Low-Rider gardını al, Miami amca geliyo
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Kesinlikle aynı düşüncedeyim.Concept gibi Dünya'da Yankı uyandıran bir tasarımın askıda kalacağına inanmıyorum açıkçası.
Concept tasarımının Typer olarak çıkması zaten yersizdi body zaten buram buram mugen
Olaki çıkmazsa da tuning firmaları rahat durmayacaktır ve concept arka stopların bir şekilde piyasaya çıkacagını düşünüyorum.Bu dünya concept çıkmadan ön tamponunu sedan civic lere takanı gördü![]()
her markada oldugu gıbı buda makyaj görecek hatta kronık sorunlarıda cıkacaktır.ilk çıkanları almak bana mantıklı gelmıyor![]()
Isteyen varsa Honda Marmara plaza layla görüşüp halledebilirim type-R için
Dün gittik inceledik, güzel bir otomobil olmuş ama açıkçası beni çok etkilemedi. Concepti de gelseydi keşke NSX gibi o zaman farklı olabilirdi.
Motor güzel, body concept kadar olmasa da idare eder ama 150bin liralık arabada kaput amortisörü neden olmaz hayret ettim. Bir de o lastik jantın içerde duruşu rezalet, kim alırsa gitsin ilk spacer taksın
Ledler ve mercekler daha kaliteli olabilirmiş, keşke bixenon ve daha kaliteli led kullansalardı.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ben bugün gittim , her ne kadar resimlerde begenmesemde canlıda araç daha başka duruyor . Görsel olarak beni dıştan etkiledi ama iç dizayn için aynı şeyleri söyleyemem. Ayrıca denildiği gibi spacer olayına bende katılıyorum. Banada ağustos ayında satışa sunulcak dendi ve fiyat aralığı olarak 155-165 denildi . Her geçen gün fiyat aralığı artıyor heralde
bugun gidip inceleme imkanım oldu genel eleştirilere katılmamak elde degil spacer jant kaput amortisörü vs.
Ben 5.vites olayını garipsedim vitesi en sağa itince degil de biraz daha soldayken 5e giriyor. 5den sağa baya yol var orada eski kasa typerlarda da şanzıman bu şekildemiydi? o nedenle 4den 5e baya değişik geldi geçiş.
karşısında rcz-r vardı başlangıc fiyatı 95binlira diyor önünde 1.6 270hp arac için aşırı ucuzdu sanırım hatalı yazmışlar rcz fiyatıdır muhtemelen.
koltuk yükseklik ayarı, torpido içi klima ve yağmur sensörü olmaması ilginç. fn2 de mevcut olan özelliklerden geri gidilmiş. Tayfunun araç içi fotoyu gördükten sonra hak verdim ki uzun boylu iri arkadaşlar için çokda ideal değil gibi ilk etapta, sparco tarzı sabit ayaklarla oturma pozisyonu aşağı çekilir ama.
fotolardan da net belliki özellikle arka tekerler çamurlukların çok içinde kalmış, ama iz genişliği konusunda sanırım belli bir üst limit var ve üreticiler bunu aşamıyorlar, spacer veya yüksek ofsetli jantla görseli pozitif anlamda fazlasıyla değişir, kafamda canlanıyor coilli hali dehşet olacaktır.
Ana ünitenin ekranı belliki çok vasat, bi eğreti duruyor gibi geldi bana iç mekana daha uyumlu olabilirmiş.
Henüz aracı görmedim ama fotolardan anladığım kadarıyla benim için durum bu, önümüzdeki h.içi ziyaret ederim.
TeamPASAOGLU
Şimdi eve girdim çok eğlenceli verimli bir gündü fuar muhteşem olmuş her insan hitap eden otomobiller mevcut.
Mazda 6 140 tl çok beğendim donanım delisi 2000 cc 201 hp 14 sıkıştırma atmosferik ama motor teknolojisi farklı. Motorun kesiti mevcut pistonlara hayran kaldım.
Skoda Sper B gürsel git incele dedi ikiyi inceledim ezber bozdurdu mükemmel olmuş ayrıca dizel vrs sanırım oda çok güzeldi.
Focus Station wagon kendine aşık etti
Kia Proceed gt line donanım delisi direksiyon ısıtmadan şerit takip asistanına kadar herşey mevcut üstündeki motor 1000 cc 130 hp fındık kadar motor fiyat vs satış bilgisi alamadım.
Supersportlar bi ara birbirine girdiler Aston Martin son noktayı koydu o nasıl sestir. Herşeyi alfa 4c başattı çok güzel patırdıyor.
Abarth bipistomuydu neydi bugun satılmış 90K € makina efsane sahibi piste atarsa zevkle seyrederiz.
Aklıma geldikçe yazarım.
Type R ile ilgili yorum yapmıyorum benim kaba yerlerim büyüktür başkasının küçüktür karışmam ama kesinlikle konfor vs. dailydrive beklemeyin parası olan alır pistte koşturur makina olmuş ama metropollerde kullanılmaz yazık olur arabaya.
Oksana K. çok sempatik biraz onada bilgi verdik hatta instagramdan soruyor takıldımı
bazı resimler burda bakabilirsiniz.
https://instagram.com/tayfun___yilmaz
![]()
Ahaha O şekil ne bana yaptıgın, bari thug life yapaydın![]()
Alisa numaranı istiyor,whatsappdan yazdı yine![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
type-r ın torpido içi bile kalite kokuyor okadar söyleyeyim.. Yalnız dikkitimi çeken bir şey, 5. vites'i 3'ün yerine çok yakın, yolu kısaltmışlar ama direk sağ ileri yapınca dişli denk gelmiyor, çok vites kaçıranlar olacaktır yine![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)