250 typer biraz abarti olmamis mi sizden dolayi degil de bilgiyi veren arkadas yine mi amcalar sanirim
Printable View
250 typer biraz abarti olmamis mi sizden dolayi degil de bilgiyi veren arkadas yine mi amcalar sanirim
Bugün inceledim ben de. Tam önden veya tam arkadan harika gözüküyor. Vitesin konumu ve vites yolları çok hoşuma gitti
Bu sefer bayandı ama orta yaşlı , henüz teyze olmadı :)
Top gear'ın güzel bir video çekemeyecek olması kötü.
5th gear iyi de aynı tadı vermiyor bana. Yoklukta gider ama :)
Arkadaş bir tane üyede çıksın ben aldım desin yahu. Mışlarla muşlarla gidiyoruz hala.
araç satışta değil ya herkes işkembeden sallıyor, ben beyaz alırım ben kırmızı alırım ben kapora verdim blabla 155bin tl ufak rakam sanki ha diyince çıkartıyosun cash veya kredi. birde şu bayilerin salak saçma type-r dan bihaber satış temsicilerinin laflarına pek inanmayın honda turkiyeden tanıdığınız eşiniz dostunuz varsa onlardan sağlam bilgi alınır, 250 type-r utopik ööle bişey olamaz, benim tahminim ilk sene maksimum 30 araç kota açılır oda aylık bazda 2-3 araç şeklinde bir yıla yayılır, onlarında renk tercihleri olacağını düşünmüyorum ne gelirse o satılacaktır, istediğiniz renk için kapora verirsiniz ve gelmesini beklersiniz ucu açık bir şekilde. totalde 5 seneden 150 araçla bu kasa türkiye macerasını tamamlar tahminim :)
bugun inceleme fırsatı buldum aracı, çok begendim. araç nerdeyse mugen bodykitle çıkmış gibi zaten, mugen buna dış aksamda nasıl parçalar üretecek çok merak ediyorum. oturma pozisyonu harikaydı. direksiyon, kadranlar, bilgi ekranı, vites konsolu, koltukları genel olarak begendim. birde sözde rakibi leon cuprayı gördümki görmez olaydım o nasıl çirkin bi hothach olmuş bari vitesini düz bıraksalarmışta az olan hissiyat hepten yok olmasaymış, çok vasattı.
neticede bu araç avrupada çok satacaktır, türkiyede de daha önceki type-r modellerin satışılarını geçer, alana şimdiden hayırlı olsun, ben enaz iki-üç sene almam, kesin motor anlamında iyileştirmeler olacaktır, beklemedeyim :)
Katılıyorum... Aslinda hiçbir modelde ilk çıktığı sene atlamamak lazım; ta ki ciddi bi lansman indirimi yoksa...
Ayrıca 250 rakamı ütopik olmuş :)
Valla bende satış temsilcisi bayanın yalancısıyım :) 250 araç bencede çok ütopik
Kendisine her satış temsilcisinin farklı detaylar verdiğini özellikle bildirdim , bu süreçten anladığım Türkiye yollarında aracı görmedikten sonra fiyat , teslimat zamanı ve renk açısından konuşmak çok zor.
Müthiş bilgi karmaşası devam ediyor. Mantıklı bir bayi 42 tane geleceğini söyledi öbür gün saçma sapan bir 400 tane lafı çıktı başka bayideki satışçıdan, 250 iyiymiş yine :) bu kaporalar alınıyor falan da ne zaman geleceği ne zaman ve hangi renk teslim edileceği vs vs konusunda belirsizliklee çok ama duyduğuma göre talepte oldukça fazlaymış. Cupra rakip olarak güçlü dursada type r ın gerisinde,özellikle de görsel olarak ama fiyatıda ona göre çok daha uygun gözüküyor.
şimdi 150den alanlar 200den satarlar bence yatırım amaçlı alınmalı :)) sıra satarlar vs
Video'da Senna'nın Nsx'i mi dedi o ?? :D
Para ile derdi olmayana çerez parası.
Sen 155 şak diye veremiyorsun diye herkesi ayni görmek yanlış bence
Adam koleysiyon için alır parasi birsey değil zengin için