User Tag List

Sayfa 243/498 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
9446 sonuçtan 4.599 ile 4.617 arası

Konu: 2015 Typer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vag lara söyleyecek şey bulamayınca hemen emisyondan eleştirmek bayağı manidar olmuş. Baktığın zaman ama marka fanatikliği yok. Tshirt değiştirir gibi taraf değiştir hangisini kullanıosan o şu anda en iyisidir mantığı. Tutmadı mı dsg den saldır. 2011 model fabia rs kullandım eski ilkel dsg hiç problem yaşamadım. Problem yaşayan yok mu var? Her marka araba da bazı sorunlar var. Yaw en basiti işte yeni type r ısınınca bariz olarak yavaşlıyor. Bazı parçaları modifiye etmeden bunu çözebilecek olan var mı? Servise götürsen nasıl çözecekler o sorunu. Type R 250 km sınırını aştı diyorsunda bak bakalım kaç asır sürüyor o hıza ulaşması. 200 den sonra TSIların hepsi type r dan hızlı. Kağıt üstünde hepsinden güçlü ama en hızlısıda değil.
    Tekrar ediyorum type r kötü değil ama senin gibiler yüzünden araba kötüleniyor maalesef
    IN BOOST WE TRUST

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya allah aşkına şu konu başından beri typer ı bokladınız. onlarca yorum yazdınız, adam sustu sustu şimdide typer kullanıcısı olarak ' fanatik değilim, eksik gedik n varsa söylüyorum' diyor ama gene fanatik diyorsunuz... ya honda nürburgringte kolpa yaptı dediniz, ortalığı birbirine kattınız, 243 sayfada bilme kaç post attınız, şimdi vw emisyon kolpası yaptı dendiği zaman tırnaklarınızı çıkarıyorsunuz. ya bi yerde süre koolpası diğer taratfa resmen alenen yapılmış sahtekarlık. biz sahtekar dediğimizde vw e vay efendim iyiki bi sahtekarlık yaptı, ordan vurun hıammına diyorsunuz ama siz 243 sayfadır boklamaya devam ediyorsunuz.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vag lara söyleyecek şey bulamayınca hemen emisyondan eleştirmek bayağı manidar olmuş. Baktığın zaman ama marka fanatikliği yok. Tshirt değiştirir gibi taraf değiştir hangisini kullanıosan o şu anda en iyisidir mantığı. Tutmadı mı dsg den saldır. 2011 model fabia rs kullandım eski ilkel dsg hiç problem yaşamadım. Problem yaşayan yok mu var? Her marka araba da bazı sorunlar var. Yaw en basiti işte yeni type r ısınınca bariz olarak yavaşlıyor. Bazı parçaları modifiye etmeden bunu çözebilecek olan var mı? Servise götürsen nasıl çözecekler o sorunu. Type R 250 km sınırını aştı diyorsunda bak bakalım kaç asır sürüyor o hıza ulaşması. 200 den sonra TSIların hepsi type r dan hızlı. Kağıt üstünde hepsinden güçlü ama en hızlısıda değil.
    Tekrar ediyorum type r kötü değil ama senin gibiler yüzünden araba kötüleniyor maalesef
    bu yazdıklarında ciddi misin iki tane dizel dsg aracım var hangisini kullanıyorsam onu savunsam vag grubunuda savunmam gerekir

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya allah aşkına şu konu başından beri typer ı bokladınız. onlarca yorum yazdınız, adam sustu sustu şimdide typer kullanıcısı olarak ' fanatik değilim, eksik gedik n varsa söylüyorum' diyor ama gene fanatik diyorsunuz... ya honda nürburgringte kolpa yaptı dediniz, ortalığı birbirine kattınız, 243 sayfada bilme kaç post attınız, şimdi vw emisyon kolpası yaptı dendiği zaman tırnaklarınızı çıkarıyorsunuz. ya bi yerde süre koolpası diğer taratfa resmen alenen yapılmış sahtekarlık. biz sahtekar dediğimizde vw e vay efendim iyiki bi sahtekarlık yaptı, ordan vurun hıammına diyorsunuz ama siz 243 sayfadır boklamaya devam ediyorsunuz.
    Akıl var mantık var ya, Kelalper ne demiş? Emisyon yok mu demiş? Evet bu sahtekarlık yapıldı, bunu kim inkar edebilir?
    Tek sorun iki arabayı karşılaştırırken emisyon konusunu açmak. Ne alakası var hangi arabanın daha iyi olduğunun emisyon ile?
    Ayrıca VW değil bu sahtekarlığı tek başına yapan, açıp biraz yabancı kaynak okumak lazım.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onat hondanın ringte yaptığı tamamen sahtekarlık başka bişey değil. Zaten oraya çıktıktan sonra development car diye değiştirdiler rekor süre ilanını. Bunun dışında kullanana kadar bana da kadran videolarından hızlı gelmedi. Kullandıktan sonra da yorumunu değiştiren kişi benim zaten. Ama bazı gerçekleri ortadan kaldırmaz. Bu araba ısındıktan sonra yavaşlıyor ki jason un yaptığı rekorda bile gps loglarında arka düzlükte gördüğü en yüksek hız stage 1 yazılımlı megane 225 ile aynı. Bunun dışında kendim de denedim gördüm aynı şekilde muratta aynı nokta da 3 tane farklı log aldı birbirinden apayrı hızlar çıktı ortaya.
    Vag grubuna gelince dizel arabalarda ortaya çıkan bir mevzu ile alakalı bu konunun içinde vafgları b.klamak ayrı muamma. Vag ın yaptığı doğru değil ancak konusu burası değil. Yaptıkları cupra vs 2.0 tsi da bu sorun yokken bu konu ile alakasız dizeli burada delil olarak kullanmak komik.
    IN BOOST WE TRUST

