Beyler defalarca yazıldı, ilk teslimat Ekim ayında. Eğer Honda plaza sahibi iseniz Eylül ayında teslim alabilirsiniz, şuan ön sipariş veriyorsunuz yani kapora net bir fiyat yok.
Almanya için şu an sitesinde bir fiyatlandırma yok, sadece 2015 yazında Avrupa yollarından olduğu belirtilmiş.
http://www.honda.de/specials/car/typer/honda.php
Amerikalılar hemen kendilerine özel olan US Spec Si'yi yapmaya başladılar. Concepti bu şekilde
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
gt86 + elentra tarzı bişe olmuş arkadaş hiç beğenmedim. si diyince hala kafam oldschool işlere gidiyor..
açınca hass-si dedim ama böyle gelmez![]()
Autoscout daki ilan doğru, Honda Almanya sitesinde bilgisi yok ama 33900€dan ön siparişte. 2500€ farkla gt paket alınabiliyor. İlk teslimatlar ağustos/eylül gibi olucak
Typer konsepti gosterip sonra tarrak gibi araba piyasaya cikarttilar , bu coupe bu bu sekilde sittin sene cikmaz![]()
bu conceptse bile berbat
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
FB7 ler de ilk çıktığında kimse beğenmemişti ama şimdi neredeyse fd6 lar kadar çok modifiye edilmeye başladı. bende türkiye piyasasına çıktıktan snra gözlerin alışacağından eminim. Ayrıca honda nın Türkiye piyasasında nasıl bir hal aldığını herkes biliyo. Tabiri caiz ise b.k üretse satar türkiyede(kanımca)
her honda konusunda bilmem ne kasaya da çirkin dediler ama göz alıştı şöyle tutuldu bilmem ne. arkadaşlar göz var nizam var brz sti concepte bakın bir buna. honda tasarımıyla hiçbir zaman zaten iddialı olmadı gittikçe de çirkin araç üretiyorlar eskilerin o kadar tutulmasının sebebi her seferinde daha da kötü hale getirdiklerinden. fb7ler fd6ların yerini tutar mı hiç tasarım olarak?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)