User Tag List

Sayfa 246/498 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon
9446 sonuçtan 4.656 ile 4.674 arası

Konu: 2015 Typer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dsg stock aracsa ortalama kavrama omru 50 65 bin km arasi dibine kadar yuklenmis stg2 ise min 30 bin km gidiyor kavrama 2 bin tl sifir maliyeti buna gucu.olamayana cikma.kavrama 500 tl bildigim en az cevremden oturu dsg.kullanicisi var bunun disinda problem.yasayani ben gormedim sadece tek bir fabianin mekateonigi 80 bin km.de degisti

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    la olm seni bulurum baaah.
    Gel yavrum izmirdeyim

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu manuel arabaninda cok zorlarsan 20-30 bindede baski balatasi biter,80-90 bindede 150.000dede tamamen kullanicinin kullanma sekline bagli

Dsgde bunla paralel olarak kavramasi bitiyor,ha manuellerden farki arac servis garantiliyse takir takir para vermeden iyi niyetten degisiyor daha ne olsun,keske benim manuel arabaminda baski balatasini iyi niyetten degistirseler 30-40 binde

Mekatronik zaten 2012 den beri bozulan eden ben cok fazla duymadim o isi cozduler artik...

Dogusun DSG'ye ek 10binlira almasina sovun ama su arabaya artik 5000de kavrama,10000de mekatronik degistiriyor demeyin ya rica ediyorum.

Zevklere karismak olmaz ama bana gorede spor araba manuel olur,senin istegin dogrultusunda calisir ama bana secenek sunsalar ben otomatigi secerim.Artik mesele en spor olmakta degil mesele pistte sportif olup,trafige girildigindede bir o kadar konforlu olmak,cok fonksiyonlu olmasindan dolayi kesinlikle tercih edilir.Bknz pors...

Ama hafta sonu araciniz olur sadece,gazlamalik birsey ise sadece manuel olmasini bende tercih ederim

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye araba piyasasında ne kadar cok Typer sevmeyen kişi varmış onu öğrendik bu konuda ��

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye araba piyasasında ne kadar cok Typer sevmeyen kişi varmış onu öğrendik bu konuda ��
    type-r sevilmeyecek araba değil. herkes bir şekilde seviyordur eskisinin sesini, yenisinin tasarımını vs. vs.
    bu konu sayesinde ne kadar çok type-r buna honda da diyebiliriz sahibi sevmeyen varmış onu görmüş olduk. ee bu da neden bir düşünmek lazım..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keyif vs ayrı konu ama teknik olarak bakacaksak bir insan evladının dsg kadar hızlı vites atma şansı yok, her koşulda daha hızlı olacak dsg. Vites kaçırma olayı da yok ayrıca. Teknik olarak dsg manuelden üstün. Tecrübeli yaşça büyük olup yazan abilerime lafım yok, zaten yazdığımdan anlaşılıyo heralde. Fakat daha genç olup benim yaş grubumda olan bazı arkadaşlar sürekli atıp tutuyo dsg ıvır. Üç farklı dsg araçta toplam 5 kavrama 1 komple şanzuman değştirmiş biri olarak söylüyorum, dsg rahatlığından sonra düz vite zulüm geliyo. Çıkıp dsg ile araba öğrenmiş demesinler o arkadaşlar son manuel aracımı vites içini kırıp topladıktan sonra sattım yeterince biliyorum düz vites nedir ne değildir. Ben de zaman zaman özlüyorum düz vites ama rahatlığı falan koyunca değmez iki dakkalık keyfime diyorum. Bu kısmı zaten kişisel kısım işte. Dsg kullanmadan gelip yok şöyle kötü böyle boktan düz vites her koşulda iyi diyip boklayanlara yazdım.

