User Tag List

Sayfa 97/498 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
9446 sonuçtan 1.825 ile 1.843 arası

Konu: 2015 Typer

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ep3e de ilk çıktığı zaman sevimsiz, kötü denilmişti fakat sonrasında tabuları kendisi yıktı. Sonrasında fn2 çıktı ve ep3ü daha cok sevdi herkherkes.fn2den daha agrasifti çünkü. Simdi de yeni typer ve turbo.300 hpler.Bence güzel olacak.tipi konusuna gelecek olursak zamanla gozler alisir bence her konuda cok güzel. hele Türkiyeye bir gelsin de ilk izlenimlerden sonra daha da oturacaktir düşünceler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Moskovadan bir foto ) RS in basarisini tartismaya bile gerek duymuyorum.
    Evet dogru sidik yaristirmaya gerek yok.

Anca moskovada soguyabilecek motorlar
    Yaptiklari icin normaldir.

aeraus1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi benim yazdığım cahilane mesajlar alıntı yapılmadı neden acaba
    Gel biz seninle Renault 11'leri deneyelim üstad

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tartışmak değil maksadım, daha önceki mesajlarda da bahsetmiştim fakat bu yeni tayyara eski tayyar muamelesi yapmak "bence" yanlış.
    eskilerin güzel tarafı atmosferik üretildiği için kolu pistonu krank'ı kapağı flow'u vırtı zırtı çok ince elenip sık dokunan motorlardı.
    fakat bu seferki turbo.
    yani bi k20 gibi b16-b18 vs vs gibi devir dönemeyecek/yada dönmesi için hayvanat gibi para harcanması gerekecek.
    modlanması konusunda konuşuyorum buarada, stock makine için konuşmuyorum.
    "bence" honda artık çizgisi dışına çıktı ve bazı şeyler artık eskisi gibi olmayacak.

nacizane kişisel görüşümdür..
    If you have no LAG, you have no turbo..

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aeraus1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gel biz seninle Renault 11'leri deneyelim üstad
    memnuniyetle kardeşim. zaten ilanını görünce keşke buralarda olsaydın dedim bende

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    memnuniyetle kardeşim. zaten ilanını görünce keşke buralarda olsaydın dedim bende
    abi senin r11 manager egzantirik taktın mı

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu videoyu görmemiştim, izledikten sonra bir kez daha Allah belalarını versin bu concepti cıkartmayanların dedim

Bu da konuyu özetleyen en iyi foto herhalde

@premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Erden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bymurat___61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yazin moskovaya gelmedin herhalde hic )

Erden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bymurat___61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sunu da soyledim daha once concept gibi ciksa forumda belki ilk alacak kisi bendim. Dizayn olarak mukemmeldi... Bu kasa ilede motor istedigi kadarda iyi olsun umrumda degil. Onden cekis +500 olsa ne olur.

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Renault Amerika pazarına araç üretmiyor, o yüzden görmüyor olabilir misin? Daha doğrusu Kuzey Amerika pazarına üretmiyorlar, yoksa Brezilyada falan mevcut.

1980 lerde de American Motors Corporation (AMC) ye ürettirerek bizdeki Reno 9 ları Alliance adı ile satmışlardı en son. 87 de AMC nin Chrysler bünyesine geçişi ile bu da son buldu, sanırım Reno ondan sonra K.Amerika (yani bildiğimiz ABD ve Kanada) pazarına araç ithal etmedi/üretmedi/satmadı.

Satış, üretim vs yaptığı yerleri görebilirsin.

http://group.renault.com/en/our-comp...ult-locations/
    Buna fatality derler.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anladığım kadarıyla arka diflüzör ve spoiler concept'teki gibi yapılınabilir ki mugen adı altında öyle bir kit çıkartırlar diye düşünüyorum çünki aracn çizgilerine bakarsak bu değişikliği rahatca yapabiliriz gibi görünüyo her ne kadar detaylı görmesemde bilen arkadaşlar bu dediğim üzerinden varsayım çıkartabilir. Çünki o concept araçtaki şeytani görünüm gerçekten bir yıkımdı çıkartmamalarıda ayrı bir yıkım,
    yazık oldu. Haldır huldur gümbür geliyom bak ha geldiydim gelicem baaak olumm diye nara atan honda arabayı çıkarttığında yaşadığım olay yaz aylarında insanın kulağının etrafında dolanan bir sivrisinek fiiiiiiiiiiiiiiyyyylemesini dönüştü birden bilinçaltımda.

Neyse hayırlı uğurlu olsun honda sevilen bir marka belki beklentileri tam anlamıyla karşılıyamadı ( benim şahsi fikrim) ama yinede hastaları para vericektir.
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Renault Amerika pazarına araç üretmiyor, o yüzden görmüyor olabilir misin? Daha doğrusu Kuzey Amerika pazarına üretmiyorlar, yoksa Brezilyada falan mevcut.

1980 lerde de American Motors Corporation (AMC) ye ürettirerek bizdeki Reno 9 ları Alliance adı ile satmışlardı en son. 87 de AMC nin Chrysler bünyesine geçişi ile bu da son buldu, sanırım Reno ondan sonra K.Amerika (yani bildiğimiz ABD ve Kanada) pazarına araç ithal etmedi/üretmedi/satmadı.

