Şahsen bu typer ı alsam, daha bayideyken eksoz yaptırırım. çıkarkenden çatara patara çıkardım. Nasıl olsa 6 yıl garantisi var![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
uuu![]()
Hatırlanacağı üzere; Mart ayı’nın başlarında Cenevre Motor Show’da tanıtılan Yeni Civic Type R, Almanya’nın efsanevi Nurburgring pistini 7:50.63’de dönerek en yakın rakibi Renault Megane RS 275 Trophy-R’den 4 sn. daha kısa bir tur zamanına imza atıp “Önden Çekişli Otomobiller Pist Rekoru”nu kırmıştı. Bu rekordan sonra ortada dolaşmaya başlayan bazı dedikodulara bir son vermeyi düşünen Honda Başmühendisi Hisayuki Yagi, bu rekorun yaklaşık 1 sene önce seri üretim modeliyle aynı motora, süspansiyona ve lastiklere sahip prototip otomobille kırıldığını açıklarken prototipte klima sisteminin bulunmadığını belirtti. Klima sisteminin olmaması nedeniyle ortaya çıkan ağırlık avantajının önüne geçtiklerini ifade eden Yagi, pistteki otomobilin takla barına sahip olduğunu ve bu sayede prototipin seri üretim modelinden daha hafif olmadığını sözlerine ekledi. Takla barıyla beraber otomobilin daha sert bir yapıya kavuşmasını da istemediklerini belirten Yagi, takla barını otomobile kauçuk parçalarla bağladıklarını ve bu sayede üretim modeliyle aynı rijitlikte bir prototip ortaya çıkartarak bu rekoru kırdıklarını ifade etti.
Üretim modeliyle aynı özellik ve kondisyonda olduğu belirtilen prototip Type R’ın kırdığı rekordan sonra rakiplerinin iştahının daha da artacağını söyleyen Yagi, rakiplerinin hızlandıkça güç/ağırlık oranının arttırılarak kendilerinin de hızlanacağını belirtmekten çekinmedi.
1881 - 193∞
yahu bu kadar tantanaya gerek yok
prototip bitti seri üretim modeli çıktı ortaya
çıksınlar yol versiyonu ile kırsınlar rekoru tebrik edelim
TOP GEAR ; " Since we had the Civic for a couple of days we took the opportunity to strap our timing gear on. Honda says 0-62mph takes 5.7 seconds. We did 0-60mph in 5.3 seconds and 100mph in 11.2 seconds. 167mph top whack? Yep, reckon it could do that. "
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Yagi reisin en güzel söylediği şey; güç/agırlık oranın arttırılabileceği olmuş. Bu demek oluyor ki; ilerde Mugen, Mugen-R vsvs gibi daha pist odaklı modellerle, aracın güncelleneceği. Tipik japon işte, Nissan Gtr gibi her sene olmasa da, 2 senede bir özel modelini tanıtırlar![]()
Rekor konusunda da, benim pek bir şüphem yok. Sonuçta gerçek kişiler değil, dünyanın en değerli otomobil firmalarından Honda firması bu iddiayı dile getiriyor. Kaldı ki Avrupa da araçlar teslim edildikten sonra, herkes Ring'e koşar, öylece sonuç belli olur. Bundan sonra sıra Renault'ta artık. Yeni Megane RS'le yapsınlar yine güzel bir zaman. Sonra Seat cevap versin, Honda aracını geliştirsin. Belki başka firmalarda bu rekabete girer. Marka imajı açısından önemli bu tip araçlar. Sonuç olarak yine tüketici kazansın![]()
Real Cars, Real Roads.
Honda olmasa neyle uğraşacaksınız arkadaş. Ring'e yazı yazdılar dediniz şekil yapıyor dediniz Megane dana ınder 8 'ini akrep'e gidip abi egsoz yapsana demeden önce adamlar rekoru kırdı. Bi kabullenin be kardeşim.
rakiplerinin hızlandıkça güç/ağırlık oranının arttırılarak kendilerinin de hızlanacağını belirtmekten çekinmedi...
REİİİİİİSSSSS
https://www.youtube.com/watch?v=m5loCCR-uz8
İlk adam akıllı gazlama videosuda benden gelsin. Yanında Honda wtcc pilotu olduğunu anladığımız biri otururken saçma sapanda olsa pistte hızlı atılan bir tur![]()
https://nurburgringlaptimes.com/lap-times-top-100/
Resmi süreler yukarıdakiler, ilk 100'de tek honda var o da 94. olan 'NSX-R'.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Şuan haber geldi bana caponyadaki fabrikadan TechTurkey' de süreyi kabul etmeyenler için birdaha deniceklermiş.
DR. OWL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)