Bazen susmak güzeldir, Bilmiyorum diyebilmek...
Herkesin bir popisi var...
https://www.youtube.com/watch?v=xk5YfJOfbLI
Printable View
Bazen susmak güzeldir, Bilmiyorum diyebilmek...
Herkesin bir popisi var...
https://www.youtube.com/watch?v=xk5YfJOfbLI
bunları benim söylemim değil honda.co nun dedikleri
1- videonun başlıgından belli development car yazıyor kocaman production car değil...
2015 Civic Type R development car .....
2- yine hondanın kendisi yazımıs kocaman banane fuardaki hali nasıldı değildi heralde aracında promoda söküp koymacaklar oraya
http://hondanews.eu/gb/en/cars/media...gring-gauntletAlıntı:
The removal of equipment such as air conditioning, the front passenger seat and audio equipment offset the additional weight of a full roll cage (installed specifically for safety reasons and not to add rigidity).
Berkan 100 kere yazıldı biliyoruz zaten. Siz neyi beğenemediniz bi türlü anlamak istemiyorsunuz.
tayfun abi typer gelir gelmez iyi olur olmaz ama muhtemelen arabanın konusu her geçtiğinde sen gelceksn aklımıza
2009dan beri seni illkez bu kadar iddalı bu kadar honda savunucusu gördm :)
beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez abi neden bu kadar sinirlendin :)
Videonun sonundaki kesinti için render hatası demişler. Az önce kesinti olmayanı yüklemiş link vermiş yorumlarda Honda.
E hala bi koltuktan nolcak diyosn abi stepne sokuk diye ne kavgalar donuyo yeri gelince adam kablosuna kdr sokmuş ne var oluyo. Sende bunu anlamiyosun. Ben ayrıca kotu demiyorum 100kerede yazdim resmi sartlar dahilinde yapsin cikar herkes alkislar zaten
Rollcage ve cikarilan agirligin dagilimi arac icinde esit midir peki ? Cage kac noktali malzeme cinsi ne ?
Dr.Oetker puding yapmayi nereden ogrendi ?
Heh bak doğru yazarsan konuşuruz. O cage ister istermez rijitlik sağlar yani bizim bildiğimiz şekilde montaj yapıldıysa farklı teknoloji çıktımı bilmiyorum.
Cage olmadan çıkmalı araç zaten resmi olmamasının sebebide bu merak etmeyin yol versiyonuda kıracaktır rekoru.
Birde diğer pistlerde ki zamanlarına bakmak lazım ayrıca. Hochenheim, İstanbul Park, Spa'da falan "tahminimce" Reno'dan daha hızlı olacaktır.
Cadde tipiylede 2sn gec donsun amma uzattiniz
Tek çözüm galeriden alınma araba ile tur süresini görmek. Bunun haricinde bu arabanın bagajına 5 kg patates atıp sürsen ya da istepneyi çıkarıp sürsen kimseyi mutlu edemezsin. O pist kısa değil. Zaten kavgası yapılan süre neredeyse 8 dk içinde 3-5 saniye. Zaten bu saniyeler ile rekor kıracak ya da kıramayacak.
Ya araba cikmadan once hondalar duzde hizli anca turkiyede bu kadar tutuluyor iste yurtdisinda honda adam degil felam deniyordu hep, simdi cikarip suresini tak diye gosterince vuracak baska yer ariyorlar yok iste neden roll bar var bilmem ne. Yahu kirmazsa kirmasin bu araba zaten c63unden e92 sine kadar hepsinin eline vermis durumda meganedan iki saniye hizli olmasin banane. Artik hem duzde pistlerde enselerinde sonucta bu araba gercegi degistirmez. Zaten su konuya yorum yapanlarin %75inin durmadan en ufak seyden acik aramaya calismasindan belli hondanin neleri basardigi :) cok begenmiyorsan yazmazsin ya da yazarsin bir kere susarsin trollemeye calismazsin kisacasi haters gonna hate :)