Otopark testini yapmis burda olumsuz yorum yapanlari baya baya curutmusler bir arabayi bu kadar cok ovdukleri bir testlerini izlememistim.
Otopark testini yapmis burda olumsuz yorum yapanlari baya baya curutmusler bir arabayi bu kadar cok ovdukleri bir testlerini izlememistim.
https://youtu.be/NdfHThGEHSk
Otopark test videosu
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Piste cıkınca beklerız yorumları...
Kımse yol kullanımını elstırmedı kı gayetde spor arac hersyıyle.
Isınma sorununun da benzınımızden kaynaklandıgını dusunuyorum....
Sertlik biraz kişiden kişiye değişir. Ben sert araç severim, şehir içi yormaz beni ama başkası 5lik yay takar takoz oldu der.
Profesyonelleştikçe samimiyetlerini kaybettiler bence, top gear'la da çalışmaya başlamışlar. Ekşiye ekşi demezler, diyemezler artık.. Bunu type r kötü ya da iyi diye yazmıyorum, samimi gelmiyor bazı şeyler
Katılıyorum yorumunuza.
Bende fiat egea videolarını izledim 72.000tl bu araba için çok uygun bir rakam diyince tamam dedim bunlarda samimiyeti kaybetti ticarete bakıyorlar dedim.
Ya 69.000tl seat leon fr satılıyor led cam tavanlı 72.000tl 120bg halojen farlı fiat egea nasıl mantıklı olabilir.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Ben oto-park.com'u ilk kurulduğu yıllardan beri takip ederim. Bir ara bittiler sonra kendi çabaları ve çok güzel videolarla tekrar ayaklandırıp bugünlere geldiler.
Her arabayı çook ciddi eleştiriyorlardı iyisi ve kötüsüyle, ama bir süre sonra bu tür testler yaptıkları için firmalardan tepki gördüler.
Test için otomobil alamamakla karşı karşıya gelmemek için yumuşadıkça yumuşadılar hatta bununla ilgili videoları da vardı kendi ağızlarından söyledikleri.Sektör malesef böyle. Bu işi yapmak istiyorlarsa ayak uyduracaklar.
Ne yalan sölim sıkıldım yarısında kapattım.. inceleme değil de sanki panpalarından emanet alıp çohh iyiii la, abaovvv esniyor geriliyor araba falan. Eski videoları daha düzgündü.
Tufan has no limits.
Araba alamama korkusu olsa sonunda cupra ve rs i hic karistirmazlardi diye düşünüyorum. Şimdi seat ve reno bunlara araba vermiycekmi type r daha iyi dediği için
evet istanbuldayım. Buradada bir tane beyaz daha satılmış. İleride egsoz düşünürsem ben de sizi rahatsız ederim
-----------------------------
Araçla ilgili henüz yorum yapacak kadar kullanamadım ama sertlik konusu benim de en korktuğum unsurdu. Önceki aracım golf 7 18 jant ve fabrikasyon spor süspansiyon vardı. Ona göre kıyaslarsam sadece biraz daha sert öyle tahammül edilmeyecek, böbrek taşı düşerecek bir sertlik yok kesinlikle. Hatta şu kısa plastik tümsekler gayet konforlu geldi bana.
kısa plastik tümsekler dışında gayet konforlu geldi olacaktı. mesaj düzenleme yok sanırım.
Renaul zaten anlamış değilim onların fiyat politikası çok farklı birde satıyorlar.Bizim türkler çok seviyor sümbül'ü.Yinede ben ona o parayı vermem berkan.Senin bahsettiğin dizel benzin karşılaştırması olmuş.
Şimdi skodanın sitesine girdim Octavia 1.2 TSI Green Tec Manuel / 110 HP Optimal 66.650TL.Yine fiat egea'dan çok mantıklı geliyor bana.
Fiat zaten bu kafayla yine satış yapamıyacak.Çokmu zor şu fiyatları biraz indirsinler.
2008 yılında arkadaşa golf almaya gitti boş golf parasına full seat leon aldık üstüne ekstra donanım eklettik.Doğuş o zaman satsın marka tutsun diye düşük tuttu fiyatlarını.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
kesinlikle sonuna kadar haklısınız ...
typer konusunu hiç etmeyelimde![]()
ikiside dizeldi biraz eksik yazmısım egeanın meblasını okadar
Egea Lounge 1.6 M.Jet 120 Hp 73.400.
octaviada güzel hakkatende begeniyorum da sınıfı olarakta bir üstüdür heralde. rapid desek 1.6d 70 e geliyorki ozaman arasında düşündürür gayet net birşekilde![]()
1881 - 193∞
Otomobil dünyam bile daha iyi olmaya başladı, ki bence bu işi eskiden en iyi İsmail Terzi yapardi o da okuma oranının bu kadar dusuk olduğu yerde ne kadar iyi olursa, otopark eski halinden çok uzakta hem sıkıcı hem doğal değil bana göre hem ordan hem burdan diye olmaz ya yüzünü markaya donecekler yada takipciye
arkadaşlar bir sorum var.
egsoz sistemi mi kumandalı sisteme çevirteceğim. babam biraz sıkıntı yaptı çok ses çıkıyor bunu değiştir eskisini tak falan dedi. bende kumandalı yaptıralım o zaman dedim. tamam olur dedi. genellikle pazar günleri hanımla ve çocuklarla biniyorum. ses biraz fazla çıktığından dolayı hanımda sıkıntı çıkarıyor.
neyse esas sorum şu; sistem kapalı iken kullanımda herhangi bir sıkıntı meydana gelir mi? yani sistem kapalıyken kullanımda ne gibi esaslara dikkat etmek gerekiyor.
bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. teşekkürler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)