Emrenin dediği gibi gordinilerin çıktığı yıllardaki başarısı ve renaultun turbo makineler üretmedeki erken adımlarıda gözardı edilemez. Ve evet yeni type r türkiye yollarına düşüp garajlara girip çıktıklarında görülecek hoş olup olmadığı![]()
Emrenin dediği gibi gordinilerin çıktığı yıllardaki başarısı ve renaultun turbo makineler üretmedeki erken adımlarıda gözardı edilemez. Ve evet yeni type r türkiye yollarına düşüp garajlara girip çıktıklarında görülecek hoş olup olmadığı![]()
Honda'nın başarısı önceki araçlarında olduğu gibi ortada, bu arada forumda 98 sayfa post yazılan-tartışılan başka bir araç yok. Bu arada ''meyve veren ağaç taşlanır.''
Ben de onu diyecektim, 10 seneye eğer 50 den fazla girerse piyasaya sorgulama konusunun min. 350 sayfası var.
Instagram: mutusgarage
100 sayfa hondanın motoru,mekaniği,teknolojisi ileriye dönük bilgi birikimleri mi konuşuldu ? ben mi kaçırdım ?
60 sayfası geyikten ibaret.
yazmayayım kendilerini avutsunlar diyorum ama bu nasıl fanatikliktir böyle..
rs konusunun kasmaması normal çünkü burada dışarıdan bakıldığında Honda severlerin çokluğu farkediliyor,
Türkiye'de hala 40 bin istenen hondalar burada kimse yüzüne bakmadığı için çöpe gidiyor..
ayrıca bu konuda rs ile kıyaslayan arkadaşlar dışında kimse kıyaslamıyor dünyada, otomobil piyasası Türkiye'den ibaret değil.
rs konusunda belirttik rs awd sayesinde artık kendine yeni rakipler edindi ve herkesce bu onaylandı, a45 amg golf R s3 falan.
bu konuda bahsi geçen aracın rakipleri Leon cupra rs trophy vs önden çekerli araçlardır.
neredeyse gelsin ferrari gitsin maserati denecek![]()
Oyuncak gibi olmamis mi simdi bu araba? Cocukken oynadigim tipsiz plastik arabalara benzettim ben
neyse honda hayat onda![]()
Satış fiyatı hala belli olmadımı ? (almanyada 33.000 euro ile satışta)
birde arcaın ağırlığını sorduk ipleyen olmadı ( : merak ettim aracın ağırlığını bilen varmıdır?
dun sordum daha fiyatla ilgili kesin birşey olmasada 150diye tahmin ediyorlar![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
nasıl satıstaki deminden beri kurcalıyorm ama göremedim ( http://www.honda.de/automobile/ ) sitesini konfigratörde dahil olmak üzere sitede fiyatı geçtim konsept modelin resmi harici güncel typer resmi bile yok.
fiyatıda gelirsem en üst executive 1.6 yada 1.8vtec civic hb 30.280€ bir çöp opsiyon koymadan...
ingiltere sitesinde 29.995 pound, gt versiyonuda +2300 poundmuş. ingilitere golf r fiyatıyla aynılar neredeyse. burda fiyatı ***** golf r in. bir güzellikle yapmadan getirirlerse buda kabaca 150 160 ları bulur sanki
1881 - 193∞
eyer bunlarda bizim üçkağıtçılar gibi değilse şu an satışta yani öyle gözüküyor ( :
http://www.autoscout24.com.tr/Detail...000&asrc=st|fs
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)