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onat hondanın ringte yaptığı tamamen sahtekarlık başka bişey değil. Zaten oraya çıktıktan sonra development car diye değiştirdiler rekor süre ilanını. Bunun dışında kullanana kadar bana da kadran videolarından hızlı gelmedi. Kullandıktan sonra da yorumunu değiştiren kişi benim zaten. Ama bazı gerçekleri ortadan kaldırmaz. Bu araba ısındıktan sonra yavaşlıyor ki jason un yaptığı rekorda bile gps loglarında arka düzlükte gördüğü en yüksek hız stage 1 yazılımlı megane 225 ile aynı. Bunun dışında kendim de denedim gördüm aynı şekilde muratta aynı nokta da 3 tane farklı log aldı birbirinden apayrı hızlar çıktı ortaya.
    Vag grubuna gelince dizel arabalarda ortaya çıkan bir mevzu ile alakalı bu konunun içinde vafgları b.klamak ayrı muamma. Vag ın yaptığı doğru değil ancak konusu burası değil. Yaptıkları cupra vs 2.0 tsi da bu sorun yokken bu konu ile alakasız dizeli burada delil olarak kullanmak komik.
    iyide adam cuprayı veya s3 ü veya megy rs i boklamamış ki dünya üzerindeki otomotiv piyasasından örnekler vermiş sen konuyu direk cuprayı ya da s3ü bokladıya getiriyosun. sende hiç birisi yok almak gibi bir niyetinde yok anladığım kadarıyla ama hep bi honda faşizmi mevcut sende anlayamadığım şekilde maaş falanmı alıyorsun hondayı boklamak için abi

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam ben vag dizelciyim benden bahsetmisiniz,Neyse ring videosu-Istanbul Park videosu yokmu ya ahahah
    (not 1.6 tdi 105 hpden 110hp oldu tayyara kaldirdik,Adana ve cevresnde tayyar varsa 110luk dizel golfle deneriz.Cunku diger tum motor gamlarindaki 5-10hp artis sadece Tayyar icin yapildi,euro5den euro6ya gecisle alakasi yok )

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam ben vag dizelciyim benden bahsetmisiniz,Neyse ring videosu-Istanbul Park videosu yokmu ya ahahah
    (not 1.6 tdi 105 hpden 110hp oldu tayyara kaldirdik,Adana ve cevresnde tayyar varsa 110luk dizel golfle deneriz.Cunku diger tum motor gamlarindaki 5-10hp artis sadece Tayyar icin yapildi,euro5den euro6ya gecisle alakasi yok )
    Araçta ne var merak ettim tayyar a kaldırmışsınız?

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Yürek Turbo 2260 GTZ, Büzük Enjektör, Vallarex Egzoz, İmtiyazcooler 9lt.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ooo setup iyiymiş.. stock olsaydı flashla denerdik 105 110 luğu

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 sn kalakaldım mesaja bakıp eeheh

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 sn kalakaldım mesaja bakıp eeheh
    Döpük yazılımda vardır heralde

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya yarildim ya ahwuwhauawhwh aynen specler budur arkadaslar,AdEM Filtreyi eklemek isterim sadece

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malumundan.com sitede 3 tane 2015 Type-R satışta bu arada.

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10.000km olanın maşallahı var satmasa 2 senede 100.000 yapacak

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibinden.com demek yasak değil abi sitede neden ***** diyon
    DR. OWL

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bende şöyle bakıyorum o kategoride renault dunya rekoru kirsin benim gözümde bes para etmez bir marka mesela.

Typer Cupra Gti S gibi arabalarin ruhu yok .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahibinden.com demek yasak değil abi sitede neden ***** diyon
    Beleşe reklam olmasın. Ha verirler 5 TL her yazdığımda; yıkarımburayi.net

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Malumundan.com'a da sansür isteriz!!
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)