vay be. helal olsun![]()
vay be. helal olsun![]()
kaza yapıp kendi hatasını başkasına yükleyen; göze geldik, nazar değdi yazanlar da ayrı bir ilginçaldığın gibi patlatmışsın, millet daha göze(!) getirecek kadar görmemiş bile arabanı
para kum gibi işte ne muhatap oluyorsun milletle, kazak alır gibi type-r alsam böyle bir cümle kurmazdım.
İlker'in de dediği gibi km büyük etken fakat,
O arabanın 2 adet led farı min 10 bin tl tutar, 2013 yılında leon un tek farı 4000 falandı sanırım.
Ön taraf görünenden fazla hasar almış hatta şase darbe sensörleri devreye girmiş ki airbag açmış, kaporta olarak nerden baksan 4-5 lira var masrafı. Radyatör cooler vs derken bir o kadar da öyle çıkar, airbag ler de 20 lira yazar.. Buna işçilik eklenecek. Normal kısacası perte çıkması.
Ya Ben Bide Şeyi Anlamıyorum :
Niye İfşa Ediyosunuz , Adamın Arabası Değilmi İstediğini Yapar , Herkesin Hayatına Kimse Karışamaz
Eee Ozaman Araç Alırken Niye Sorgulama Yapıyosun . . .
PSA Brother's
Kim bu adam kim
Kim bu çocuk kim
http://youtu.be/EF-Uqg7xBoo
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Çocuk kazak değiştirir gibi typer değiştiriyor harbiden![]()
Bu da pert olursa 16 SAP 16 yakisir, onceki arabasi da sciroccoymus. Turkiyede aile sirketlerinin 2.nesilde dagilmasinin sebebi belli, paranin kiymetini bilmeyen simartimis cocuklar
Cocugun 2.ci typer almasini gectim ben boyle bir kaza yapsam en az 1 ay arac kullanamam korkudan![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Arkadasa hayirli olsun en azindan bugun dune gore daha fazla kullandi aracini ilerleme var kazasiz belasiz insallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)