Bunun dışında type r hiç sevmezdim bu kasası abartılı tasarımına rağmen kendini sevdirdi bana, teknik eksikleri olması doğal henüz yeni olduğu bir kulvara girdi type r (FAVRİKASYON turbo motor). Gelecek güncellemeler sonrası mutlaka çok daha iyi olacaktır. Fakat ya aynı fiyatta kalıp daha fazla oyuncak eklemeliler araca ya da fiyatı revize edip tercih edilirliğini arttırmalılar bence. Her ne kadar safkan hothatch densede aracın safkan olmadığı taşıdığı donanımdan belli bence. Yine belirtiyim bence bu kasa ile type r sınıf atladı kendini bir gömlek üste taşıdı, bu kadar eleştirilmesinşn nedeni de çıkışına kadar çok reklam yapılmış olup beklentimizin çok çok yukarı çekilmiş olmasıdır. Konuda yorum yapan kimse de orçun, alper abi, murat abi vs arac kötü demedi zaten. Boşa polemik yapıp canınızı sıkmayın. Type r bu güzel olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keyif vs ayrı konu ama teknik olarak bakacaksak bir insan evladının dsg kadar hızlı vites atma şansı yok, her koşulda daha hızlı olacak dsg. Vites kaçırma olayı da yok ayrıca. Teknik olarak dsg manuelden üstün. Tecrübeli yaşça büyük olup yazan abilerime lafım yok, zaten yazdığımdan anlaşılıyo heralde. Fakat daha genç olup benim yaş grubumda olan bazı arkadaşlar sürekli atıp tutuyo dsg ıvır. Üç farklı dsg araçta toplam 5 kavrama 1 komple şanzuman değştirmiş biri olarak söylüyorum, dsg rahatlığından sonra düz vite zulüm geliyo. Çıkıp dsg ile araba öğrenmiş demesinler o arkadaşlar son manuel aracımı vites içini kırıp topladıktan sonra sattım yeterince biliyorum düz vites nedir ne değildir. Ben de zaman zaman özlüyorum düz vites ama rahatlığı falan koyunca değmez iki dakkalık keyfime diyorum. Bu kısmı zaten kişisel kısım işte. Dsg kullanmadan gelip yok şöyle kötü böyle boktan düz vites her koşulda iyi diyip boklayanlara yazdım.

Bunun dışında type r hiç sevmezdim bu kasası abartılı tasarımına rağmen kendini sevdirdi bana, teknik eksikleri olması doğal henüz yeni olduğu bir kulvara girdi type r (FAVRİKASYON turbo motor). Gelecek güncellemeler sonrası mutlaka çok daha iyi olacaktır. Fakat ya aynı fiyatta kalıp daha fazla oyuncak eklemeliler araca ya da fiyatı revize edip tercih edilirliğini arttırmalılar bence. Her ne kadar safkan hothatch densede aracın safkan olmadığı taşıdığı donanımdan belli bence. Yine belirtiyim bence bu kasa ile type r sınıf atladı kendini bir gömlek üste taşıdı, bu kadar eleştirilmesinşn nedeni de çıkışına kadar çok reklam yapılmış olup beklentimizin çok çok yukarı çekilmiş olmasıdır. Konuda yorum yapan kimse de orçun, alper abi, murat abi vs arac kötü demedi zaten. Boşa polemik yapıp canınızı sıkmayın. Type r bu güzel olmuş
    DSG rahatsız diyen oldu mu? Otomatik tabi ki şehir trafiğinde rahat... Bunu tartışan yok zaten. Olay kelalper'in kendi düşüncesini diretmesi ki, bu kişisel tercihe dayanıyor eğer okuduysan görmüş olmalısın. Kimse burada DSG den hızlı vites atarım filan da demedi. Birden celallenmişsin anlam vermedim.

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DSG rahatsız diyen oldu mu? Otomatik tabi ki şehir trafiğinde rahat... Bunu tartışan yok zaten. Olay kelalper'in kendi düşüncesini diretmesi ki, bu kişisel tercihe dayanıyor eğer okuduysan görmüş olmalısın. Kimse burada DSG den hızlı vites atarım filan da demedi. Birden celallenmişsin anlam vermedim.
    Celallenmedim tam aksine çok sakinim, herhangi bir araba içinde celallenmem zaten. Dsg duyunca direk atlayan bi kesim var. Konuyu başından beri okuyorum sadece ilk kez post atıyorum. Celallenen malesef honda sever kesim, baya bir süredir arabaya kötü dediniz gibisinden yorumlar var eğer okuduysanız görmüş olmalısınız Sadece dsg falan değil yani tamam ben dsg fanatiği olduğumdan celallendim attım tuttum. Araçla ilgili eksik olduğunu düşündüğü şeyleri yazan herkese baya bi girişildi. Ama donanım ama ısınıyor denmesi vs vs. Neyse zaten ilk kez bir honda konusunda yorum yaptım senelerdir

