@kelalper
type-r seni çağırıyor
@kelalper
type-r seni çağırıyor
Amarika büyük hacim motoru sever, ve sanırım 2.0 litreden büyük bir motor gelecek.
Şu videoda 3:20 ile 3:30 arasına dikkat ederseniz motor hacminin değişeceği anlaşılıyor. Tam ağzından kaçıracakken gülmeye başlıyorlar
"life is too short to drive boring cars"
SEMA 2016 etkinliğine ait fotoğraflara bakarken denk geldiğim FK2;
Karbon aynalar ve jantlar çok yakışmış bence.
2.4 lt. olursa 400 hp falan mı amaçlanıyor acaba?
2.4 olursa Turkiye'ye gelmeyebilir yada sayili gelir. ***** yeni vergi zamlarida kapidayken 100 liralik araba 500 e gelir
Belki 2.0 gelistirirler. Ama yeni civic coupelere bittim harika cizgileri var ici ayri disi ayri guze. Koltuklar falan muthis. Olurda gelirse piyasa fena karisir
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
üretildiği yer olan ingilterede bu araba
30000 İngiliz Sterlini (POUND) £ 1 = 118,596.30
118 bin TL'e satılıyor. 2015 ler yani
biz 158 liraya aldık ortalama
arada 40 bin TL fark para değil.
1.aracın ingiltereden TR'e ithal masrafları
2. araca ithal eden firma / galeri'nin koydugu kar
3. devletin aldıgı OTV + kdv
bununla beraber 40 bin fazla vermemiz çok iyi bile..
sonucta ırakta petrol cıkıyo, orda litresi1 lira, burda 5 lira
bizde bu arabayı yerli üretim olarak almadık, ithal olarak aldıgımızdan belli bi fiyat farkına katlanamız dogal
ayrıca avrupada 6 aylık 1 yıllık bandrollerin cok cok fazla oldugundan bahsediyoralr
Arabacı Ağır japon..
Hayırdır Mehmet bana ne laf ediceksin. Körfezde ısınmadı rekor kırdım diyeceksen ben başından beri diyorum stock halde körfezde de izmirde de sıkıntısız binersin diye. Pistçikle pisti karıştırmayın. Er meydanı İstanbul Park. Stock olarak çıkar istanbul park a ondan sonra konuşalım.
IN BOOST WE TRUST
Burdan Mehmet abi'ye ve Abdullah abi ye büyük saygılarımı ve tebriklerimi sunuyorum.
ikisininde istanbulda emsal rakiplerine neler yaptıgını gördük. cuprası ıvırı zıvırı vs vs
mehmet abi nin de izmit fwd rekoru üstüne süper oldu.
burdaki boş manüpilasyonları açığa çıkardı
-
isi gucu yok stoga cevirecek
görende 30R takıp da, öyle FWd rekorunu kırmış sanır.
sus da da; yukarı aşşaga hepimizde olan ufak şeyler var, intercooler, yazılım, dp ıvır zıvır..
bu zamana kadar bu klasmanın arabalarına kim stok binmiş ki?
Hangimizde F.e.h yok
Arabacı Ağır japon..
bu arada bende doldurdum. varsa 100-200 ü 10sn civarında koşan Sasalıya beklerim gece 12 den sonra
Arabacı Ağır japon..
Ikı selamımız var dıye sana sarmıyorum abı ama ıstersen sarıyım?
Sen hayırdır er meydanı falan yıne kavgayamı getirceksın yoksa ısı ahauahau
Sen bı cık er meydanına koy cocuguda ondan sonra ahkam kes teori ıle olmuyo bu ısler halaya sakal yapmakla hala amca olmuyor yanı bana yazarken bıraz olc biç tart
Benı mılletle karıstırma ben varsayımla yaşamam cıkar yapabılcegımı yapar kenara cekılır benden ıyı olanı tebrık ederım
Baskası soyle yapıyodu hadi sende yapla gelme bana ben adım adım gıdıyorum typerla izmitte ıyı sure cıkardım demıyorum en ıyı sure geldı ıkısının arasında cok fark var bence bunu bı gozden gecır
Sırada ıstanbul park var merak etme abı ordada ne yapabılırsek yapıcaz bakalım ne cıkar sonuc![]()
Pistte mevzu yılların sana ne verdiği değil senin geçen yıllardan neler alabildiğindir yeğen.
En son yaptıkların için kusura bakmıyorum çünki dediğim gib konu sadece ben isem bu senin başarın değil benim sorumsuzluğumdan oldu. Ama hep diyorum benim her başarımın ardında bir hezimet yatar emin ol dönüşüm daha çok hüsran yaratacak sana şampiyon. Bu arada araban çom hızlı stock kaç beygir typer ??
Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)