User Tag List

Sayfa 201/498 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon
9446 sonuçtan 3.801 ile 3.819 arası

Konu: 2015 Typer

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş ne type r mış... Bu fiyata çok daha iyi performans/fiyat orantısı yakalanacak araç var, DSG şanzıman yada türevi bir şanzıman kullansalardı daha iyi olurdu bence en azından opsiyonel olsa, Beğenseniz de Beğenmeseniz de düz vites manuel araçların artık yavaş yavaş soyu tükeniyor, iyi bi sebebide var, Çünkü artık teknoloji o kadar geliştiki dünyanın en hızlı vites atan insanı bile çift debriyajlı bir şanzıman kadar hızlı vites atamaz, Mesela GT3 RS lerin ve 4.0 RS lern Amerika da fiyatları uçtu çünkü son manuel GT3 ler olduğu için, Zevki ayrı kendi vites atmanın diyecek lafım yok fakat şu İstanbul trafiğinde hiç bir düz vites arabayı para verseler kullanmam, anca haftasonu arabası vs.

Ayrıca bir honda ya bu kadar para vermem NSX yada aşırı temiz bir S2000 hariç çünkü günün sonunda dıştan bakınca type r olduğunu anca hardcore fanlar/veya arabalara düşkün olanlar anlar, Dışardan bakınca milletin gözünde apaçi kanadı takmış gazcı tayfa arabası sanıcak herkes. Belki ben yaşlandım (bu yaşta ) ama şahsen ben bu kadar koca kanatlı dış görünüşü sırıtan bir araca binemem komik duruyor. fonksiyonel olsada... eski type-r ların bir özellğiğ vardı oda atmosferik olması yüksek devir çevirmesi, bu aracın turbo olması type-r ın tek rakiplerine göre farkınıda ortadan kaldırıyor. Bi şu kasanın görünüşüne heralde ben alışamadım, Neyse derler ya her kör satıcının kör alıcısı vardır. Nürburgringde istediği kadar rekor kırsın bu arabayı o limitte kullancak insan hele sokakta çok azdır... bana kalsa VAG grubundan bir hot hatch alıp modifiye ederim. nacizane fikrimdir bu. Zaten honda avrupayı fena kazıklıyor FN2 rezaletti japon type-r ve amerikan civic-si a göre, arkasının torsiyon olması vs. neyse birazdan honda fanboyları giydirir bana. Motorunu merak ediyorum fakat nasıl modifiyeye açık olduğunu. görücez.
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Barkın lan koca forum senin sövmeden biyere laf sallamadan sokmadan mesajınıda gördü ya gitsem gözüm acık olmaz artık
    1881 - 193

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E peki şimdi 330 sayfalık tsi konusunda hangi Hondacı yada x kişi gelip ehe ehe sizin araba yağ yakıyor , kavrama bozuluyor eheh demiş şimdiye kadar ?

Honda'dan keyif alan adam niye girip tsi konusunda kötü araba sizinki desin

Ama başından beri konuya girip girip hani rekor hani rekor diyen var mı ? var.
    Rekor kırdık videosuna yalan yalan diyen var mı ? var.
    İstanbul Park'ı yine başka yorumlarla dağıtmaya çalışan var mı ? var.
    Sanki alacakmış da beğenmemiş gibi yazan var mı ? var.

Şimdi gerçekten Hothatch isteyen biri günlük binilecek rahat otomatik vites konforlu araba mı arar ? Vag grubu bunu sunuyor olabilir de imkanı yeten kimse hafta sonu arabası olarak saf bir hothatch almak yerine , dsgli rahat bir araba peşinde koşmaz.

Ben ille honda sadece honda demiyorum , hele ki bu fiyatla turbo da olduktan sonra 2. el eski Leon Cupra da alınır - Corsa opc - Astra Gtc de alınır diyorum.

Fakat yurtdışı forumlarda genelde otomobil severler arabayı sadece kendi dalında yarıştırıp ona göre yorumluyor eleştiriyor vs. Ben bununla markete gidemem o zaman kötü araba diyen olmuyor pek Adamlarda fiyatlar bu şekilde uzay değil tabi en önemli etken o..