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    komik yorumlara devam. Ferrari vs bile bıraktı manuel şanzımanı ki adamların amacı kullanıcısına keyif vermek. Jeremy clarkson da ilk çıktığında bu şanzımanlara karşıydı 10 sene önce. Sonradan şanzımanların ne kadar muhteşem olduğundan bahsetti. Siz hala debriyaj tokatlayarak araba kullanmaya devam edin.
    abi genelde senin fikirlerine katiliyorum ama bence burda fazla kati düsünüyorsun burda arkadaslarin dedigi zaten manuel hizli,manuelde daha hizli tur dönüyorsun vs degilki tabiki en iyi süreler,en iyi hizlanmalar,en iyi ivmelenme bunlarin hepsi otomatik araclara ait buraya kadar hemfikiriz arkadaslarin dedigi surus zevki surus tarzi bkz:https://m.youtube.com/watch?v=OSMCfPASImQ bu videodaki gibi hicbir müdahale yok hicbir yardimci sistem yok hersey pilotaja ve yetenege bagli acikcasi bu video bana 0-100 e 4 sn altinda ivmelenen 458 in pist videosundan daha cok zevk veriyor cünkü izlerken bile hissediyorsun adrenalin i
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dsg asil dsg yazilimimdan sonra guzel bu yonuyle otomatik bir aracla arasinda ciddi bir ucurum soz konusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw arkadaş takıldınız dsg ye. Tamam dsg çöp diyelim 6 ileri 7 ileri fark etmez. Peki DKG ve PDK da mı çöp. Ferrarinin kullandığı lambonun kullandığı şanzımanlarda mı çöp. Ben diyorum dsg ile problem yaşamadım. Alptuğun arabası üzerinde 28R turbo var o da kıramadı şanzımanı. Bi sürü hybrid turbolu dsg var kırılmamış. Bunlara neden bişey olmuyor doğuştan mı şanslılar. Baskı evet bitiyor zamanla normal şanzımanda baskı balata bitmiyor mu? Ayda yılda bir mekatronik arızası olanlar var. Olamaz mı? Adamlar binlerce araba üzerine taktı arada evet arıza yaşayanlar var. Hepsi sorunlu olsa vw şimdiye kadar batmıştı helvasını yiyoduk.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya çok vakıf değilim ama son mesajlara baktığım kadarıyla Dsg ve normal şanzımanların karşılaştırılması yapılıyor gibi.Benim Polo Gti ve Scirocco'yla Dsg deneyimim oldu.Müthiş keyifli dsg inanılmaz vites atıyor bidaha manuel araba kullanmam diyorsun ama Scirocco'da 2 kere Doğuşa gittim mekatronik degiştirdik dediler.En son yine Dsg vurmaya kalkarken titremeye başladı garantisi devam ediyordu alıcısına söyleyerek alıcısına sattım.Smg2 m3 te bezdirmişti beni antipatim oluştu resmen otomatik şanzımana
    Savaş MotorSports

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spor araba düz vites olur bana göre de... günlük kullandığın araba da otomatik olur üzerindeki yükü azaltmak istiyorsan sıkışık trafik vs...

Türkiye'ye VW spor araçlarının DSG olmayanını getirseler hiç düşünmeden düzünü alırım...

Hayata her sey birini geçmek, ondan daha iyisini yapmak değildir... Yaşandığın anın tam anlamıyla zevkini çıkarmaktır... Oyunun içinde (sürüsün) olmaktadır...

Her seyi makinaya otomasyona bırakalım hayatın ne anlamı kalır... Kendimizce yaşamayadıktan sonra....
    Men plan God laughs...
    I have reset it....Aal izz well....
    Alıntı Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
    Even the Porsche 959 is subject to the laws of physics.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VWci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Spor araba düz vites olur bana göre de... günlük kullandığın araba da otomatik olur üzerindeki yükü azaltmak istiyorsan sıkışık trafik vs...

