emre işin gerçeği en çok senin böyle düşünmene üzülüyorum..stpye uyup inanmıyorsun bana senden sonra fatih şamille denedik yan yana gittik vs. o kadar ısrar etmeme rağmen bana inanmıyorsun üzülüyorum..ltf müsait olunca buluşalım arabayı inceliyelim çıkalım gazlayalım sana durumu anlatayım vallahi arabamda söylediğim harici nokta yok ...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
yaz yaz çekinme arkadaşımın arabası arabamdır de kanka![]()
bende de videolar var X arabayla deniyorum ben stok adam ayırıyor ben şok
başka kanka stoklar deniyor utanmasa stok olan beni boy boy yapanıda ayıracak
eşe dosta haber salın komşular stok tayyar geçmek isteyen beni bulsun..1 tır boy olsun basarsam ibneyimaraba ayırmıyorum dizel lpg li benzinli efsunlu her araca açığım..tek şartım 1400 cc üstü olmasın siz beni geçip videolarınızı yayımlayabilirsiniz ben enson 2000 cc en iyisiyle deneyeceğim ozaman boy nasıl açılır göstericem stok aracımla
![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Ben bişi demek istemiyorum..Konuşursam bir çok kişi zan altında kalır ayıp olur iyi kötü bir grup var..Genelleme yapmak istemiyorum harbi ciddi sevdiğim adamlarda var o grupta ama genelde birçok şeyi bilip cevap veremeyen ama arkadan konuşup onda şu var bu var diyebilen..
Evet seninle deniyeceğim şu işlerim biraz hafiflesin biraz düzene sokayım aracımı biraz kullanayım seninle deneyeceğim
başka yorum yapmayacağım konuya yoksa ağır olur
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
buda diğer aracımız 100-200 8,3 sn cooler dv dp egzoz yazılım eğim tam bilmiyorum 3.köprü yolu çok uçurum değil -2 -3 arasıdır tahminen..methanol den sonra inşallah daha iyisi gelir...
Hocam eğimi neden tahmin etmeye çalışıyorsun,pbox takmışsın programını çalıştırıp bakabilirsin
vBox Verify
buraya yükleyip esasen onu paylaşabilirsen daha gerçekçi olacak veriler
Team PAŞAOĞLU
senin son süre 8 in altıydı 7** sanırım uygun görürsen deneyelim müsait zamanda..
he pardon yanıldım o zaman ben...maşallahtamamdır denk gelirsek keyifli olur gibi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)