Aynen oyle,sanırım yazdan sonra gelır bu kasanın cıktıgı gıbı.
Bakalım,kıstan sonra burnumuzun surtulup,klasık akp polıtıkası,180 derece donuceklerdır. Dovızde gevsemeyı beklıyorum onumuzde kı 6 aylık donemde ***** surdurulebılır seyler degıl. Faız artırımı basladı,bır kez basladı mı devamı gelır...
200'den aşağıya veren olmaz sanırım yeni Type-R'ı
Yeni typeR hakkinda Honda muhendisleriyle yapilan roportaji okudum,bu sefer iddiali bir arac hazirlamislar....
Pazar günü Orduda gördüm ilk defa canlı kanlı , Yüklümü değilmi bilmiyprum. Şekli duruşu cdden güzel agresif, Ses görüntüye göre biraz cılız kalmış , 52 plaka idi , Allah kaza bela göstermesin..
Bence cidden tip olarak en agresifi hot hatch olmuş ))
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Single egzoz, dual e göre ağırlık avantajının yanında gerçekten performans olarak farklımı? Typerdaki gibi Y boru değil de evo X daki tek susturucudan sağ sol çıkış mesela, onun için performans kaybı yaratmıyor diyorlar..
şu şekilde;
bu tip bi egzozda mı performans açısından single a göre dezavantajlı olur yoksa farkı sesle sınırlı mı kalır?
Yeni typeR lar la muhabbetler daha iyi olur değişir diye düşünüyordum ama yine aynı. Hondanın doğasında var galiba bu..beyler typeR arabasına heralde tr de en çok para harcayan benim veya harcayanlardan biriyim. Bin pişmanım , ego yarışlarından sıyrılın arabanızın keyfini çıkarın , herşeyi öğrenmeyin cahilce gazlayın daha çok zevk alırsınız. İlla denemek istiyorsanız DBN alın arabanıza , dostluklarınızı dbn alarak anca korursunuz. Millet bu kavgaları, gerginlikleri sonunda 10l dolar olan yarışlarda yapmıyorlar. Bu tartışmaların sonucunda araç sahipleri kazanmıyor , sanayi kazanıyor![]()
Dr.ECU
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)