User Tag List

Sayfa 474/498 İlkİlk ... 374424464472473474475476484 ... SonSon
9446 sonuçtan 8.988 ile 9.006 arası

Konu: 2015 Typer

Mr.Bilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi tebrik mi edeyim. Buyuk sansizlik gecmis olsun mu diye bilemedim. Aracin setup neydi tam olarak
    Life is Too Short To Stay Stock

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracda forge cooler-powershop yazilim-filtre egsoz vardi.
    Yuruyusu vs cok stabildi ama pist icin bazi seyleri gozden kacirmis cekik gozlu kardeslerim.
    Ilk cikisimda 2:20 netto gelirdi eger stabil yururseydi. 360-70hp lik Honda ile 2:19 mumkun. Coil ile 1 sec daha zorlanabilir.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O yazdigin setupla 400 hp cikiyor mahada fk2

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bıraz sınırım gecsın oyle yazayım.
    2 sene once ne dedıysem onlar oldu.
    Herseyı ıyı yapılmaya calısılmıs ama basıt ısler yuzunden hayal kırıklıgı.
    Soyle dıyım;stabıl yurusun 2 tur,2:19 yapardım.
    a45, cla45,e63amg s, gts,c63s vs kullandım İstanbul park'da ve 109 dereceyi geçtiğini görmedim 32derece hava sıcaklığında ki araçlar da hiç cool-down edilmeden kullanıldı. Oil cooler takarak kullanacaksak zaten o araçtan hayır gelmez. Standart olarak dayanıklı olacak, 50bin lira para ekstradan harcayarak değil. FK8'in çok farklı olacağını düşünmüyorum aslında. sana da geçmiş olsun, bunca emeğe, paraya ve en önemlisi ZAMANA yazık.

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracda forge cooler-powershop yazilim-filtre egsoz vardi.
    Yuruyusu vs cok stabildi ama pist icin bazi seyleri gozden kacirmis cekik gozlu kardeslerim.
    Ilk cikisimda 2:20 netto gelirdi eger stabil yururseydi. 360-70hp lik Honda ile 2:19 mumkun. Coil ile 1 sec daha zorlanabilir.
    Yazılımını Pist için elden geçirmenizi tavsiye ederim.. 7mod un arabaları bu tip sorunlar yaşamıyor pistte, daha güçlü olmalarına ragmen
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    a45, cla45,e63amg s, gts,c63s vs kullandım İstanbul park'da ve 109 dereceyi geçtiğini görmedim 32derece hava sıcaklığında ki araçlar da hiç cool-down edilmeden kullanıldı. Oil cooler takarak kullanacaksak zaten o araçtan hayır gelmez. Standart olarak dayanıklı olacak, 50bin lira para ekstradan harcayarak değil. FK8'in çok farklı olacağını düşünmüyorum aslında. sana da geçmiş olsun, bunca emeğe, paraya ve en önemlisi ZAMANA yazık.
    Katılıyorum. Onu tak, bunu tak. Nereye kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O yazdigin setupla 400 hp cikiyor mahada fk2
    95 oktanla çıkmaz. Vp octanium, torco, toluen ile çıkıyodur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pompa benzini ile cikti...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu set up la 400kp hayal,bunu bastan soyleyım.
    Ayrıca o aracta meth kıt ve yakıt var,e tabı ona gore program.
    Ve bu arac 400hp ıle pıstte kosamaz...
    Cok yazmak ıstemıyorum ama fk2 lerle en kısık ayarda bıle yag ısı problemı yasayan ınsanlar stp,bıraz akılcı koru su arabayı. Pıste cıkıp gazlamayan yorum yapınca yanlıs oluyor. Ben neden yuruyemedım?
    Yada bu arac stok halde neden problem yasadı ıst park da?(honda resmı sure yaparken)
    Ayrıca Cem sana katılıyorum,onu bunu tak nereye kadar.
    Bu arac harıka yol tutup duruyor. Sezarın hakkı sezara. Pıstte gazlıyacak olan yag sogutucusu hatta mumkunse radyator alsın.
    Bakalım yenısı nasılmıs,ınsallah kısmet olur da alabılırım....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazılımını Pist için elden geçirmenizi tavsiye ederim.. 7mod un arabaları bu tip sorunlar yaşamıyor pistte, daha güçlü olmalarına ragmen
    Daha ellemıyecegım,satıyorum aracı. Darısı yenının basına artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw arabanin isinmasi 400 hp olamayacagi anlaminami geliyor ? Ben kimlerle deneyip nasil yurudugumu biliyorum.amma bokladiniz, almayin binmeyin ,cidden sikti bu mubabbetler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw arabanin isinmasi 400 hp olamayacagi anlaminami geliyor ? Ben kimlerle deneyip nasil yurudugumu biliyorum.amma bokladiniz, almayin binmeyin ,cidden sikti bu mubabbetler
    Aslında haklısın.
    Beğenmeyen almasın. Sanki yeni kasa pür-ü pak, hatasız olacak. İlla ki bişeyi yine çıkacak. Ahanda buraya yazıyorum.
    Şikayet edenlerin ortak noktası, arabaları limitlerde kullanıyor olmaları. Bence az da olsa insan önce kendini sorgulaması lazım.
    Bende de Megane RS var. Hatta şu anki arabam, 3'üncü RS'im. Totalde 5-55bin bifiil binmişliğim var. Onda da türlü türlü hata kusur bulan var. Yok arıza ışığı varmışmış, yok ASR'si kapatılamıyormuş, vb. vb. Nedense bi bende yakmadı bu arıza ışıkları. En zırtapoz olaylardan lastik basınç sensörü arızası bile vermedi(Gerçi sadece ilk rs.imde vardı lastik sensörü; ama onda da yaklaşık 40bin km yol yaptım)
    Sözün özü; limitlerde kullanılan her mekanik eşya bi şekilde hata verecektir diye düşünüyorum. Her marka/modelde kendine has bir kronik sorun var zaten. O konuya girmiyorum bile.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hay agzin bal yesin

