la türkiyede marşına bastılar dün akşam kapatın konuyu![]()
la türkiyede marşına bastılar dün akşam kapatın konuyu![]()
IN BOOST WE TRUST
Bu yeni typerse direct enjeksiyonmu var sanki oyle bisey okumustum. Tfsi lardaki enjeksiyon sisteminin aynisimi.
kaç cc?
Bu da 2015 HR-V. Hybrid, Dizel, Benzinli motor seçenekleri var (Çok siteye baktım. Hacimleri beygirleri hepsinde farklı yazıyordu o yüzden onları yazmadım)
Sınıfındaki araçlar: Subaru XV Crosstrek, MINI Cooper Countryman, Chevrolet Trax and Nissan Juke.
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Direk enjeksiyonlu K20C1 motor kodu,
K20C1[edit]
Found in:
2015+ Civic Type R (European) (FK2)
Displacement : 1,996 cc (121.8 cu in) (Turbo)
Compression : n/a
Power: 310 bhp (231 kW) @ 6500 rpm
Torque: 295 lb·ft (400 N·m) @ 2500 rpm
Redline: 7000 rpm
Fuel Cutoff: n/a
i-VTEC Engagement Window: n/a
wiki..
Motor K, bu demek oluyorki KTuned buna el atar
FK2 1.8Type-S (2008-2009) Civiclerinde kasa kodu. (( http://img.photobucket.com/albums/v6...6Wheels008.jpg )) Yeni kasaya niye FK denmiş acaba![]()
O kasa FN temelde de 1.8 type s ler fn1 iken, 5 kapılılar fk2 di. Bu direk FK2 olarak adlandırılmış sanırım. Dizellerin falan kasa kodu ne ki son kasa?
Peki bunlarda tfsi gibi enjektor sorunu yasayabilirmi.
rs4 enjektor olmasa 400 ustu cikamiyor mesela tfsi.
HONDA binek araçları için V8 V10 V12 yapmadı ama Formula 1 araç motorlarını araştırırsanız görürsünüz neler yaptıklarını. Örn:
Düşük ve orta hacimli motorlar üreterek piyasada marka yaptı. Ford'un bir sürü modeli, motor seçeneği, karasörü var. SuperSport'ta üretiyor, Kamyonda...
HONDA Araba, motor, çim makinası, robotta üretiyor... Ha şunuda hatırlatmakta fayda var
Yerde işleri bitti şimdide havaya el attılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)