User Tag List

Sayfa 463/498 İlkİlk ... 363413453461462463464465473 ... SonSon
9446 sonuçtan 8.779 ile 8.797 arası

Konu: 2015 Typer

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelde bunu aramızdan bırıne anlat

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim kullanim stilime uygun olamazmi anlamadim ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır fk8 fiyatıyla kıyaslıyorsak sıfır s3 kaç para ona bakmak lazım. Diğerleri zaten alakasız araçlar özellikle type-r bakan birisi 156hp kağnı mercedes c serisini nasıl tercih edebilir çok merak ettim

260 falan çok yüksek rakamlar kesinlikle katılıyorum ama cupra hariç uygun fiyatlı rakip modelde yok.

Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    FK2 neyse Golf R'a kıyasla alınır fiyatlardaydı , o kısımda tamamen tercih meselesiydi ki hothatch harici alternatifleri de fazla bulunmuyordu .

Ama şuan bakıyorum fiyatı cazipleştirmek yerine vag grubuna denk tutmak bence saçma olmuş . Kaldi ki çok da yükseldiği için fazla alternatif doğdu tercihleri paylaşıyorum şahsen FK8 almazdım illa hothatch olacaksa FK2 veya S3 vs

S3 Sedan ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

Corvette C6 ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

TT 2.0 TFSİ ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

Cayman ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

C Coupe ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene temmuz ayında arabaya binip ilk söylediğim şey (bana göre) rezalet oturuş pozisyonu ve dacia citroen grubundan alınmış olan havalandırma kapakları oldu.
    Bizim içinde ayrılık çanları çalıyor artık en uzun süre bindiğim arabam olacak sanırım FK2
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim kullanim stilime uygun olamazmi anlamadim ?
    Sadece ıskeleti hatta koltu olmasa dahi sen severdin,senı ayrı bır yere koymak gerek.
    Tum dunya testlerı ve edıtorlerı,kullanıcılar ve "Honda"nın kendısının kabul ettıgı yanlıslıgı emınım sana kabul ettıremeyız
    Neyse kı duzelttıler....(sen yıne seversın)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah Allah
    Fuar'da oturmuştum sürücü koltuğuna. Hiç de öyle absürt bi durumla karşılaştığımı hatırlamıyorum. Ya o anki alelacele durumdan anlamadım ya da boyum yeterli geldi. 1.78

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu fk8'lerin yarısını bari satsalarda arabalar bir ay bayiilerde sürünmese

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sifir s3 sportback esenyurt dogusta 390bin liraydi. Aslinda otvden dolayi tum arabalar gol yedi. Biz ayni aracin az farklisi icin 100binlira fark verilirmi diyoruz da hic degisneden 100bin zam goren arac bile var.
    Ha honda turkiye avrupadaki golf r makasini otvyi dahil etsen dahi biraz daha genisletip milleti opmeye calisiyo o ayri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rockford Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sifir s3 sportback esenyurt dogusta 390bin liraydi. Aslinda otvden dolayi tum arabalar gol yedi. Biz ayni aracin az farklisi icin 100binlira fark verilirmi diyoruz da hic degisneden 100bin zam goren arac bile var.
    Ha honda turkiye avrupadaki golf r makasini otvyi dahil etsen dahi biraz daha genisletip milleti opmeye calisiyo o ayri
    390 mı?
    Memlekette matematik ya dibe çöktü ya da çok ileri seviyelere geldi de benim haberim yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rockford Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    audi öyle 2015'te s3 sedanı alırken üstünde 261k TL yazıyordu 196k TL'ye aldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda'ya gore asırı talep var... Isın ılgıncı hala resmi fıyatı deklere etmıyorlar. Ekim'in basında kı lansmana kadar da etmıyecekler sanırım. Sahıs tahmınım pıyasanın nabzını olcuyorlar.
    Sergılenme ısınden gerı adım atmıyacaklar,dun son kez konustum. Napalım,bızde 2.partıyı beklerız.
    Oturma pozısyonunu kullananlara sormak gerek,ıcınde gecırılen kısa vakıtde olmuyor. ***** kullandıkca bır cok sey gorunuyor. Bende 2015 mart ayında oturdugumda bırsey anlamamıstım. Hatta ılk kullandıgımda da dıyebılırım.... Ne zaman sahıp oldum,ilk 10 dakıka sonra koltugu asagı ındırmeye calıstım ama malesef en asagıdaymıs zaten.
    Ozellıkle pıstte sıkıntı yaratır,gunlukte alısılır....
    Fıyata gırmek ıstemıyorum ama euro 4,5 olsada aracların malıyetı bellı. Gecen ay sonu ve bu ay bası geldıler....