Birazcık objektif bakabilirseniz bu araçlar sınıfında pistte rakipleriyle teste çıkıyor. Amaç hedef kitleye meraklılarına araçların potansiyellerini ve yeteneklerini özetleyebilmek oluyor.
    Hothatch i gerçek anlamıyla zevk için alan adam pist sürelerine bakabilir ; aracın yeteneklerini kıyaslamak açısındandır bundaki amaç. Yoksa elbette haftasonu gazlayıp stres atmak için araba alınıyor , gidip de pistte rekor kırmak için değil yada ralli yapmak için değil..
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bir honda hastasıyım, fanatiğim altımdan çeşit çeşit eg,ek ve s2000 geçti ama diyeceğim şu, yukarıda barking arkadaşın dediğine kelimesi kelimesine katılıyorum.

bence 190bin tl lik araç değil

eski usul type r lar size yarış arabası hissi verirdi, atmosferikti, sesi yeterdi heyecan için zevk ve eğlence için ama bunun turbo olması sesinin iğrenç olması işi çok bozmuş.

kasaya gelince eski ek type r da pist aracıydı, integra type r dc de, rsx de ama hepside şahaneydi tatlı sade ve şıklıkla fabrikadan modifiyeliydi.

bu araç ise bencede çok apachi işi olmuş, açık konuşim 15 yaşında temiz bir S2000bine seve seve binerim, 400hp bir tfsiya yenilse bile lan bunun eğlencesi sesi yeter der güler geçerim.

ama değil 190bine bunu bana 130a saysalar mahaleden geçerken laa bu apachide kim diyecekler korkusuna bu araca hiçbir şekilde binmem çok uzaylı olmuş.

bence abartmanın limiti FN2 di, o araç bence gerçekten güzeldi onun ötesine gitmek cidden need for speed oyunundan çıkmaya dönmüş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E peki şimdi 330 sayfalık tsi konusunda hangi Hondacı yada x kişi gelip ehe ehe sizin araba yağ yakıyor , kavrama bozuluyor eheh demiş şimdiye kadar ?

Honda'dan keyif alan adam niye girip tsi konusunda kötü araba sizinki desin

Ama başından beri konuya girip girip hani rekor hani rekor diyen var mı ? var.
    Rekor kırdık videosuna yalan yalan diyen var mı ? var.
    İstanbul Park'ı yine başka yorumlarla dağıtmaya çalışan var mı ? var.
    Sanki alacakmış da beğenmemiş gibi yazan var mı ? var.

Şimdi gerçekten Hothatch isteyen biri günlük binilecek rahat otomatik vites konforlu araba mı arar ? Vag grubu bunu sunuyor olabilir de imkanı yeten kimse hafta sonu arabası olarak saf bir hothatch almak yerine , dsgli rahat bir araba peşinde koşmaz.

Ben ille honda sadece honda demiyorum , hele ki bu fiyatla turbo da olduktan sonra 2. el eski Leon Cupra da alınır - Corsa opc - Astra Gtc de alınır diyorum.

Fakat yurtdışı forumlarda genelde otomobil severler arabayı sadece kendi dalında yarıştırıp ona göre yorumluyor eleştiriyor vs. Ben bununla markete gidemem o zaman kötü araba diyen olmuyor pek Adamlarda fiyatlar bu şekilde uzay değil tabi en önemli etken o..

Birazcık objektif bakabilirseniz bu araçlar sınıfında pistte rakipleriyle teste çıkıyor. Amaç hedef kitleye meraklılarına araçların potansiyellerini ve yeteneklerini özetleyebilmek oluyor.
    Hothatch i gerçek anlamıyla zevk için alan adam pist sürelerine bakabilir ; aracın yeteneklerini kıyaslamak açısındandır bundaki amaç. Yoksa elbette haftasonu gazlayıp stres atmak için araba alınıyor , gidip de pistte rekor kırmak için değil yada ralli yapmak için değil..
    konunun ilk mesajına yani 2012 de atılan mesaja baktım ;

Ayrıca yapılan bir açıklamaya göre Nürburgring'deki en hızlı önçeker araç olacakmış. demiş Honda.

2012 yılında ortada araba yokken böyle bir açıklama yaparsan olumlu olumsuz herkes bu beklentiye girer bunu bekler..

