User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
137 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Kpss sınavı

emre_277 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bende alana hazırlanıyorum. dersaneye gidiyorum fakat baya geriden takip ediyorum.baştan biraz kaçırdım konuları.verimli çalışmakta zorlanıyorum netlerimde çok iç açıcı değil.bana önereceğiniz şeyler nelerdir ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alan konusun da tecrübeli değilim ancak dersleri kaçırmak iyi değil. Arayı hemen kapatmalısın bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre_277 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler bende alana hazırlanıyorum. dersaneye gidiyorum fakat baya geriden takip ediyorum.baştan biraz kaçırdım konuları.verimli çalışmakta zorlanıyorum netlerimde çok iç açıcı değil.bana önereceğiniz şeyler nelerdir ?
    Dersleri kaçırmamak lazım cidden, açığı kapatıp öne bile geçmen lazım arkadaşım. Konular çok fazla yetiştirmek sıkıntılı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GK GY neyse birde eğitim bilimleri var bizde valla hiç kasamıyorum her senede giriyorum psikolojik )

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla fena özetler cıkardım sordukları yer bellı egıtım bılmlerınde nokta atısı yerler var oraları full ezber ve calısmayla bıtırdım gk gy bıraz şans ama cografya artık dag ova sormuyrlar ıstatıstık kurumunun notlarına bakın netten arastırın tarıhte artık osmanlıya yuklenınben 80 egıtım sorusunda 71 dogru yaptım bu super bı drece
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende girmeyi düşünüyorum bu sene kpss ye TRT-1 'e girmek için Radyo televizyon ve sinema lisans mezunuyum ama hangi grup sınava giricem hangi konulara çalışıcam hiç bilgim yok internetten bakıyorum nasıl neye giricem diye ama karma karışık bilgiler var hiç anlayamadım :/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gökan abi eğitm bilimlerindeki nokta atışı yerlerden bahsedebilir misin biraz. Gecen sene 0.5 puanla kaçtı bu sene kaçsın istemiyorum.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elımde guzel özetler var egıtımde busene materyal ve reberlıkten soru geldı busene yıne gelecektır...olçmede ıstatıstıkler ezber ve sureklı test çöz soru çöz cabuk kavrarsın ögrenmeden gelıcek sorular bellı ama artık tepkısel sormuyrlar bılıssele alana dayalı yada dıger kuramcılardan sorarlar ..gelişimde ıse cok basıt gelısım ezber ısıdır genelde cıkan sorular erıkson ve kohlberg oralardan ve fruddan kesın 1 soru var
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam abi sağolasin. Ben bu sene eğitimi biraz daha zor bekliyorum bakalım nasıl çıkacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı extreme__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende girmeyi düşünüyorum bu sene kpss ye TRT-1 'e girmek için Radyo televizyon ve sinema lisans mezunuyum ama hangi grup sınava giricem hangi konulara çalışıcam hiç bilgim yok internetten bakıyorum nasıl neye giricem diye ama karma karışık bilgiler var hiç anlayamadım :/
    İİBF mezunuyum deseniz yardımcı olurdum ama radyo tv için hangi oturumlara girmek gerekir bilmiyorum. Ama şöyle düşünürsek, cumartesi sabah Gy Gy herkes gircek mecbur, cumartesi öğlen eğitim bilimleri sizinle alakası yoktur, pazar sabah maliye muhasebe hukuk iktisat işletme dersleri yani İİBF ciler giriyor, pazar öğleden sonra da istatistik, uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi, ekonometri ve çalışma eko end ilişkileri. Sanırım siz sadece GY GK dan girip merkezi atamaya tabisiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Equinox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İİBF mezunuyum deseniz yardımcı olurdum ama radyo tv için hangi oturumlara girmek gerekir bilmiyorum. Ama şöyle düşünürsek, cumartesi sabah Gy Gy herkes gircek mecbur, cumartesi öğlen eğitim bilimleri sizinle alakası yoktur, pazar sabah maliye muhasebe hukuk iktisat işletme dersleri yani İİBF ciler giriyor, pazar öğleden sonra da istatistik, uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi, ekonometri ve çalışma eko end ilişkileri. Sanırım siz sadece GY GK dan girip merkezi atamaya tabisiniz.
    galiba dediğiniz gibi hiç bilgim olmadığı için kafam çok karışık ne yazık ki teşekkür ederim sağolasın genede

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliSafak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam abi sağolasin. Ben bu sene eğitimi biraz daha zor bekliyorum bakalım nasıl çıkacak.
    Kuramlar, kuramlar ve yine kuramlar arası kıyaslamalar Temelinde bunlardan gayrı bir şey yok zaten..

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Editttt...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuramlar, kuramlar ve yine kuramlar arası kıyaslamalar Temelinde bunlardan gayrı bir şey yok zaten..
    Evet abi mantığını iyi anlamak lazım. Ama gecen sene ki eğitim sınavı diğer senelere göre daha farklıydı sanki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliSafak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet abi mantığını iyi anlamak lazım. Ama gecen sene ki eğitim sınavı diğer senelere göre daha farklıydı sanki.
    Geçen sene çeldiriciler fazlaydı.. Resmen iki aynı cevap şıkkını takla attırarak yazmışlar diyor ki hangisi doğru

oselami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim paylasim icin tskkler faydali gorunuyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat yayınları Tarih konu anlatımlı aldım. Yanın da birde İrem ALES soru bankası aldım. Mutfağı da ayarladım gece başlayacağım sıkı tempoya. KPSS-A girenler bir kaç kademe önde başlıyor sanırım. Kurum içi sınavlar ile yükselmek ile aynı hesaba geliyor mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen sene çeldiriciler fazlaydı.. Resmen iki aynı cevap şıkkını takla attırarak yazmışlar diyor ki hangisi doğru
    Birde sadece eğitim olsa neyse, gk gy var alan var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)