Hafta içi gazlamaya Golf R
Haftasonu gazlamaya TypeR
![]()
Hafta içi gazlamaya Golf R
Haftasonu gazlamaya TypeR
![]()
Sadece Golf R için değil halk versiyonu olan her markada durum aynı 3 serisi m3, a3 s3, cooper ve coopers hep ufak farklılıklar olmuştur. Daha önceki typer kasalarıda ufak detaylar içeriyordu (ek ep fn)
Typer bana göre hobi ve haftasonu arabası, Her ne kadar 4 kapı olsada aile için ve iş için kullanımı uygun değil bana göre
FK2 sahibi olsam kanadını söküp gtr özentisi olan 4 çıkış eksozunu single yapardım, jantlardaki kırmızı şeritlerde gitse fena olmaz sanki![]()
cahil polislerden nasibimizi aldık yine. bostanlı'da gelmiş sıfır, ellenmemiş arabayı durdurdu, gaz ver diyor
verdim. bu eksoz boruları orjinal degil diyo.
ne diyon dedim sen. bu araba daha 700 km de anahtar degmedi dedim. her tarafı orjinal. tüv den böyle geçiyo. %90 ötv ödeniyo bu araba 300 hp dedim.
ses çıkartıyor dedi. dedim 310 hp bu araba, tüm eksozları katalizoru susturucusu üzerinde eğil bak dedim.
bu arabaya ceza kesersen dedim kaçarı yok mahkemelik oluruz dedim. ayda yılda bir gezintiye çıkmışız, adamın keyfini kaçırıyorsunuz dedim..
sonra diyor sen şu anda dolu bi su bardagısın diyor. ben alttan almaya calısıyorum sen limitini zorluyorsun diyor..
sonra diyor ki gezerken sessiz sedasız gez gaza ucuyla bas diyor.
yav dedim zaten buraya sakin sakin yanaştım. magandaya mı benziyom dedim. alt devirde zaten ses çıkarmıyor araba. sen bastırttın dedim
fesat şerefsizler
Arabacı Ağır japon..
İşte golfR olsa polis durdurmaz![]()
Dr.ECU
kıyaslanan araçlar agrasif ve gazlamak için üretilmiş araçlar.bu şekilde baktığımızda golf fk2 nin eline su dökemez.arkadaşlarında dediği gibi aynı body kiti düz golf e yapsan hiç bir tadı kalmaz.modeline R demişsin kasası bir kaç şey dışında standart.
fk2 hırçın fakat 4 kapı, 310hp ama eco mod var, aile arabası sayılmaz ama iç hacim güzel vs![]()
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
arkadaşlar bu konu golf R ile karşılaştırma konusu değil. golf R a binmek icinde insanlarin yeterli güzel sebebpleri var. herkes kendi tercihleri ile mutlu olsun. ben Vag grubuna cok uzagım. cunku japon arabaları ve özellikle honda'ya cok yakınım.
kim ne derse desin ARABACI diye tabir edilen camia da en çok sözü edilen arabalar hep honda grubundan oldu. vti, typer, s2k,ler çok uzun süreler gündemde ve yoğun talep altında değerlerini katladılar.
Arabacı Ağır japon..
1. tyyp
2. arabacilar
ne cektik be
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
yok elamanın biri bir tane program yazmış, linkini verdiğim sitede var. Önce dediğin yöntemle o program kuruluyor sonra, dosya adı, izinler vs. değiştirilebiliyor. Müziği kesmemesi için, el frenini indirince ekranı karartmaması için vs. izinleri kurcalamak gerekiyor. Google maps falan denemedim henüz sadece yandex'i kurdum. Bir de spotify'ı kursam yeter banaVLC playerı denedim ama onda hata oldu çözemedim henüz.
bende iphone var akıllı telefon ile paylaşım yapıyoruz. vınn kullanan duymadım.
Çok ilginç 4-5 ay egzoz ile dolaştım hatta sabah akşam polislerin önünden geçiyordum demek ki o an eşref saatiymiş.
Bende yükledim o ayar programını kurcalamamıştım biraz kurcalayayım.
Guncelleme is coming
https://www.youtube.com/watch?v=5LgnhgPfAuY
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)