Neyse Ben Honda düşmanı biri değilim. Aksine sizin eleştirenlerden istediğiniz gibi objektif bakmaya çalışıyorum..

Alanlar inşallah mutludur kazasız belasız binerler bol rekorlar güzel roll videoları görürüz bizde belki.

işyerindeyim zaten bütün mesaja cevap yazamıyorum kusura bakma.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla şimdi beni de burada linç edecekler ama , arabanın tipi bence de facia , sportiflikten uzak yumurta gibi , üzerindeki parçalar sonradan modifiye edilmiş apaçi arabası gibi duruyor. Zamanında caddeden kırmızı ep3 ler geçerdi ağzımızın suyu aka aka bakardık hayran hayran. ep3 bitti type-r efsaneside bitti bana göre. Tabi zevk ve tutku işidir alan ağzının tadıyla biniyorsa mesele yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bir honda hastasıyım, fanatiğim altımdan çeşit çeşit eg,ek ve s2000 geçti ama diyeceğim şu, yukarıda barking arkadaşın dediğine kelimesi kelimesine katılıyorum.

bence 190bin tl lik araç değil

eski usul type r lar size yarış arabası hissi verirdi, atmosferikti, sesi yeterdi heyecan için zevk ve eğlence için ama bunun turbo olması sesinin iğrenç olması işi çok bozmuş.

kasaya gelince eski ek type r da pist aracıydı, integra type r dc de, rsx de ama hepside şahaneydi tatlı sade ve şıklıkla fabrikadan modifiyeliydi.

bu araç ise bencede çok apachi işi olmuş, açık konuşim 15 yaşında temiz bir S2000bine seve seve binerim, 400hp bir tfsiya yenilse bile lan bunun eğlencesi sesi yeter der güler geçerim.

ama değil 190bine bunu bana 130a saysalar mahaleden geçerken laa bu apachide kim diyecekler korkusuna bu araca hiçbir şekilde binmem çok uzaylı olmuş.

bence abartmanın limiti FN2 di, o araç bence gerçekten güzeldi onun ötesine gitmek cidden need for speed oyunundan çıkmaya dönmüş.
    İşin bu boyutunda tabii ki haklısınız. Şu gün bu param olsa arabaya ayıracak bir s2000 bir FN2 alırım, bir onu bir onu yıkarım. Yine bu paraya sıfır TypeR almam ama biz fiyatıyla Türkiye'deki durumunu mu tartışıyoruz yoksa yeni bir Hothatch çıktı ve sınıfında neler yapabiliyor diye mi tartışıyoruz ?

Buna karar veremeyince far yağmur sensörü de - , fiyatı da - , body kit de - , yada donanımı da - yani ne üzerine tartışıldığı karışınca olay farklı yerlere gidiyor.

Bu araç pistte güncel rakiplerine göre potansiyeli olan , testlerde olumlu görüntü çizmiş bir araç. Avrupa'da yaşayan meraklısı rahat rahat gider alır dener, bizde 2. kez söylüyorum ev parasına satılınca araçtan bin türlü ekstra bekleniyor ve yanlış değerlendirmelere gidiyor konu.
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşin bu boyutunda tabii ki haklısınız. Şu gün bu param olsa arabaya ayıracak bir s2000 bir FN2 alırım, bir onu bir onu yıkarım. Yine bu paraya sıfır TypeR almam ama biz fiyatıyla Türkiye'deki durumunu mu tartışıyoruz yoksa yeni bir Hothatch çıktı ve sınıfında neler yapabiliyor diye mi tartışıyoruz ?

Buna karar veremeyince far yağmur sensörü de - , fiyatı da - , body kit de - , yada donanımı da - yani ne üzerine tartışıldığı karışınca olay farklı yerlere gidiyor.

