Bence güzel fiyat şişirilmiş gelmedi.
Printable View
Honda çalışanlarına , dersini çalışan kişiler gidip 2-3 soru sorduktan sonra olay siz kapora verin biz gelecek araçlardan size ayıralıma dönüyor olay.Teslimat için ön görülen tarih Eylül deniyor , fiyat için 145 -155 arası söyleniyor.
5 dakika sonra baka bir satış temsilcisi , başka bir müşteriye , size ilk gelen aracı veririm ben , temmuzda teslim ederim diyor nasıl iş bu anlamadım.
Net teslim tarihi , net fiyat , renk seçeneği konusunda bilgi yok.
Honda türkiye bu sene için toplam 40 tane getirecekmişmiş , 4 tanesinin kaporası alınmışmış bile.Acele edin vs. diyorlar.Bilgiler çok tutarsız.
En yakin rakibinden ring de 6 saniye hizli
Arkadaslar siz arka jantin icerde oldugunu tartisiyorsunuz da adamlar bu aero dinami ile ring de sinifinda rekor kostu
Goruntunun ne onemi varki arac zaten yeteri kadar dikkat cekiyor
Frenlere gelince ilk defa bir typer da on frenler guclu arkanin hic bir onemi yok denge icin lazim onlerin de bu araca yeterli gelecegini dusunuyorum
Kilosu da bence cok degil artik hafif arac daha hizli olur geride kaldi daha iyi yol tutus viraj kabiliyeti icin araclar agirlastiriliyor kg dagilimi esitleniyor
5 nci vites gecisi ep3 te de fn2 dede oyledir zaten sanzuman hemen hemen ayni blok k20 kovan aynidir icindeki disliler sadece guclendirilmistir diye dusunuyorum
Benim de ilk olmak gibi bir fantezim yok ozellikle canli canli renkleri gormek istiyorum
Arkadaki difizör olayı güzel olmuş tampon kesmeye port yapmaya son :D
arkadasım sıparıs verdı temmuz da teslım edıcekler kırmızı ıstedı 55 bın euro ya aldı :)
ahmet kim aldı bcnkk :)
310 hp ve önden çeker mi bu alet?
Arka diskler de ventileted olabilirmiş....
Aracı inceledim arkadaşlar cahil tespitlerim şu şekilde..
-sürüş pozisyonuçok yüksek bir türlü gömülemedim araç içine nefret ettim bu özelliğinden..
-ortadaki ekranı çok kalitesiz duruyor..
-4 kişi rahat sığıyor ve arkadaşların dediği gibi araç yaylanmıyor inme binmelerde demekki pek bir sert..
-beyaz rengi gerçekten görürseniz beğenirsiniz demişlerdi ama ben yinede beğenmedim..
-arka lastikler harbi içeride çok garipsedim bence hoş değil görünüş olarak..
-sanırım üzerindeki slick lastikler şaşırdım acaba satıştada o lastiklerle mi gelir bilemiyorum..
-hakkını vermek lazım bu sınıftaki en agresif şekilli ve yakışıklı hothatch..(ama arkası hala garip )
-150 k lar bu araca bence verilir araç özel duruyor çünkü..Lakin o sürüş pozisyonun da o dizlerin direksiyona değmesi olayında bir insan pistte ne yapar bilemiyorum :) RCZ-R daha mantıklı çünkü gerçekten gömülüyorsunuz..
RCZ R zaten çok güzel bir araç kaput altıda gaye iyi ama ikinci eli unutacaksın son sahibi olursun.
Oturuş pozisyonu hakkında yorum yapılır ama fuardaki çoğu araç artık bu şekilde bakınız 208 gti Golf R
Tayfun ağbi merhaba, instagram profilinde yeşil M4 'ü fotolamışsın :)
Biraz bahseder misin? Çok yakın bir arkadaşım aldı. 5 haziranda teslim edecekler yorumunu merak ettim. Teşekkürler :)
aynen 208 gti da da tatmin edici bir sürüş pozisyonu yok..lakin golf r ile rocco r tatmin edici bence..rcz r ise olması gereken gibi..tabi şöylede birşey var rcz doğuştan coupe bu yüzden normaldir sanırım..200 bin dolayına scirocco yada golf r alacağıma piyasası ölü rcz r (ki yürüyeni çok iyi ) alırdım..type r seçmememin nedeni gerçekten abi sandalyedesin sanki ya
Arkadaş birtane sağlıklı rakam alan yokmu yahu? Biri aldık 55k Euro demiş. Tayyar ve Euro alakasını çözemedim. Önce avrupa sonra bize gelmicek heralde. Yen olsa dolar olsa anlıcam
ali dıe bı arkadasıma aldık bro canlı cok yakısıklı
cunku tl fıyat vermıyorlar 55 bın euro cıvarı dedı kırmızı renk ıcın donus yapıcaklar toplamda 42 adet gelıcek ve kımse demesın kı bız aldık kaporaa verdık oyle bısı yokmus bızde aldık yazdım ama sıparıs ettık bız sıze donucez dedıler ama tabı kırmızıda olsa beyazda olsa alıcaz tl uzerınden fıyat vermedıler yanı oyuzden euro yazdım