Seksenler dizisine sardığım bu günlerde çok güzel bir konu oldu.
@iko, o 146 ve cs'nin allah belasını versin saklıyordum faturaları hep![]()
Seksenler dizisine sardığım bu günlerde çok güzel bir konu oldu.
@iko, o 146 ve cs'nin allah belasını versin saklıyordum faturaları hep![]()
Eriğe dalmak diye bir terim vardı.Amcalar az mı kovaladı erik çaldık diye . İyiki yaşamışım o dönemi.
Eline saglik, cok guzel koleksiyon olmus, gecmise dalip gittim sayende![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
vay be dıyesım geldı
27 yaşındayım ama coğunu hatırlıyorum ve gercekten cok hoşuma gitti paylaşımlar için cok tesekkürler.Gercekten coğu seyın tadı kalmamış şimdi farkediyorum..
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Tornet koyana teşekkür ediyorum
Yol tutuşu şahaneydi yaa. Bende vardı bi tane, yine de takla atmıştım burnum kanamıştı sonra . yine bindim yne bindim.İpleri vardı yön veriyodum. Aah ah .
Özlemişim gerçekten. Paylaşan herkese teşekkürler, içim ısındı o zamanları hatırlayınca.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Kendi aramızda maç yaparken , adam alışırdıkTopu olan forvet olurdu
kaleler taştan olurdu.goldü gol değildi bi ton tartışırdık aramızdan dürüst biri çıkardı en son doğruyu söylerdi.boşuna tartışmış olurduk.maçta kavga etsek bile 5 dk sonra barışırdık , yenidünya erik ağaçlarının ırzına geçerdik , sokakta çamura pisliğe bezenirdik bütün gün , eve sadece yemek yemeye gelirdik...hatta bazen sokakta oyunu bırakamadığımızdan zeytin ekmek yerdik sokakta.atari kasetlerimiz vardı , topaç çevirirdik , gülle oynardık , bayramlarda çatapat ve torpil yağmuruna tutardık mahalleyi , şimdiki gibi herkes pc başında değildi evde , akşam oturulur televizyon izlenilirdi hep birlikte...kömür sobası vardı , aile sıcaklığı vardı evde.sokaktan sürekli seyyaar satıcılar geçerdi , mısırcı , dondurmacı , terlikçi , eskici , vs
Kaygısızlar vardı...Bakkalın leş gibi elleriyle yaptığı son derece hijyenik ama lezzetli olmayan meybuz vardı
Adeta çocukluğuma dönüş yaptım , keşke hiç büyümeseydik bee.haa bide aklıma geldi , bakkalda yarım-çeyrek ekmek alabiliyorduk o zamanlar , o güzel bir uygulamaydı aslında.
Hocam eline sağlık, nekadar bir çoğuna yetişememiş olsamda aradan hatırladıklarım var.. Ama gerçekten çok güzel bir paylaşım yapmışsın.. Ne yazıkki günümüzde, milenium ve sonrası döneme ait olan minik kardeşlerimiz için at arabası Ferrari oluyor heralde![]()
ig: erayender
24 Eylül 1980 Hürriyet
24 Eylül 1990 Tan
14 Haziran 1989
24 Eylül 1993 Hürriyet
13 Eylül 1981 Hürriyet
5 Eylül 1990 Tan
4 Ağustos 1993 Hürriyet
1 Ağustos 1994 Hürriyet
2 Temmuz 1990
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)