Bu araç pistte güncel rakiplerine göre potansiyeli olan , testlerde olumlu görüntü çizmiş bir araç. Avrupa'da yaşayan meraklısı rahat rahat gider alır dener, bizde 2. kez söylüyorum ev parasına satılınca araçtan bin türlü ekstra bekleniyor ve yanlış değerlendirmelere gidiyor konu.

güzel kardeşim lütfen alınma, inan yemin olsun şu son 3 sayfadaki 3-4 yorumun haricinde okuma fırsatım olmadı konunun öncesini çok bilmiyorum nede tartışılanı,
    sadece kendi fikrimi paylaştım okadar.

sonuçta veri veridir ve bu aracın nurburgring gibi bir piste yaptığı yapabildiğini kanıtladığını düşünüyorum.

ama gel görki benim için bazen bu işin verisinden çok ruhu önemli.

keşke çok abartı bir duruşu olmasa ve atmosferik devam etselerdi olaya.

işin özü madem yıl 2015 olmuş deyip rakiplerle boğuşabilmek, euro6 normlarını tutturabilmek için turbo takması gerekmezdiki, onun yerine bu arkadaşlar bu aracı 2lt 240hp bir atmosferik motor taksalardı (adamlar bunu 1999da başardı 16 yıl önce) ve ek olarak 60hp bir elektrikli motor taksalardı yani hybrid yapsalardı.

araç hem inanılmaz çevik olurdu çünkü elektrik motorun torqueu torque yoksunu honda type r ı desteklerdi hem normları tuttururdu hemde daha az yakar ama en en önemlisi o yüksek devir pürüzsüz dönen yarış aracı hissini tadırmaya, benim olayımda bu lan diyen mesajını vermeye devam ettirirdi.

ama zevkler ve renkler tartışılmaz kardeşim o yüzden bana bakma bu sadece benim şahsi fikrim sonucunda 43 yaşındayım ilk vti ile tanıştığımda sene 1996dı aradan 19 sene geçmiş iş bizde bitmiş belkide benim yeni era'ya ayak uydurmam lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla benim aklim typerda cok kalmisti yalan yok , inceleme firsatim da oldu , ama bugun kararimi golf r dan yana kullandim . Ben gunluk binecegim onun icin ic kalite ve donanimi on plana aldim . Ama bi gun evimin yanina pist yapilir da her gun rekor kirmak istersem typer alirim tabiki

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel kardeşim lütfen alınma, inan yemin olsun şu son 3 sayfadaki 3-4 yorumun haricinde okuma fırsatım olmadı konunun öncesini çok bilmiyorum nede tartışılanı,
    sadece kendi fikrimi paylaştım okadar.

sonuçta veri veridir ve bu aracın nurburgring gibi bir piste yaptığı yapabildiğini kanıtladığını düşünüyorum.

ama gel görki benim için bazen bu işin verisinden çok ruhu önemli.

keşke çok abartı bir duruşu olmasa ve atmosferik devam etselerdi olaya.

işin özü madem yıl 2015 olmuş deyip rakiplerle boğuşabilmek, euro6 normlarını tutturabilmek için turbo takması gerekmezdiki, onun yerine bu arkadaşlar bu aracı 2lt 240hp bir atmosferik motor taksalardı (adamlar bunu 1999da başardı 16 yıl önce) ve ek olarak 60hp bir elektrikli motor taksalardı yani hybrid yapsalardı.

araç hem inanılmaz çevik olurdu çünkü elektrik motorun torqueu torque yoksunu honda type r ı desteklerdi hem normları tuttururdu hemde daha az yakar ama en en önemlisi o yüksek devir pürüzsüz dönen yarış aracı hissini tadırmaya, benim olayımda bu lan diyen mesajını vermeye devam ettirirdi.

ama zevkler ve renkler tartışılmaz kardeşim o yüzden bana bakma bu sadece benim şahsi fikrim sonucunda 43 yaşındayım ilk vti ile tanıştığımda sene 1996dı aradan 19 sene geçmiş iş bizde bitmiş belkide benim yeni era'ya ayak uydurmam lazım.
    abi o zamanda söylenecekleri yazayım bak sana.

