Bütün arabalar bitsin seneye bu fiyatlara bu arabalardan zor bulunur alternatifi olmayan bir araç...
Bütün arabalar bitsin seneye bu fiyatlara bu arabalardan zor bulunur alternatifi olmayan bir araç...
Bugün bi iş için Mutluhan Honda'ya gittim. Sergisinde bir mavi bir siyah fk2 vardı.
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Rakiplerine gore her konuda ustun olan bu arac 150 bin bandında cok guzel fiyatla alınabiliyor. OTV zammından sonra bu paralara bulmak hayal olabilir. Degeri 2 seneye kadar net anlaşılacak.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Bu kadar abartmayin arkadaslar. Bu kadar basarili ve fiyati ucuzsa neden 6 adet daha 2015 var bayilerin elinde?
Bayiliyoruz piyasa artirmaya ama gercekleride gorelim.
Bu arac 140-145 bandinda olmaliydi. 158-162 arasina satildi.(ilk ve 2.parti daha ucuza gitti)
Suan sinifinda goruntu acisinda tek doyuran arac,eksikleride bir sekilde giderilir,eminim yeni uretimlerde giderilmistirde. Araclar cogaldi pist kapandi,sansimizi iteleyim!
pist aynı fiyatta olsaydı biz satmazdık mesela , aldığımız hafta fiyat açıklandı 1500 km de iken satıp,ki şuan ilanda, GP2 almayı düşünüyoz tekrardan Sırf pist için almıştık , JCW vardı sizde yazılım yaptırmıştık Bursadan hatırlarsınız @99TT
Tarihin en çok satılan type-r ı oldu fk2 bayiilerde az kalması bile mucize 90-95 adet ne demek hem de daha 1 sene dolmadı acaba yılda s3-golf r-cupra -focus st-evo-sti vs.vs. kaç adet satabiliyorlar. s3'ü 252 liste fiyatı koyup zar zor 199'lara sattılar keza golf-r ve cupralarda aynı.
hem de bi ton karalama ve olmayan şeyleri var göstermeye çalışılmasına rağmen.
Peki neden bu zamana kadar hala 2015'ler kaldi?1 ay sonra 2017 ler geliyor...
Buarada ne gibi olmayan seyler soylendi?
S3 golf R iscilik vs acisindan ileri ama fiyat fena. Honda'ninda fiyati yuksek... 140-145 olmaliydi.
Suan honda sinifinda en spor ve keyif veren araci. Ki daha arac cokk gelisicek.
ilk senesinde 90-95 mi satmış, cok iyi rakam şaşırdım valla. 6 tane kalmasıda normal abartmasınlar, 2016 almak varken neden 15 alayım mantığı. onlarda satılır dert etmeyin biraz fiyatı kırpılır verilir.
TeamPASAOGLU
Aynen,kirpilil verilir. Yahu bunu onceden kirpda daha fazla kitleye hitap etsen...
İddia ediyorum;daha gelismis versiyonlari cikicak ve daha cok saticak.(fiyat abartilmazsa)
Hep acele edin elinizi çabuk tutun typeR lar tükeniyor gibi bi algı var.. arabadan çok rakamlarla ilgilenmek garip![]()
Dr.ECU
Loading site please wait...
130 bine dizel 1.6 110 beygir golf satiyolar. 140 bine bu teknolojide bu güçte bir arac beklemek bence haksizlik olur.Aradaki hacimden dogan farkida düşünmek lazim ayrica genel tum araclar icin fiyatlar yuksek ama bu fiyatlandirmada bence hondanin koyduğu fiyat gayet iyi zaten 95 adetlik satis bunun kaniti. Rakiplerinin tamamini toplasan acaba 1 yilda kac adet satti.
Ayrica burada arabanin sismesinden, isindigi icin kismasindan bahsedenlerin tamami kullanicisi olmayanlar kullanicilardan gormedim böyle bir şikayet belkide gözümden kacti ama gercekten bu araclarin sahipleri boyle seyler yasiyorlarmi merak ediyorum?
Kimse daha piste çıkarmaya cesaret edemedi hemde ücretsiz seans hediyesi vardı ilk partiyi alanlara.. Sadece kelalper performans aracı ve piste çok acemi olan bir arkadaşıyla çıktı o da 50 kere yazdı bu araba şişiyor haddinden fazla yavaşlıyor diye. Kullanıcı olmayanların bazıları bu sebepten kullanıcısı olmadı.
Jason kullandı,yorumları bırebır konustuk kac sefer YUZYUZE.
Ben kullandım 2 farklı gecede 2 farlı aracı...
Su kısma yada ısınma vs olayını ne buyuttunuz ama.... Yazılmadıkca bırı ortaya cıkıp bu araba sısıyor dıye kotuledınız denıyor. Yahu ılk uretım arac,olabılır boyle hatalar. Ayrıca belkı arscta hata yok,arac mın 98 ıstıyor ve dusuk oktanlı benzın den dolayı,motor ıcı yanma sıcaklıgı artıyor.... Ulkemızde boyle ama dısarda bu sorun olmayabılır.
Golf dızel rakıp degıl,fıyatlarda sacma yuksek. Leon cupra-Golf gtı-Typer vs olarak bakmak gerek. Cupra 135-140 cıvarı satılırken,honda 160 ıdı....
25 lıra fark verılır mı? Tabı verılır ama bunun sonu yok,bır 25 daha ver bmw coupe ye gec...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)