User Tag List

Sayfa 356/498 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon
9446 sonuçtan 6.746 ile 6.764 arası

Konu: 2015 Typer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otopark testini yapmis burda olumsuz yorum yapanlari baya baya curutmusler bir arabayi bu kadar cok ovdukleri bir testlerini izlememistim.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://youtu.be/NdfHThGEHSk

Otopark test videosu
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Black_Eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otopark testini yapmis burda olumsuz yorum yapanlari baya baya curutmusler bir arabayi bu kadar cok ovdukleri bir testlerini izlememistim.
    Burada yol tutuşu ya da frenleri eleştiri almadı ki, sadece ısınmayla ilgili yorumlar oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burada yol tutuşu ya da frenleri eleştiri almadı ki, sadece ısınmayla ilgili yorumlar oldu.
    Cok sert olmasi konusuldu burda. Adamlar cok konforlu diyorlar. Isinmasida konusuldu ama adamlar saatlerce gazlamislar hicbir isinmadan bahsetmediler. En sonunda da cupra ve rs den üstün oldugunu soylediler.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piste cıkınca beklerız yorumları...
    Kımse yol kullanımını elstırmedı kı gayetde spor arac hersyıyle.
    Isınma sorununun da benzınımızden kaynaklandıgını dusunuyorum....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Black_Eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok sert olmasi konusuldu burda. Adamlar cok konforlu diyorlar. Isinmasida konusuldu ama adamlar saatlerce gazlamislar hicbir isinmadan bahsetmediler. En sonunda da cupra ve rs den üstün oldugunu soylediler.
    Sertlik biraz kişiden kişiye değişir. Ben sert araç severim, şehir içi yormaz beni ama başkası 5lik yay takar takoz oldu der.

Profesyonelleştikçe samimiyetlerini kaybettiler bence, top gear'la da çalışmaya başlamışlar. Ekşiye ekşi demezler, diyemezler artık.. Bunu type r kötü ya da iyi diye yazmıyorum, samimi gelmiyor bazı şeyler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sertlik biraz kişiden kişiye değişir. Ben sert araç severim, şehir içi yormaz beni ama başkası 5lik yay takar takoz oldu der.

Profesyonelleştikçe samimiyetlerini kaybettiler bence, top gear'la da çalışmaya başlamışlar. Ekşiye ekşi demezler, diyemezler artık.. Bunu type r kötü ya da iyi diye yazmıyorum, samimi gelmiyor bazı şeyler
    Katılıyorum yorumunuza.

Bende fiat egea videolarını izledim 72.000tl bu araba için çok uygun bir rakam diyince tamam dedim bunlarda samimiyeti kaybetti ticarete bakıyorlar dedim.

Ya 69.000tl seat leon fr satılıyor led cam tavanlı 72.000tl 120bg halojen farlı fiat egea nasıl mantıklı olabilir.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ben oto-park.com'u ilk kurulduğu yıllardan beri takip ederim. Bir ara bittiler sonra kendi çabaları ve çok güzel videolarla tekrar ayaklandırıp bugünlere geldiler.

Her arabayı çook ciddi eleştiriyorlardı iyisi ve kötüsüyle, ama bir süre sonra bu tür testler yaptıkları için firmalardan tepki gördüler.

Test için otomobil alamamakla karşı karşıya gelmemek için yumuşadıkça yumuşadılar hatta bununla ilgili videoları da vardı kendi ağızlarından söyledikleri.Sektör malesef böyle. Bu işi yapmak istiyorlarsa ayak uyduracaklar.

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ne yalan sölim sıkıldım yarısında kapattım.. inceleme değil de sanki panpalarından emanet alıp çohh iyiii la, abaovvv esniyor geriliyor araba falan. Eski videoları daha düzgündü.
    Tufan has no limits.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba alamama korkusu olsa sonunda cupra ve rs i hic karistirmazlardi diye düşünüyorum. Şimdi seat ve reno bunlara araba vermiycekmi type r daha iyi dediği için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EwReN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbuldasınız dimi bursa değil? dünde bursadan birisi aldı da kırmızı yeni. hatta bugün bir arkadaşım bir şey arayıp sordu bana egsoz ile ilgili.
    evet istanbuldayım. Buradada bir tane beyaz daha satılmış. İleride egsoz düşünürsem ben de sizi rahatsız ederim

-----------------------------

Araçla ilgili henüz yorum yapacak kadar kullanamadım ama sertlik konusu benim de en korktuğum unsurdu. Önceki aracım golf 7 18 jant ve fabrikasyon spor süspansiyon vardı. Ona göre kıyaslarsam sadece biraz daha sert öyle tahammül edilmeyecek, böbrek taşı düşerecek bir sertlik yok kesinlikle. Hatta şu kısa plastik tümsekler gayet konforlu geldi bana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kısa plastik tümsekler dışında gayet konforlu geldi olacaktı. mesaj düzenleme yok sanırım.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum yorumunuza.

