e ozaman biraz daha anılarınızı tazeleyin, geçenlerde siteden bi arkadaş paylaşmıştı, siteyi açınca en sol üst köşede super nintendoyu seçerseniz streef fighter falan orada var final fight falan
NESbox.com - play NES games online!
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
İnsanın geçmişini özlemesi kadar doğal bi şey yok elbet ama...
Eskiden gerçekten yoktu. Bi Esem sport vardı başka spor ayakkabı yoktu.
Sonra Mekap çıktıÖzal(dan sonra Türkiye çok değişti.
Yoktu ama inanın çok mutluyduk be. Paranın bereketi vardı.
Huzur vardı. İnsanlar gerçekten mutluydu. Komşuluk vardı komşuluk.
Şimdiki çocuklar çok şanssız bu konuda. Ben oğlumu elimden geldiğince
teknolojiden uzak tutarak büyümesini istiyorum. Sokakta sümükleri akarak
japon kale oynayarak leblebi tozu yiyerek.
Geçmişi andıkça burnumun direği sızlıyor...
Deniz temizdi pırıl pırıldı. Kçekmece kumsalda, menekşede, florya da ambarlıda
denize girer kolyos yakalardık. Hey gidi günler heeeeeeeeey
![]()
eskiden ufakdan bi taş ile kaldırım arası kale kurup tek kale maçlar yapardık
şuanki cocuklara tek kale maç yapıyomusunz dediğinizde gülüyolar anlamı değişmiş artık
bu arada half - life de kasalı bölüm acılıp levyelerle birbirine dalmalar vazgeçilmezdi
bide fifa 99 da iki bilgisayardan iki takımla multiplayer oynama olayı cok güzeldi))
vay arkadaş yaw
bu arada kerem abi esem sporun başına gelen talihsizlik mi deesem şanssızlıkmı geçen bi yerde okduumfirma bi acıklamayla batmıs
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
amiga 600 olsun commodore olsun tetris olsun valla hepsi duruyo atamıyorum hatta o eski ev telefonu filan da herşey duruyo sonudna eskici olup çıkacam![]()
beyazıt meydanında alt geçide gelmeden sağ tarafta duran bir seyyar vardı. herif bir lahmacun yapardı kafam kadar 4 5 kat kalın. içine bir malzeme koyardı eve götür döt kişilik salata yapılır içinden çıkan yeşilliklerden.
sonra yine beyazıt meydanında orak bileyen birsi vardı cam kesme bıçak bileme aparatrı satardı güzel showlar eşliğinde.
sonra yine beyazıt meydanında para ve paslı metalleri parlatan mavi bir su vardı ama nedense alınca evde işe yaramazdı.
ulan yaşlandık beee.
timur abi vurdu gol olduvay be kolonyalar değilmiydi onlar
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)