Türkiye'ye VW spor araçlarının DSG olmayanını getirseler hiç düşünmeden düzünü alırım...

Hayata her sey birini geçmek, ondan daha iyisini yapmak değildir... Yaşandığın anın tam anlamıyla zevkini çıkarmaktır... Oyunun içinde (sürüsün) olmaktadır...

Her seyi makinaya otomasyona bırakalım hayatın ne anlamı kalır... Kendimizce yaşamayadıktan sonra....
    abi zevk için diyoruz bide dsg bilmiyorum nerde yaşıyorsunuz ancak istda manuel zevkini çıkarmak için artık gece 03.00 dan sonra racing bir araçla bunu tadı alınabiliyor onun dışında trafikte geçirdiğimiz % 95 zaman dsg manuelle kıyas bile götürmez bir manuel taraftarı olarak bunu söylüyorum

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    spor araç kullanan adama vites atmak nasıl eziyet olur buna anlam veremiyorum..spor araç kullanmak demek zaten istediğin devirde vites atmak demek istediğinde kompresöre bırakmak demek.. spor araç manuel olur..günlük araba otomatik..
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw sanki kara duzen otomatikten bahsediliyorda halaa manuel diyorsunuz

Dsg super degil ok manuel kullanmak isteyince o kadar zevkli degil ama dkg-pdk vs bundan hangi manuel zevkli olabilir ? Down shift yapinca orgazm oluyosun vites buyutunce orgazm eee bide hizli daha nolsun
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne güzel demiş üstat ; söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil..
    teknik olarak karşılaştırılsa anlayacağım lakin birileri manuel şanzumanı seviyor diye dsg pdk abc yzg vs vs.. seven bir kaç arkadaş eleştiri psikozu içersinde..
    sanki onlara göre iptidai insanlarız biz..
    evet teknoloji iyidir dsg süperdir bu hususta şüphe yok ancak yaklaşımınız bir insana neden karpuzu seviyorsun diye sorgular üslupta..
    sizde bir sorun kendinize elmayı neden seversiniz ve haydi iradenizle sevmemeyi deneyin..
    evet teknolojik şanzumanlar iyidir hatta salt spor olan porsche ferrari dahi kullanmaktadır.. trafikte rahattır hızlı vites atar allame i cihandır..
    ama ben ve benim gibiler kıyamete dek bir otomobili manuel kullanmayı sevmekten vazgeçmeyecekler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MARJINAL_SUFI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne güzel demiş üstat ; söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil..
    teknik olarak karşılaştırılsa anlayacağım lakin birileri manuel şanzumanı seviyor diye dsg pdk abc yzg vs vs.. seven bir kaç arkadaş eleştiri psikozu içersinde..
    sanki onlara göre iptidai insanlarız biz..
    evet teknoloji iyidir dsg süperdir bu hususta şüphe yok ancak yaklaşımınız bir insana neden karpuzu seviyorsun diye sorgular üslupta..
    sizde bir sorun kendinize elmayı neden seversiniz ve haydi iradenizle sevmemeyi deneyin..
    evet teknolojik şanzumanlar iyidir hatta salt spor olan porsche ferrari dahi kullanmaktadır.. trafikte rahattır hızlı vites atar allame i cihandır..
    ama ben ve benim gibiler kıyamete dek bir otomobili manuel kullanmayı sevmekten vazgeçmeyecekler..
    Olay birden düz vites çift kavramalardan hızlıdıra döndü sanki. Nasıl saptı böyle anlamadım? ortaya orgazmlar filan çıktı... Millet bir şeylere kızdı, düz vites tercih ederdim diyip kişisel zevkini ortaya koyanlara gömmeye başladılar... Ego tavan, reröreye devam ettiler. Birde markalar neden geçti bunlara? Çünkü rekabet üst seviyede ve hızlı olmak zorundalar. Artık araçlar pist süreleriyle karşılaştırılıyor... Elbette harikadır zevklidirler, teknolojie atarlanan biri yok burada... Neyse mevzu uçmuş gitmiş zaten... Type-r videosu neredeydi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu Typer konusu ama 1 aydır Typer'dan başka her şey konuşuluyor
    Savaş MotorSports

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)