Bende fiat egea videolarını izledim 72.000tl bu araba için çok uygun bir rakam diyince tamam dedim bunlarda samimiyeti kaybetti ticarete bakıyorlar dedim.

Ya 69.000tl seat leon fr satılıyor led cam tavanlı 72.000tl 120bg halojen farlı fiat egea nasıl mantıklı olabilir.
    kısmen doğrusun amaa şurdan bakarsan emsalleri/kendi sınıfı arasında bakarsan mesela kıytırık stepnesi bile opsiyon olan 1.5dizel sümbül 65 bin lira iken 1.6 dizel dopdolu ve yepyeni Egea için 72 bin gayet mantıklı, enazından arabaya benziyor
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kısmen doğrusun amaa şurdan bakarsan emsalleri/kendi sınıfı arasında bakarsan mesela kıytırık stepnesi bile opsiyon olan 1.5dizel sümbül 65 bin lira iken 1.6 dizel dopdolu ve yepyeni Egea için 72 bin gayet mantıklı, enazından arabaya benziyor
    Renaul zaten anlamış değilim onların fiyat politikası çok farklı birde satıyorlar.Bizim türkler çok seviyor sümbül'ü.Yinede ben ona o parayı vermem berkan.Senin bahsettiğin dizel benzin karşılaştırması olmuş.

Şimdi skodanın sitesine girdim Octavia 1.2 TSI Green Tec Manuel / 110 HP Optimal 66.650TL.Yine fiat egea'dan çok mantıklı geliyor bana.

Fiat zaten bu kafayla yine satış yapamıyacak.Çokmu zor şu fiyatları biraz indirsinler.

2008 yılında arkadaşa golf almaya gitti boş golf parasına full seat leon aldık üstüne ekstra donanım eklettik.Doğuş o zaman satsın marka tutsun diye düşük tuttu fiyatlarını.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle sonuna kadar haklısınız ...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    typer konusunu hiç etmeyelimde

ikiside dizeldi biraz eksik yazmısım egeanın meblasını okadar

Egea Lounge 1.6 M.Jet 120 Hp 73.400.

octaviada güzel hakkatende begeniyorum da sınıfı olarakta bir üstüdür heralde. rapid desek 1.6d 70 e geliyorki ozaman arasında düşündürür gayet net birşekilde
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne yalan sölim sıkıldım yarısında kapattım.. inceleme değil de sanki panpalarından emanet alıp çohh iyiii la, abaovvv esniyor geriliyor araba falan. Eski videoları daha düzgündü.
    Valla ben yarısına bile gelemedim. Çok yapıcı geldi tavırları eskiden böyle değildi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomobil dünyam bile daha iyi olmaya başladı, ki bence bu işi eskiden en iyi İsmail Terzi yapardi o da okuma oranının bu kadar dusuk olduğu yerde ne kadar iyi olursa, otopark eski halinden çok uzakta hem sıkıcı hem doğal değil bana göre hem ordan hem burdan diye olmaz ya yüzünü markaya donecekler yada takipciye

Ewren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bir sorum var.
    egsoz sistemi mi kumandalı sisteme çevirteceğim. babam biraz sıkıntı yaptı çok ses çıkıyor bunu değiştir eskisini tak falan dedi. bende kumandalı yaptıralım o zaman dedim. tamam olur dedi. genellikle pazar günleri hanımla ve çocuklarla biniyorum. ses biraz fazla çıktığından dolayı hanımda sıkıntı çıkarıyor.

neyse esas sorum şu; sistem kapalı iken kullanımda herhangi bir sıkıntı meydana gelir mi? yani sistem kapalıyken kullanımda ne gibi esaslara dikkat etmek gerekiyor.
    bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)