Size ne abi ? Yarın yenisinin siparişini verir olur biter![]()
kaza olabilirde plakasıyla sahibiyle arabanın showroomdaki fotolarıyla neden paylaşım yapılır ben onu anlamıyorum bütün typer ve s2000 lerin plakalarını takip eden kaydeden insanlar var bu şu araba şu bu araba böyle kaza yaptı şurda patladı bunların başka işi yokmu hep merak etmişimdir ? typer hızlı arabadır sahibi tecrübesizdir kaza kaçınılmaz olur geçmiş olsun cana gelmesin.
ilana düşsede bir baksak şu typera
Mustehak desem sosyal mesaj verenler çok filan.
Geçmiş olsun diyelim kimse birşey demesin ama anlayan anlasın![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Geçmiş olsun olur öyle şeyler biz de 16 yaşımızda pert etmiştik genç adamın kanı kaynar aferin hakkını vermiş
Tam ar ge yapacağım araç ilana düşerse alırım ben de![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Cana gelmesin yemişim arabasını ya gider geri gelir sorun değil bunlar. Tamam güç insanı çekiyor ama zamanında bende 19 yaşında (ehliyetten tam 1 sene sonra ) 1.6 2003 model golfle kaza yapmıştım arkadaşımda bende zor kurtulduk. Halbuki bakınca güçlü bir araba değildi. Ama ne olursa olsun 100kmh rahatça ulaşan bir teneke yığınlarının içinde isek biraz dikkat etmek zorundayız. Kendimiz ve başkaları için.
Yeni almış heveslenmiş belki sıkıştırmış belkide normal seyrinde giderken kaza yapmış bilemeyiz. Geçmiş olsun diyelim biz![]()
Bir musibet bin nasihatten iyidir.
Kardeşimize geçmiş olsun
Cana gelen mala gelsin kaza yapan arkadasa gecmis olsun duyduğuma gore İstanbul'dan yenisini sipariş etmişler. Yok gençti yok cahildi bence gereksiz yorumlar yukarıdada denildiği gibi tecrübe ile alakalı bende typeR'a bindim sattım şükür birsey olmadi![]()
İnstagram : mustafatoprakk
Facebook : https://www.facebook.com/MustafaToprakphotography
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)