Typerın gidişini bilmeden etmeden sadece netten izlediği kadran videosuyla Cupra typerı geçer diyen Nostradamus arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
Typerın gidişini bilmeden etmeden sadece netten izlediği kadran videosuyla Cupra typerı geçer diyen Nostradamus arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
Daha aracların rodajı bıtmeden az cok bır seyler cıkmıs ortaya. Frenler ve yol totus da ıyıyse bakalım kotulemek ıcın ne bulunacak sırada heyecanla beklıyorum.
Km yapsin biraz arabalar ozaman gidisi direk hizlanacak, karakterini cozen sahiplerde cok daha iyi kostururlar suphesiz...
kısaca sunları duzelteyım,Vag ve Hondacı arkadaslar yazımı kendılerıne gore degıstırıyorlar;
Leon daha agırbaslı ve kullanıslı.
Honda hızlı degıl,aynı.
Kılıt leonda her an ayagın altında mekanık olmadıgı ıcın etkısı dusuk, vagcom da sadece mudahelesı degısebılır.
Roll cu nedır bılmıyorum ama ayagımı gazdan cekmedende attım,her redlıne devırını denedım vıtes atarken,mal bu.Yanı 1 boy onde olmaz baskası.
Araclar bır bırıne denk hatta kagıt uzerınde Honda 30hp fazla,bunu hısettemek gerekırdı ancak leon gucsuzlugunu dsg ıle bertaraf edıyor.
Hondanın 1-2 yıl sonra cıkıcak elden gecmıs modelı alınır. Cmtesı aksılık olmaz ıse pısttede test edecegım...
Artık kavga yada tartısma son bulsun,yarın dbn datalarını ve hızlanma vıdeolarını koyacagım. Hos ben rıca etsemde sızler yıne bır bırınızle ugrasırsınız.![]()
Type r bence çok güzel ve keyifli bir araç. Vites konusunda en ufak bir hatada geride kalıyor yalnız. Hatasız atışlarda kafa burun gidiliyor iki aracında çeyrek boy öne çıktığı oldu. Leon 280 deki en büyük saçmalık 19 jantların lastikle beraber tanesinin 25,4 kilo olması. İki aracın birbirini iyi kötü 1 boydan fazla geçme ihtimali yok. Yanyana muhabbet edilebilecek şekilde gidiyorsunuz 60 tan 238 e kadar(gps hızları bunlar,kadranda 250 civarıdır). Type r da gazlama fırsatımız olmadı sadece bindik trafikte gittik ara yollarda ama en çok dikkatimi çeken şey R+ a bastığınız an araba inanılmaz sertleşiyor. Hafta sonu piste çıkarsa normal ve tecrübeli kullanıcı ile kabiliyetlerini çok merak ediyorum. Umarım sıcaktan etkilenmez o zaman bu sınıfta malzeme kalitesi hariç kusursuza yakın bir araç olmuş diyebilirim.
Aynı anda aynı şeyi yazmışız çünkü çok net yanyana yürüyorlarbenim 18 hafiflerimi çıkarttık sırf polemik çıkmasın madem herşey standart olacak haksızlık olmasın diye. Bu kadar bire bir yürümesine şaşırdım vites atışlarında bile her araba çeyrek geri düşüp öbürü vites attığında yanyana geliyor. Honda bu yüzden hata kabul etmez leona göre.
Edıt yok,ne garıp.
20 lı yaslarda olsam Type R alırdım,suphe yok. Eglence katsayısı yuksek.
30 lardan sonra Hondakı oyuncaklar sıkıcı gelebılır oyuzden kullanıslı leon'u tercıh ederdım.
Ancak handıkapları gıderılmıs hondayı(1-2 sene ıcınde olabılır sanırım) almak ısterdım.
Honda ıyı olarak yorumlamayın,Honda'yı tercıh ederdım olarak yorumlayın lutfen...
Cupradan çok Throphy ile mücadelesini çok merak ediyorum,en az Cupra kadar iddialı bir araç gibi.
Ne yalan söyleyeyim bir Type-R sahibi olmak isterdim,kesinlikle arabada aykırı bir ruh var.
Cupra alsam şahsen 1 ay sonra benim body kitimi jantımı farımı kullanan 1.6 tdi görsem moralim bozulur
Ha honda için yapamazlar mı? Onu da yaparlar elbet. Sözün özü Type-R çok daha özel bir araç benim için. Bana sadece sahiplerine "iyi günlerde kullanın" demek düşüyor![]()
Bir sey dikkatimi cekti, Cupra DSG 139 bin tl iken, Type-r 160 kusur bin tl mis, arada ciddi fiyat farki var.
Hondada eğer dsg olsa idi önde olurdu bu Murat abi vites atamıyor demek değil hiç bir insan oğlu dsg den kusursuz atamaz çünkü. Veya leonun fabrikasyon jantları 18 inch ve 20 kg civarı olsa net leon önde olurdu. Bence type r çok daha sportif tatlar veriyor içindeyken. Objektif olma durumuna gelirse kendi adıma söyleyeyim vagcı hondacı hatta geçmiş sayfalarda geçen arabacı değilimBugün bir araca binen yarın imkanı olunca başka araca biner vs vs type r ı zaten ilk gördüğümde çok beğenmiştim sonra teslim tarihi ve fiyat sözleri tutulmayınca vazgeçtim. Beğenmekte haklıymışım ibre videosundan hızlı ring videosundan yavaş hala ortası birşeymiş aslında. İst parkta normal kullanıcı ile yapacağı süreyi görmek için sabırsızlanıyorum. Murat abiye tekrar teşekkürler kimse birbirini tehlikeye atmadı bende defalarca bırakıp yol verdim çünkü trafiğe kapalı olmadıkça yol biri birini geçemez gibi gidiyordu bu yüzden bu dikkat çok önemliydi herkes için. Type r Murat abinin dediği gibi alınır binilir keyfi çıkarılır böbrek taşı dökme evresine gelince satılır yalnız
![]()
leon geçmiş olsaydı 5000 post olurdu heralde. allahtanki murat abi gibi dürüst bir adam test etmiş. yoksa oda laf söz olurdu.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Bu arada Muratcim klima kotu demissin ama bir bilgi veriyim tam gazda otomobilin gucunu calmamak icin klimayi otomatik olarak devre disi birakiyor type-r sende devamli gazladigin icin muhtemelen cok soguyamamissindir![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Test muhtesem olmus, dbn ile birlikte 2 aracida dyno verisi eklenirse alacak arkadaslara bayagi yardimci olur.
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)