70-80 gibi başlayıp 200 üstü bırakmışızdır net olarak hatırlamıyorum. Bana da kötü gelmişti ama çevremde yazılımla uğraşan bikaç kişide dört çeker için normal olduğunu söylemişti.
Sanırım senin araçla stock iken stock tayyarla denenmişti şimdi yazılımlı hali ile yazılımlı tayyar ile denedin mi?
https://youtu.be/ubvF064GfTM
Videolar kısmına konusunu acmıstım . 365 lik typer tek kisi 385 hp s3 iki kisi full depo boyle oluyor 70-230 arası, 400 hp civari araba 8 seclere iniyor, kanat cıkarılsa ici sokulse duz 8.0 lere kadar gelisebilir, aynı sekilde s3 de oyle. Gundelik icin ara hızlanmalar acısından s3 ve ya golf r daki keyfi typer la yasamanız mumkun degil bence. İc mekan kalitesi de almanlarda cok önde. Typer in olayı bence agresif tasarımı, yol tutusu ve ciddi tutus saglayan standart frenleri , vites gecislerinide baya begenmiştim hem kısa hemde nereye atıcagınızı direk anlıyosunuz...
turbo ile ilgili bi oynama var mı motor içi oynama var mı? meth. kit yaptırdığını bilmiyordum tabi yaptırdıysa. Yazdıklarının hepsi var derken 3 şey yazmışım sonra vs. demişim ki sadece meth. kit yaptırdıysa o söylenir fakat hepsi var şaka gibi olmuş![]()
Hakan abi inatla intake kit diyosun bu arabada filtre kiti hiçbir işe yaramaz diyorum inatla intake diyosun...adamların koyduğu dyno verileri falan hikaye bıraksınlar bu işleri..kendi arabama yaptığım run sayısını toplasan avrupadaki fk2ler yapmamıştır.Bir arge çalışması yaptım ona dayanarak söylüyorum..yoksa soldan direksiyonu beklemene gerek yok scoopsuz ben sana getireyim 3000-3500tl vereceksen..
gırmızı (kevlar olursa daha iyi) ve o borusu ile istiyorum inat ve takıntı yaptım aracı satacak olsam da alıcam![]()
Dyno verileri fake olabilir ki 18-20hp gerçekten aldılarsa satış rekorları kırarlar. İntake ve dp'ye dayanamıyorum her aracıma alıyorum.
Daha kullanıp forumlara yazan denk gelmedi geçen biri aldım heyecanla bekliyorum falan yazmıştı.
daha önce sormuştum araçta navigasyonu aktif edebilen var mı diye ama cevap gelmemişti. Aktif etmeyi başardım, işine yarayan olursa altta linkini verdiğim forumda ayrıntılar var. Yok özet geç derseniz bence anlatmaya çalışırım ama herhangi bir sorun olursa, medya kafayı falan yerse sorumluluk kabul etmem söyleyeyim
Kısaca, araçta zaten GPS alıcısı var, medya oynatıcıda aslında android 4.0.4 fakat dışarıdan program yüklenmesi engellenmiş. Araçta navigasyon programı olmadığından gps alıcı bir işe yaramıyordu. Linkteki forumda bunu bir şekilde aşmışlar ama her programı kurmak mümkün değil yinede. Fakat deneyerek spotify vs. kurulabilir heralde.
Ben Yandex'i kurdum. Telefondan interneti paylaşıyorum ve sorunsuz çalışıyor. El frenini indirince kapanma, ya da radyoyu engelleme falan gibi şeyler yok. Müzik aynen devam ediyor, navigasyon konuşunca sol hoparlörden ses geliyor.
İligli Link:
Honda Connect Android System
Kaçıncı sayfada olduğunu unuttum malesef ama ortalarda bir yerde olmalı. Olmadı boş bir zamanımda ben de anlatmaya çalışırım nasıl yüklendiğini.
Golf R(sunroof, 4 kapı vs dolu paket) fiyat merak edenler için, 208bin TL liste fiyatı.Kur 2,86dan dı sanırım.190 civarı bir fiyata bırakılıyor..TypR ne kadar mantıklı bu fiyata tartışırım ben.
Golf R ile FK2 kıyaslayacaksam önce dış görünüş başlarım
Arabacı Ağır japon..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)