Satış, üretim vs yaptığı yerleri görebilirsin.

http://group.renault.com/en/our-comp...ult-locations/
    Bir ürün önce tasarlanır üretilir daha sonra ürünün kaç adet üretileceği açılacak pazara göre belirlenir. Bir ürün eğer bir pazarda satmayacaksa o pazara yatırım yapılmaz. Müslüman mahallesinde kimse salyangoz satamayacağından kimse müslüman mahallesine salyangoz satmaya giderek vakit ve nakit kaybetmez. Dikkat edin amerikan malı olmayan fakat amerikan pazarında satılan markaları bir sıralayın. Ya da sıcak arap ülkelerine bakın. Bir nissandan bir toyotadan başka kolay kolay bir marka göremezsiniz. Satmaz çünkü. İşçilik dünya pahası ve heryer kocaman alev alev çöl. Buralarda bir ford satmıyor malesef bir fiat satmıyor. satamıyor çünkü. Lütfen arkadaşlar pazar olayı böyle bunu gözardı edemeyiz. Teşekkürler hak verenede vermeyenede.

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Type-R piyasaya çıktığı zaman açtığım konu.3 yılını dolduracak anlaşılan

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ::ZaFeR:: Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Type-R piyasaya çıktığı zaman açtığım konu.3 yılını dolduracak anlaşılan
    konunun ilk yorumunuda bi güncellemek lazım. honda ne demiş ne yapmışa örnek olsun.

"Honda'dan yapılan açıklamaya göre 2015 yılında Honda Avrupa pazarı için Type-R üretecekmiş.Şu an için herhangi bir çizim ve ya render örneği yok.Ayrıca yapılan bir açıklamaya göre Nürburgring'deki en hızlı önçeker araç olacakmış.

Diğer yapılan açıklamalarda ise önümüzdeki yıl Avrupa'da Fit/Jazz için bir yenileme olacakmış ve sonra ise yeni Jazz/Fit yabanlı bir küçük SUV üretilecek.Ayrıca City içinde bir yenileme çalışması gelecekmiş.

Yeni NSX'den yanı sıra 2014 yılında üstü açık bir sport araç açıklanacakmış ve 1 yıl sonra ise tamamem yeni yakıt hücreli bir araç tanıtılacak."
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kirmizi kapakli honda lol. Gorende gecen hafta tanitilan 488 i konusuyoz sanacak .
    hahaha konunun en iyi yorumu
    Bu hondacılar öldürür adamı

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı arkadaşlara göre honda demek type-r demek ama Renault demek toros, ford demek, 'ka' demek mi yoksa bana mı öyle geliyor.
    Azıcık motorsporları tarihi okuyun, tek grup, tek marka sever olabilir bir insan ama, din gibi bir tavır var hondaya karşı, acayip gülüyorum..

Şu konudan çıkarımım ' iyi ki eskiden , clubjapon, modifiyem,vwturk gibi forumlarda sayfa eskitmişim, zira yeni jenerasyon hem çok şanslı ( imkan internet vs) hem çok şanssız (forum kirliligi - her 3 sayfada bir aynı terane başa sarılıyor. )
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazilan konu honda konusu olunca gercek hondacilarda savunma mekanizmasi isliyor istemsiz olarak. Yoksa renault ford opel elbette hepsinin bir tarihi var hepside saygiyi hakediyor. Bu konuya girip tartismanin eksenini kaydiran geyik meraklisi gevsekgevsek yazan tipler birazda hondacilari oyle alayci savunmaya yapmaya itiyor. Benim tespitim bu sekil.
    TeamPASAOGLU

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazilan konu honda konusu olunca gercek hondacilarda savunma mekanizmasi isliyor istemsiz olarak. Yoksa renault ford opel elbette hepsinin bir tarihi var hepside saygiyi hakediyor. Bu konuya girip tartismanin eksenini kaydiran geyik meraklisi gevsekgevsek yazan tipler birazda hondacilari oyle alayci savunmaya yapmaya itiyor. Benim tespitim bu sekil.
    sen bana gevşekmi diyorsun kankim
    Team PAŞAOĞLU

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazı arkadaşlara göre honda demek type-r demek ama Renault demek toros, ford demek, 'ka' demek mi yoksa bana mı öyle geliyor.
    Azıcık motorsporları tarihi okuyun, tek grup, tek marka sever olabilir bir insan ama, din gibi bir tavır var hondaya karşı, acayip gülüyorum..

Şu konudan çıkarımım ' iyi ki eskiden , clubjapon, modifiyem,vwturk gibi forumlarda sayfa eskitmişim, zira yeni jenerasyon hem çok şanslı ( imkan internet vs) hem çok şanssız (forum kirliligi - her 3 sayfada bir aynı terane başa sarılıyor. )
    kesinlikle katılıyorum, forumda çok örneğini gördüm reno 2000 de 3 bijonlu toros yapıyodu gibi lafları, ama zamanın gordinilerini, r21 r9 r11 turbolarını görmezden gelenleri çözemiyorum, bu işe gönül verenin ilgisi olanın hiçbir şekilde yok renonun motorları öyle soğumuyor ıvır zıvır yazanın bu işle alakasından bilgisinden şüphe ederim, başarıları ortada, bu dalda Renault a *** atanın bu iş ile alakasından şüphe ederim, Hondayı seviyorum ama Hondacıların kafasını çözemiyorum ben, tamam iyi hoş gayet güzel bi araba yapmışlar da daha araba yürümeden asıp kesilmeye başlanmış sanki olağanüstü bi araç yaratılmış gibi davranan kafalar var, Allah akıl fikir versin Bende merak içinde bekliyorum 2015 typer ın neler yapabilceğini, klasik hondalar gibi önünün açık olup olmıycağını
    AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
    İstanbul / Kartal

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)