User Tag List

Sayfa 227/498 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327 ... SonSon
9446 sonuçtan 4.295 ile 4.313 arası

Konu: 2015 Typer

blackjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    type-r cupradan pistte daha iyi yürüyebilir tutunduğu için..Type-r ın torsiyon sistemi mükemmel yapılarak virajlarda pistte daha iyi olabilir..

ama kendisinden d30 bin tl daha ucuz olan ve neredeyse type r ile kafa kafaya yürüyen cupranın süspansiyonu ile hem ankaranın doğusuna gittiğinizde hemde çeşme otobanında konforlu ve sağlam bir şekilde viraj alabilir gerektiğinde ise piste girer type r dan 2 sn geç dönebilirsiniz..

sormak istediğim şu honda firması torsiyon ile bile bu kadar iyi yol tutturabiliyorsa type r a bağımsızı bu yönde geliştirip taksaydı neler olurdu siz düşünün..ucuza kaçılmış dememdeki nokta o..

yoksa emin olun type r ın ülkemizde bol bol satılmasını isteyen biriyim..albea linea ve kızılay merso bmw görmekten bıktık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zübeyir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden türkiyedeki typerların öntampon lipinde kırmızı çizgi yok bilen varmı ???
    türkiyedekiler GT paket değil o yüzden

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiçbir testte golf 7 golf 6 dan daha iyi yol tutuyor şeklinde bir yorum gelmedi,bugne kdr okuduğum tüm testlerde tam tersi çıkıyor.(bağımsız süspansiyonlu golf7 ler hariç)
    tüm golf 7 ve seat grubu araçların hepsi düzde bile güvensiz hissettiriyor sırf torsiyon sist den dolayı..

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blackjack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    type-r cupradan pistte daha iyi yürüyebilir tutunduğu için..Type-r ın torsiyon sistemi mükemmel yapılarak virajlarda pistte daha iyi olabilir..

ama kendisinden d30 bin tl daha ucuz olan ve neredeyse type r ile kafa kafaya yürüyen cupranın süspansiyonu ile hem ankaranın doğusuna gittiğinizde hemde çeşme otobanında konforlu ve sağlam bir şekilde viraj alabilir gerektiğinde ise piste girer type r dan 2 sn geç dönebilirsiniz..

Polemik çıkmaması için fazla üstelemeyeceğim ama daha az yol tuttuğu veya daha yavaş olduğu kesin bilgi değil daha gelmediler type r lar piste.

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amk ne Type R mis bee diyesi geliyor insanin...

majesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu şase şase, bu iş sadece torsiyon weya bağımsız mewzusu değil.şase tepkileri size işeten asıl.demek istediğim süspansiyon seçiminde şasede çok önemli firmaların hesapladığı bin tane şey war sonuçta golf 7 weya 6 standart binek oto ki spor şase diye bir opsiyonda olabiliyor. typer zahen bütün testlerde yol tutuş olarak olumsuz bişi almadı.typer markanın gözbebeği neyin maaliyetini düşünücekler ona göre fiyatı war zaten. hondadan ne bekliyorsunuz sıralı şanzuman falanmı?
    Erkekler büyümez oyuncakları büyür...

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    türkiyedekiler GT paket değil o yüzden
    yine çaktı o zaman honda turkıye vede bayiller milletimize
    Scorpion TypeR

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o kırmızı cizgiler gt paket değilde ayrı bir opsiyon

http://apps.honda.co.uk/cars/civicty...ur-civictyper/
    1881 - 193

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ali'nin Arabası, daha önce de Megane rs leri vardı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öskür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiçbir testte golf 7 golf 6 dan daha iyi yol tutuyor şeklinde bir yorum gelmedi,bugne kdr okuduğum tüm testlerde tam tersi çıkıyor.(bağımsız süspansiyonlu golf7 ler hariç)
    tüm golf 7 ve seat grubu araçların hepsi düzde bile güvensiz hissettiriyor sırf torsiyon sist den dolayı..
    abi araba çok rahat ama yaa. Çok güzel araba valla. Yaw birak yol tutmasın Golf 7R olsun çöpten olsun. Gayet güzel gidiyor içi falan şahane. Piste çıkmasada olur.
    IN BOOST WE TRUST

