jazzi bir ben beğendim sanırım=)
[IMG]http://i588.photobucket.com/albums/ss330/22reg/Forum%20stuff/Screenshot_2015-03-06-00-53-47_1.png[/IMG
fotonun türkçe cevirisi nedir hic bir sey anlamadım
yanlış anlamadıysam temmuzda teslim edilcegini foto cekmek istigini belirtmiş yeni sahibiyle . gelen cevapta temmuzda teslim degil eylülden once malesef demiş![]()
1881 - 193∞
Eyvallah abi şu forumda ingilizce kıtı olan bir benim
Müşteri bayinin kendisi ise en erken Eylül'de teslim alabilirmiş, ki daha önce ön sipariş alınırken de ben yazmıştım teslimatlar Ekim ayında olacakmış diye okudum Honda.co.uk da.
Noldu şimdi hic ses yok rekordan ?Kuzeni mi yazmış rekoru ? şike mi yapmışlar taypara kumpas mı kurmuşlar..Fransız Lobisi,Amerikan Lobisi bir mi olmuş benim caaaanım taypırıma karşı ?
Biraz ateşleyelim konuyu.
Amerikancilari konudan uzaklastiralim lutfen japon konusu hit yapinca kiskanip cemkiriyorlar
japonun japondan baska dostu yokmuss
DR. OWL
Miami,hondanın yüzde 3 hissesini almış arkadaşlar,yönetici masaiko himura,tayfun bey istesin 550 beygirlik nsx motorunu kendime takar fezaya uçarım,araları o derece iyimiş![]()
Lowriderın son sözleri olayı özetledi büyük hırs yapmıştı ama sonunda " tamam mantıklı konuşuyorsun ama forumda böyle anlaşılmıyor " diyip köşesine oturdu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)