Tamam iste Caner;yapamazsa iyi reklamdi demek gerek...
Ha 2:23 vs yapti,oda guzel...
Ama 2:27 falan,uzucu olur.
Tamam iste Caner;yapamazsa iyi reklamdi demek gerek...
Ha 2:23 vs yapti,oda guzel...
Ama 2:27 falan,uzucu olur.
Benimmi kafam karıştı yoksa bişimi atladım Şuan Önden çekerde rekor sende değilmi Murat 02:25.301 ile 18 °C hava sıcaklığındaki pist gününde ki senin otomobilinde hatırladığım kadarı ile dolu bir otomobil idi ?
Fabrikadan çıktığı gibi gelen bir otomobil ile hava sıcaklığı arasında 20 derece fark varken pist rekorunu egale ediyor ise bence çokta konuşacak bir söz kalmaz diye düşünüyorum
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ist.park tecrübesi olan pistte 100 tur atmış sınırlarını azda olsa zorlayacak bir sürücüyle bencede fwd rekoru egale edilebilir, bu aşamada daha altını beklemek bana göre saçma. stock araçtan bahsediyoruz yapmayın yaw![]()
TeamPASAOGLU
Buğra'dan gene şifreli konuşmalar süre geldi galiba dedirtecek türden![]()
Yav anlamadigim bisey var adamlar cok reklam yapmis cok konusmuslar, yapcaklar tabi abi efsane bir seriyin uzerinde iyilestirmeler ve yenilikler yaparak sifir sekilde tekrar piyasa cikiyo sonucta.fiyatida avrupa genelinde normal bence turkiyede pahali olabilir ama bu da hondanin sucu degil devlet kitliyor.Ben yasadigim yerde 36 euro fiyat aldim.36 bin euro asagi yukari 70 bin leva eder 70 bin leva da 111 bin tl eder.bu fiyatta gayet normal ve deger bu araca.
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Süreyle ilgili birşey denilmemiş.
https://video.xx.fbcdn.net/hvideo-xf...53&oe=55D45D8C
Akıl var mantık var neyse, i parkta hızlanmaları benzer olan araclar benzer sureler yapıyor arabanın yol tutuş karakteri(slick hariç) aman aman etki yapmıyor, 2.26 27 güzel(normal) süre olur abartmayalım.
Sure ile ilgili bişeyi ben sölicem sizlere daha var![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Videoda utku beyin sesi geliyor. Bugün süre gelicek demek ki![]()
"life is too short to drive boring cars"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)