-atmo araba yaptılar, muadil rakipleri turbo, honda çok geride kaldı.
    -elektrikli motor koydular, saf bir hothatch arabada elektrikli motor olur mu ? honda buişin bokunu çıkardı olurdu.

istanbul park rekoru olmadan önce kıramaz dediler, kırdı. organizasyona geçirdileri, pilota geçirdiler. geçirecek birşey kalmadı, bu seferde sensöre döndü olay. diyorum ya içinden angelica heart çıksa yok dudakları çok köfte, olmamış bu diyecekler. o yüzden çokta çaba sarf etmemek lazım.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla benim aklim typerda cok kalmisti yalan yok , inceleme firsatim da oldu , ama bugun kararimi golf r dan yana kullandim . Ben gunluk binecegim onun icin ic kalite ve donanimi on plana aldim . Ama bi gun evimin yanina pist yapilir da her gun rekor kirmak istersem typer alirim tabiki
    Golf R aldigina gore 2'ye 50k veririm.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

-elektrikli motor koydular, saf bir hothatch arabada elektrikli motor olur mu ? honda buişin bokunu çıkardı olurdu.

istanbul park rekoru olmadan önce kıramaz dediler, kırdı. organizasyona geçirdileri, pilota geçirdiler. geçirecek birşey kalmadı, bu seferde sensöre döndü olay. diyorum ya içinden angelica heart çıksa yok dudakları çok köfte, olmamış bu diyecekler. o yüzden çokta çaba sarf etmemek lazım.
    dostum herşey bir yana araba artık ortada zamanla zaten hep beraber görücez

amatörlerin rekorunu kırmak nedir prof pilotla sanki tüm dünya markaları istpark ta rekor denemesi yapmışta o kırılmış yani ben bu kafayı anlayamıorum

bu arada ring videosu dersen ben inceleyemedim ama inceleyenler vites oranlarının bil farklı olduğunu söylüyor yalandır gerçektir bilemem ama oda bir muallak hep böyle muallak yani budur denilecek üstüne laf konuşulamayacak bir durum olmadığı için herkeste konuşuyor
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

yanlıs yerden girdin;

olan oldu ama olaki bir eğer atmo typer cıksaydı tek muhabbet dönerdi

rakipleri turbo typer atmosferik. typer turbo olsaydıda gt032592450949 taksaya gidecegini biliyoruz. şimdi bile aynı bolt on cıksın o cıksın bu cıksın concept kanat cıksınlar ucuyor havada

yoksa kimse ne typer'a m3 e atmosferikti turbo oldu, keza amg ve s,rs lerde buna dahil
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

amatörlerin rekorunu kırmak nedir prof pilotla sanki tüm dünya markaları istpark ta rekor denemesi yapmışta o kırılmış yani ben bu kafayı anlayamıorum

bu arada ring videosu dersen ben inceleyemedim ama inceleyenler vites oranlarının bil farklı olduğunu söylüyor yalandır gerçektir bilemem ama oda bir muallak hep böyle muallak yani budur denilecek üstüne laf konuşulamayacak bir durum olmadığı için herkeste konuşuyor
    Sevgili Uzman bey abi videoya gerek yok mevzu bu

Honda says the 'Ring lap shown in this video was filmed way back in May 2014, using a preproduction prototype. "The development car was in a standard state of engine tune, with suspension, drivetrain, exhaust, brakes and the aerodynamic package identical to those of the production Civic Type R," Honda insists. The lap car, notably, had its A/C, stereo, and front passenger seat removed, to offset the weight of a full roll cage—which Honda says was added "specifically for safety reasons and not to add rigidity."
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Reklam için rüşvet vardır diyebilirsiniz elbette ama Autocar testini izleyebilirsiniz youtubeda.

TypeR vs Cupra vs MRS testi , TypeR vs RS3 vs M3 testi. ayrı ayrı videoları mevcut merak eden için..
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

canım kardeşim, canım abim nasıl görüyorsun artık. bu kaç kere söylenecek. 1,2,3,4 yada 2000 post. vallahi üşenmesem aynı eleştirilerin bu konuda kaç kere tekrarlandığını sayıcam. velev ki ring rekoru fiyasko, bunu ortaya çıkarak yegane unsur rakip firmalar. çıkarsınlar ne var bunu çıkarmak zor değil. çıksa nolur ? honda kötü bir araba yapmış mı olur ? sözlerini tutamadı olur. o zaman hep beraber adamlar sözlerini tutamadı deriz, eleştiririz.

istanbul park için söylenecek söz yok. yani boş bir pistte, pro bir pilotla süre kasmakla, dolu bir pistte standart bir araba sürücüsü ile süre kasmak elbetteki farklıdır. tecrübem olmasada bunu anlamak zor değil. fakat bunu gene çözecek unsur rakipleri. hemen bir organizasyon yaparsın. stock bir fabrika cuprasını yada golf r ını her neyse denersin, geçersen rekor böyle kırılır dersin. geçemezsen de gider bükemediğin bileği öpersin.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reklam için rüşvet vardır diyebilirsiniz elbette ama Autocar testini izleyebilirsiniz youtubeda.