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu fk8'lerin yarısını bari satsalarda arabalar bir ay bayiilerde sürünmese
    Su an gelenler zaten hepsi satildi ki yani her bayiye 1 araba geliyo zaten belki bazilarina 2 , o buyuk bayilerinde zaten elinde 3 ten fazla siparis var araclar fk2 gibi bayilerde cok durucagini sanmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu telaffuz edilen rakam sayesinde fk2 kadar kalırlar bayilerde diye düşünüyorum. Hemen hemen yakın rakamlarda ya da 210 220 gibi rakamlarda olsalar haklısınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olivera7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su an gelenler zaten hepsi satildi ki yani her bayiye 1 araba geliyo zaten belki bazilarina 2 , o buyuk bayilerinde zaten elinde 3 ten fazla siparis var araclar fk2 gibi bayilerde cok durucagini sanmiyorum
    fk2'de çıkmadan önce 150 tane sipariş var demişlerdi. Satılan bir şey yok siz parasını yatırdınız mı? kapora mı verdiniz?

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fk2'de çıkmadan önce 150 tane sipariş var demişlerdi. Satılan bir şey yok siz parasını yatırdınız mı? kapora mı verdiniz?
    kapora verdikte kapora vermiş olmakta satılmış anlamına gelmiyo vazgeçersin iade ederler benim satılmış dediğim her bayiye ilk partide tek araba gelicek onların satılıcagını söylüyorum sonraki gelicek partinin satıp satmıcagını bilemeyiz ama şimdi 1 er tane araba geliceğinin düşünürsek ilk etapta onların satıcagını düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk etaptakiler bi gazla hemen satılabilir hakkaten. Ama sonraki partiye bişey demek güç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah Allah
    Fuar'da oturmuştum sürücü koltuğuna. Hiç de öyle absürt bi durumla karşılaştığımı hatırlamıyorum. Ya o anki alelacele durumdan anlamadım ya da boyum yeterli geldi. 1.78
    tam olarak aynı boydayız. ben cıddı rahatım kullanırken kı oturus pozısyonu benım ıcın onemlı rahat kullanmak adına.

murat abı cıdden sende alemsın, ısterse dunyada benden baska herkese kotu gelsın bana ıyı gelıyorsa ben rahatsam gerısı kıme ne?

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece ıskeleti hatta koltu olmasa dahi sen severdin,senı ayrı bır yere koymak gerek.
    Tum dunya testlerı ve edıtorlerı,kullanıcılar ve "Honda"nın kendısının kabul ettıgı yanlıslıgı emınım sana kabul ettıremeyız
    Neyse kı duzelttıler....(sen yıne seversın)
    Yanlışlıkla beğenmemeye bastım kusura bakma abi
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam olarak aynı boydayız. ben cıddı rahatım kullanırken kı oturus pozısyonu benım ıcın onemlı rahat kullanmak adına.

murat abı cıdden sende alemsın, ısterse dunyada benden baska herkese kotu gelsın bana ıyı gelıyorsa ben rahatsam gerısı kıme ne?
    Abi öyle oldumu honda bir daha olmaz ki bir tek sen beğenirsen honda beğendiğin modeli bir daha üretmez genel kullanıcı memnuniyeti önemlidir. Hee sen aşıksın kusurlarıyla seversin abi de onun dışında insanları rahatsız eder.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abıcım kusura bakmayınca fanatıgızde araba kullandırmayan bı koltuk pozısyonunu gozardı edecek kadarda degıl. banane dıger kullanıcılardan ? sonucta ben bu aracı fuarda detaylı ınceledım oturdum ettım altına yattım egzozlarına herseyıne baktım. sonmra pıscocuk emreye aldık onu bayagı kullandım ve cok sevdım. aldım gectım.

kımse kusura bakmasında benımde mılyonluk araba alacak dassagım olsa bende onun otuna bunun copune bılmemnesıne takılırım...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)