E peki şimdi 330 sayfalık tsi konusunda hangi Hondacı yada x kişi gelip ehe ehe sizin araba yağ yakıyor , kavrama bozuluyor eheh demiş şimdiye kadar ?
Honda'dan keyif alan adam niye girip tsi konusunda kötü araba sizinki desin
Ama başından beri konuya girip girip hani rekor hani rekor diyen var mı ? var.
Rekor kırdık videosuna yalan yalan diyen var mı ? var.
İstanbul Park'ı yine başka yorumlarla dağıtmaya çalışan var mı ? var.
Sanki alacakmış da beğenmemiş gibi yazan var mı ? var.
Şimdi gerçekten Hothatch isteyen biri günlük binilecek rahat otomatik vites konforlu araba mı arar ? Vag grubu bunu sunuyor olabilir de imkanı yeten kimse hafta sonu arabası olarak saf bir hothatch almak yerine , dsgli rahat bir araba peşinde koşmaz.
Ben ille honda sadece honda demiyorum , hele ki bu fiyatla turbo da olduktan sonra 2. el eski Leon Cupra da alınır - Corsa opc - Astra Gtc de alınır diyorum.
Fakat yurtdışı forumlarda genelde otomobil severler arabayı sadece kendi dalında yarıştırıp ona göre yorumluyor eleştiriyor vs. Ben bununla markete gidemem o zaman kötü araba diyen olmuyor pek

Adamlarda fiyatlar bu şekilde uzay değil tabi en önemli etken o..
Birazcık objektif bakabilirseniz bu araçlar sınıfında pistte rakipleriyle teste çıkıyor. Amaç hedef kitleye meraklılarına araçların potansiyellerini ve yeteneklerini özetleyebilmek oluyor.
Hothatch i gerçek anlamıyla zevk için alan adam pist sürelerine bakabilir ; aracın yeteneklerini kıyaslamak açısındandır bundaki amaç. Yoksa elbette haftasonu gazlayıp stres atmak için araba alınıyor , gidip de pistte rekor kırmak için değil yada ralli yapmak için değil..