TypeR vs Cupra vs MRS testi , TypeR vs RS3 vs M3 testi. ayrı ayrı videoları mevcut merak eden için..
    yok ben rüşvet vs öle birşey ima etmedim şöyle birşeyde var tabiki typer bazı pistlerde cupradan s3 ten vs den iyi süre yapabilir karamürsel sepeti değil yani yeni jenerasyon araba ama nedir ring konuşulur otomobil camiasında orda var bir katakülli e biz türküz istanbulpark biliyoruz rekoru kırdı ama başka rekor deneyen yok vs vs olmayan rekor kırıldı yani

dediğim gibi cupradan s3 den hızlı olabilir ama şimdi m3 ten rs3 ten hızlı olunca insanın ziyaaaaa diyeside gelmiyor değil
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlıs yerden girdin;

olan oldu ama olaki bir eğer atmo typer cıksaydı tek muhabbet dönerdi

rakipleri turbo typer atmosferik. typer turbo olsaydıda gt032592450949 taksaya gidecegini biliyoruz. şimdi bile aynı bolt on cıksın o cıksın bu cıksın concept kanat cıksınlar ucuyor havada

yoksa kimse ne typer'a m3 e atmosferikti turbo oldu, keza amg ve s,rs lerde buna dahil
    atmo olduğunda sizlerin sürekli bir bahanesi oluyor hondayı ezmek için. insanlarda bir şekilde tutkunu olduğu araçlarını 850 kere eleştirmenize izin vermiyorlar. çıkan muhabbet bundandır. bu forumda vag konusuna sizlerin honda konusuna yazdığınız gibi yazan bi hondacı çıkmadı. halbuki sizlerin yaptğı taşağa cevap verecek birçok haklı yanlarıda oldu.

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Uzman bey abi videoya gerek yok mevzu bu
    yanlış anlamadıysam yapılan kg azaltmalarından bahsetmiş değil mi ? eğer öyleyse eski postlarda yapılan bu kg azaltma işlermini roll cage ile denkleştirdiklerniin belirtmişti honda.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    canım kardeşim, canım abim nasıl görüyorsun artık. bu kaç kere söylenecek. 1,2,3,4 yada 2000 post. vallahi üşenmesem aynı eleştirilerin bu konuda kaç kere tekrarlandığını sayıcam. velev ki ring rekoru fiyasko, bunu ortaya çıkarak yegane unsur rakip firmalar. çıkarsınlar ne var bunu çıkarmak zor değil. çıksa nolur ? honda kötü bir araba yapmış mı olur ? sözlerini tutamadı olur. o zaman hep beraber adamlar sözlerini tutamadı deriz, eleştiririz.

istanbul park için söylenecek söz yok. yani boş bir pistte, pro bir pilotla süre kasmakla, dolu bir pistte standart bir araba sürücüsü ile süre kasmak elbetteki farklıdır. tecrübem olmasada bunu anlamak zor değil. fakat bunu gene çözecek unsur rakipleri. hemen bir organizasyon yaparsın. stock bir fabrika cuprasını yada golf r ını her neyse denersin, geçersen rekor böyle kırılır dersin. geçemezsen de gider bükemediğin bileği öpersin.
    ben seni anlıyorum tabikide ben mantığını söylüyorum sadece kağıt üstünde kırıldı rekorda kendi kendine kırdı yoksa işin fanatikliğine vuruosak kırıldı ok hemfikiriz

ring olayını bilmiyorum kim nasıl çözerse çözsün artıkta ring in offical sitesinden kim birinci gözüküyorsa o doğrudur şuanda yapıcak birşey yok hondaysa honda renoysa reno
    Team PAŞAOĞLU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)