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi araba çok rahat ama yaa. Çok güzel araba valla. Yaw birak yol tutmasın Golf 7R olsun çöpten olsun. Gayet güzel gidiyor içi falan şahane. Piste çıkmasada olur.
    başkan golf 7 R da bagımsız var zaten ve ezici yol tutuyorHem çok rahat hemde çok keyifli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi valla ben normal asfaltta ne kadar zorlanabilirse etiler bebek yokuşu vs zorladım lastik sesi gelene kadar . O kadar huzurluydum ki içerisinde gerçekten aman kıçı ne oldu şu oldu bakmadım. Lan patlarsada patlasın içi çok huzurlu bana ne yaa modundaydım. Patlamadım da. Çok keyif aldım. Şimdiye kadar dünya kadar araba test ettim kullandım zorladım ettim böyle bir araba görmedim. Fiyat performans ve verebildikleri konusunda gerçekten çok iyi çalışılmış bir araba. Torsion bar varmış makas varmış insanın umrunda olmaz ya o arabaya binipte.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin X5 de gayet güzel yol tutuyor valla. Aşağıda temizledik koyduk yerinden oynamıo tuttu orayı. La gelip al şunu.
    IN BOOST WE TRUST

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu aracın motoru hakkında bilgi var mı? k20 ye benziyor mu? gömlekler nasıl? kesici kaçta? vbvbvbvb.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GOLF 7 BAGIMSIZ süsp. o kadar farkedermi bilmiyorum(sanmıyorum)golf 6 dan alakasız şekilde çok çok iyi yol tutuyor araç ve yukarıda yazıldığı gibi çok güvenli hissettiriyor.Özellikle yüksek hızları çok iyi.

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vw, son üretilen araçları için kendi kullanıcı profilini göz önünde bulundurarak,
    bağımsız süspansiyonu(spor süspansiyon diyelim), opsiyon ve aracın karakteristiğine göre yapılandırdı.

Evet, dizel nasıl ki birçok konuda mütevazi ise, kullanıcısı da mütevazi olacak ve aracı virajda vb. aşırı yormayacak diye konumlandırıldı.
    Biraz spor ruhlu kullanıcılar için ise, daha güçlü araç tercih etmelerini düşündü ve o paketlere dahil etti ve hatta o araçlarda opsiyon dahi yapmadı default araca yerleştirdi.

Daha önce sahip olduğum Type-R, Civic, City gibi modelllerinde de gördümkü Honda markası,
    akselerasyon dışında yol tutuş ve ani manevra kabiliyeti konularında bir iddiada zaten bulunmuyor.

Bunu dikkatli kullanıcılar da farketmiş olacak ki, örneğin siz Type-R ile ilerlerken, düzlükte herhangi bir Scirocco sizinle atışmazken,
    viraja yaklaşıldığında atışmaya başlıyor.

Yeni Type-R'ı test etmedim fakat gördüğüm kadarı ile Honda aynı düşüncesinden vazgeçmemiş...

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vw, son üretilen araçları için kendi kullanıcı profilini göz önünde bulundurarak,
    bağımsız süspansiyonu(spor süspansiyon diyelim), opsiyon ve aracın karakteristiğine göre yapılandırdı.

Evet, dizel nasıl ki birçok konuda mütevazi ise, kullanıcısı da mütevazi olacak ve aracı virajda vb. aşırı yormayacak diye konumlandırıldı.
    Biraz spor ruhlu kullanıcılar için ise, daha güçlü araç tercih etmelerini düşündü ve o paketlere dahil etti ve hatta o araçlarda opsiyon dahi yapmadı default araca yerleştirdi.

Daha önce sahip olduğum Type-R, Civic, City gibi modelllerinde de gördümkü Honda markası,
    akselerasyon dışında yol tutuş ve ani manevra kabiliyeti konularında bir iddiada zaten bulunmuyor.

Bunu dikkatli kullanıcılar da farketmiş olacak ki, örneğin siz Type-R ile ilerlerken, düzlükte herhangi bir Scirocco sizinle atışmazken,

Yeni Type-R'ı test etmedim fakat gördüğüm kadarı ile Honda aynı düşüncesinden vazgeçmemiş...
    Yeni type r ı test etmemiş olabilirsiniz de görünen o ki vazgeçmemiş dediğiniz şey tamamen tersine dönmüş. düzlükte alternatiflerine göre hızlı değilken virajlarda başarılı. tüm dünya mis gibi yol tuttuğunu söylüyor.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda hep en iyisi zaten spor gazetesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu type r diğerlerinden çok daha hızlı değil düzde. Frenler çok iyi yol tutuşuda aynı şekilde iyi. Diğerlerini denemedim bilemiyorum ama CTR kötü bir araba değil şu anda.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)