dbn ile 12 küsur ölçtüm 14 çıkması imkansız gibi 2 saniye ciddi fark. dbn aldığımdaki videosu :
https://www.youtube.com/watch?v=bZWiFvVDjAI
dbn ile 12 küsur ölçtüm 14 çıkması imkansız gibi 2 saniye ciddi fark. dbn aldığımdaki videosu :
https://www.youtube.com/watch?v=bZWiFvVDjAI
0-100 zaten katalog verisi de 0-200 ben mi göremiyorum? Ya da yanlış arabaya bakıyor olmayasın hacımTypeR için konuşuyorum bu arada, S3 ve diğer araçlar için ise en reel verileri veren site zeperfs zaten şuan.. Yoksa aynı gün aynı sürücü aynı saat aynı yerde alınmayan verilerin de karşılaştırılabilirliğini sorgulayabiliriz
Honda Civic Type R 310 ch - Fiche technique & performances
Maşallah diyeyim abi öncelikle, yaptığınız ölçümde eğim ne civardaydı?
Bir üst mesajda da yazdım; aynı yerde, aynı gün/saatte kısacası aynı ortam şartlarında süre almadıktan sonra zaten farklılıklar olmaması imkansız ki o durumda bile farklılıklar olacaktır.
Typer daha yavaşta olabilir aynı süreleri de koşabilir diye düşünüyorum ben. Ki typer da 1382 kg -kuru- ağırlığı zeperfs e göre, sıvılar dahil en yüksek ölçülen de 1457 kg denmiş zeperfs de, 1397 kg diye de kataloga yazmışlar Tolga abinin koyduğu fotoda okunuyor.
S3 ile 200 kg olabileceğini düşünmüyorum ben aralarında, o yüzden yakın gitmeleri normal süre bazında bence.
Verilere bakarken battle yaptırırsan çıkıyor bazı rakamlar
Civic Type R vs Leon III Cupra DSG vs S3 Sportback S-Tronic : Battle 15673
Hazır konusu açılmışken leon cupra ve s3 ile karşılaştırması. Yalnız dikkat ettim 200 kmh den sonra sürelerde acayip bir terse dönüş var type r çok hızlı kalıyor o yüzden emin olamadım verilerin doğruluğuna zaten.
Verilerin bence o kısmı çok gerçekçi değil, çünkü o denli verisi olan araçların, özellikle de bu tarz spor nitelikli araçların 0-100, 0-200 aralıktaki verilerini kişisel sayfalarına aktarıyorlar fakat typer da aktarılmamış o kısım![]()
Ama duello da typer 200 den sonra bi 200 hp daha alıyor sanırım![]()
Evet üst hızlarda değerler fazla iyi buradaki verilere göre. hani rüzgar tüneli testi videosu var bir ton aerodinamik çalışma yapılmış arabanın altı bayağı düz fabrika verisi 270kmh çok güzel hoş ama bu rakamlar doğruysa top speede doğru durmayacak gibi hızlanır, en temizi çıkınca anlaşılır ne kadar doğru olduğuama yabana atılmayacak kadar hızlı olacak gibi.
Beyler, beygir ayni beygir. Zamanında Megane RS'deki beygirlere de Toros beygiri muamelesi, hatta merkep muamelesi yapıldı ama olay öyle değil işte. Adam yapmış, helal olsun... 310 beygir mi?? 310 beygir.. Bitti gitti.
Ailecek Renocuyuz, iki defa MRS aldım sattım. Ama hakkını vermek lazım. Japon yapmış. Belki beni de Hondaci yapar bu alet ilerde; kim bilir.![]()
Hızlanma videolaru düşmüş nete , FN2 den daha yakısıklı daha hızlı olabılır ama typer ların o caanım motor sesı gitmiş 2.0 tsi swaplanmıs typer gelmıs alısık olmadıgımdan sanırım hos gelmedı pek
Revo
FEH yapmak şart![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
O zaman şöyle video gelsin![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Ep3ün canını yerim ya, safkan Type-R !
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Aradımda bulamadımm, düşer ama yakında bi çok yere
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
"life is too short to drive boring cars"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)