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında haklısın.
    Beğenmeyen almasın. Sanki yeni kasa pür-ü pak, hatasız olacak. İlla ki bişeyi yine çıkacak. Ahanda buraya yazıyorum.
    Şikayet edenlerin ortak noktası, arabaları limitlerde kullanıyor olmaları. Bence az da olsa insan önce kendini sorgulaması lazım.
    Bende de Megane RS var. Hatta şu anki arabam, 3'üncü RS'im. Totalde 5-55bin bifiil binmişliğim var. Onda da türlü türlü hata kusur bulan var. Yok arıza ışığı varmışmış, yok ASR'si kapatılamıyormuş, vb. vb. Nedense bi bende yakmadı bu arıza ışıkları. En zırtapoz olaylardan lastik basınç sensörü arızası bile vermedi(Gerçi sadece ilk rs.imde vardı lastik sensörü; ama onda da yaklaşık 40bin km yol yaptım)
    Sözün özü; limitlerde kullanılan her mekanik eşya bi şekilde hata verecektir diye düşünüyorum. Her marka/modelde kendine has bir kronik sorun var zaten. O konuya girmiyorum bile.
    İyi de adam bunu limitlerde kullanmak için alıyor,ayda belki 4 gün limitlerde kullanıyor onda da max günlük 5 saat diyelim. O kullanımında da sorun yaşıyor. Doğal olarak adamın canı sıkılıyor.
    Araba yapmış adam,şu kadar süre yaptık vs vs diye diye reklam yapmayı biliyorlar.
    Süre limitlerde yapılır zaten yanlış mıyım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence en temizi beğenmeyen yorum yapmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi de adam bunu limitlerde kullanmak için alıyor,ayda belki 4 gün limitlerde kullanıyor onda da max günlük 5 saat diyelim. O kullanımında da sorun yaşıyor. Doğal olarak adamın canı sıkılıyor.
    Araba yapmış adam,şu kadar süre yaptık vs vs diye diye reklam yapmayı biliyorlar.
    Süre limitlerde yapılır zaten yanlış mıyım?
    Valla ne diyeyim. Sen de haklısın. Bi dünya masraf var ortada neticede. Kim olsa canı sıkılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi de cidden merak ettim.
    Orijinal veya orijinal arabaya orijinal malzemeler ile yüklenmiş olarak, pistte sıkıntı yaşamayan var mı? SS'ler hariç. Gerçi SS'lerin de dünya kadar can sıkan durumu oluşabiliyor diye duyduydum.
    Sıkıntıdan kastım motor kırmak falan değil. Atıyorum ısınma, yağ yakma, belli bi sureden sonra şişme, vb. vb. Eğer varsa termodinamik'te benim bilmediğim ciddi bazı gelişmeler olmuş demektir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi de cidden merak ettim.
    Orijinal veya orijinal arabaya orijinal malzemeler ile yüklenmiş olarak, pistte sıkıntı yaşamayan var mı? SS'ler hariç. Gerçi SS'lerin de dünya kadar can sıkan durumu oluşabiliyor diye duyduydum.
    Sıkıntıdan kastım motor kırmak falan değil. Atıyorum ısınma, yağ yakma, belli bi sureden sonra şişme, vb. vb. Eğer varsa termodinamik'te benim bilmediğim ciddi bazı gelişmeler olmuş demektir.
    Son cümlem "Eğer yoksa" diye başlayacaktı.

excellency23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabi cogu arac pist kullaniminda sikinti cikarir ama bu kadar erken degil. 1 tur bile randiman alamadim diyor. 2 tur atsa 15 dk dinlendirip 2 tur daha atsa yeter de artar. sonucta bu arabalar böyle pazarlaniyor dünyada, hafta sonu piste cikarabilecegin hafta ici günlük. pistte cekilmis videolardan reklam yapiliyor nürburgring süresi kasiliyor vs... 2 saat canini cikartayim bisey olmasin degil mevzu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)