ayisigindaki typer satilikmis bugun gidip inceledim 166500 tl dediler
eskisini ver yenisini al kampanyası yapsalar)
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Cuprayla 2.25 gelecekmi şimdi psit gununde, rollingde olmadı(direkler) bari pistte göstersin cupra kendini. katılımda yok zaten buara boş oluyor, son pist görüntülerinde 106dan başka araç yoktu cupranın kadrajında.
Cupra fabrika çıkışı hali ile duruyorsa haala bukadar atara tutara bi süre beklemek hakkımız![]()
TeamPASAOGLU
adam eskiden daha yaşlıydı![]()
Dr.ECU
2.25 olmaz herşeyi stock cupra ile olursada halk gününde normal kullanıcıyla pek kolay değilatar tutar yapan ben olmadım hiç bir zaman zaten rollinglede işim yok(olmayan birşeyde yok zaten), aslında pist için ufak ufak hazırlayacaktım. Sonra type r rekor muhabbeti çıkınca dedim yine stock kalsın en azından bakalım ne kadar inecek süresi cupranın. Eylülde bir mani olmazsa çıkartacağım bakalım bu hafta sonu sadece Type r ları seyir için geliriz
![]()
hayırlı olsunn![]()
Plakayıda BG yapsın![]()
Dr.ECU
Honda Cem 166.000 tl ye sıfır olarak getiriyor bilginize
Honda'yı sartlar el verırse cmtesı kullanacagım standart kullanıcı olarak.Sısmez akmaz kokmazsa sure cıkartacagım.Havanın ısısı cok belırleyıcı olucak,***** stok lastık cok cabuk uzuyor ısındıgı ıcın... Motorunda kısması ayrı bır dert...
166 fena degıl,sanırım ılk partı 159 dan gıttı?
https://www.youtube.com/watch?v=_Yg7uwZ8ZBM
İzleyemeyenler için
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)