Hersey bir yana yapilan organizasyon muhtesem. Yillar once aynisi yurt disinda olsa ve video falan izlesek ne sansli adamlar deriz. Honta tr ve istanbul park boyle bir org yapmis daha ne olsun. bence aldiklari arabanin ruhuna yarasir bir toren yapmislar.
Marka bagimsiz olarak bu klasmanda bir arabayi showroomdan almaktansa pistte teslim almayacak adam yoktur.
74 model sehpa...
Bizim acimizdan keyifli bir gundu. Kendi adima uzun zamandir gormedigim arkadaslarimi gordum yogunluktan cok ilgilenemedim kusurabakmayin beylerBunlar disinda dunya klasmaninda ilk 3 sirada olan ve uluslar arasi dunya lansmanlarina ev sahipligi yaparken neden pistimiz referans zamanlarin olustugu bir pist olmasin ? Honda Türkiye hepimizin imrenerek baktigi bircok seyin ilk adimini atti . Otomobillerini dogdugu yerde bir yaris pistinde teslim etti hemde rekor kirarak . Ayrica katilimcilarina performanslarini denemeleri icin pist kullanimi hediye etti. Markaları geçelim bugun aracini tealim alan 12 kisi disinda aranizda 1 milyonluk otomobilleri olanlarda dahil hanginiz icin bole bir hazirlik yapma geregini duydu bir X firma ? .
Iste bu detaylara baktiginizda evet biz cok keyif aldik ve yoğurt beyazdır ekşi tatlı tartışılır ama beyazdır....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bencede buğra abi çok haklısın bu konuda. Hondayı tebrik etmek gerekir. En dandik araç bile olsa müşteriye verilen değeri çok iyi gösterdiler. Honda ilk adımı attı, inşallah diğerleride bunu görür ve birşeyler yaparlar.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Bakalım sahibinden sitesine ilk nezaman ilan düşecek![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Honda yolu açtı sıra Renault(tr'de yaparlar mı bilmiyorum arabayı getirip satmaktan acizler), Seat ve Peugeot'da.
Ben de bugün uyandım ve type-R kullanmıyorum.
Alışmıştım halbuki![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
alan kişilere hayırlı olsun.kazasız belasız sounrusz kullanırlar inşallah.honda güzel dşünmüş.emeği geçen herkesin eline sağlıkilerde bizede nasip olur umarım
Bende Mavi dusunuyorum,aslinda gumus olsa direk atlardim. Plase fume olur. Hangisi erken teslim olursa.
Doneyim,gerekli isleri yapacagim. 5000km olmaz,3-4000km gibi satarim heralde. Once on duzeni bir cozelim,ayarlari yapip,isinma sorununu giderip piste hazir hale getiririm.
13 araba satdım ben 1 tanesı test arabası gerıye kaldı 12
11 ı satıldı sanırım 1 tanesı bosta herhalde![]()
ilk type-r ***** siteye düşmüş. hadi hayırlı olsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27282173/detay
galeri tamda siyah rengini almış,,fazla durmaz satılır gibi,,bu arada yeni typer çok güzel olmuş,kafama takılan bu aracı neden 4 çeker yapmamışlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)