Yapmaaaaa :)))
Printable View
Ozgur abı bı ank yap gel bıter rodaj :)
beklerım abı her zaman :)
murat mutlu nun kapısınımı çalsam napsam :)
FK2 Type-R sahiplerine ben de birkaç soru sorayım;
-Şehiriçi-park manevralarında direksiyon sertliği nasıl?
-Debriyaj sertliği nasıl acaba?
Bu 2 sorumu,eğer kıyaslayabilirlerse 106 GTi ve R53 Cooper S ile karşılaştırarak cevaplarlarsa sevinirim.
o video biraz aceleye geldi. o yüzden pek düzgün değil. etrafta çok fazla gürültü vardı. ses net anlaşılmıyor.
hafta içi action go pro camerayı tampona monte ederek bir video çekeceğim. orada daha güzel belli olur. çektikten sonra paylaşırım.
sizde de ep3 mü var?
araca turbo timer koymayı düşünen var mı arkadaşlar?
burdan bursadaki yeni taypar sahiplerine sesleniyorum hafta sonu beni test sürüşüne çıkarabilecek müsait bi arkadaşım var mı
bi bakalım bakam hem hızlı hem yeni hem de konforlu honda taypar nasılmış bi görek :D
Araba güzel olunca yazı da güzel oluyor. Bak bir Tata falan test edelim ne yazdığımız anlaşılıyor mu? :)
Sorulara cevap buldukça yeni sorular çıktı aklımda. Bu hafta bakalım bir karar veririz inşallah.
Bu arada Özgür çok tehlikeli adammış arkadaşlar. Kahve içerken konuya yumuşak yumuşak nerden girdi anlayamadım, GTR saplıyordu valla. Baktım niyeti abdesti bozuyorum, gözlerimi falan kaçırdım konuşurken. Hafif jedi force kullanıyor olabilir, dikkat etmek lazım. Hani sabırsız, gaza gelen arkadaşlar görüşmesin mümkünse, adama böbreği sattırır 458 alır çıkarsınız yanından.
Geçen hafta Özgür Bey'in garajındaki diğer kuzuyu görmek için eşimle beraber garajını ziyaret etmiştik. Ayak üstü otomotiv sektörünün durumu, Bmw piyasası ve araç dinamikleri ile ilgili sohbet ettik. Aracına maşallah şu an hiç aklımda olmamasına rağmen bende Type R bakıyorum :)
Nerede o bana " 90'a verse alırım o Megane RS'i " diyenler, nerede??? :)
Type R megane 225 rs e göre çok ileride bir araba.Hız ve yol tutuş vs olarak. Aralarında 10 sene var. Bi R26R bile boy ölçüşemez o konuda. Ama Trophy çok farklı bir araba. Düzgün fiyatla gelse satılır. Yol tutuş dinamiği vs çok çok iyi. Arkasını istediğin gibi kontrol edebildiğin bir önden çeker başka yok.