ev telefonlarının yandan kolla çevirilip santrale bağlanıp ordan istediğiniz yere bağlattırdığınız modelleri vardı ya
yoksa rüyamda mı gördümarıyorum netten bulamıyorum
ev telefonlarının yandan kolla çevirilip santrale bağlanıp ordan istediğiniz yere bağlattırdığınız modelleri vardı ya
yoksa rüyamda mı gördümarıyorum netten bulamıyorum
61, 72, 81, 82, 83, 84 ve 91'e saygılar.
internet sesine de koptum kardeş.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
İstanbul'dakiler Galleria'nın açılışını hatırlayan varmı ilk meşrubat otomatını da orada görmüştümİçinde de Fame city vardı, ortasında buz pateni pisti.. 1989 dan sonra bir daha da gitmedim
![]()
ya benim hatırladığım, bildiğimiz çevirmelilierin, çevirmesi olmayıp yandan kolu olanı?
bu arada, olmazsa olmazım tombi
![]()
88'li yim muhallebici hariç geri kalan herşeyi hatırlıyorum. çanakkalede yoktu galıba o gelenek.Bakkal kokusunu çok iyi biliyorum çünkü o zamanlar bizim bakkalımız vardı ahşap büyük bir dukkandı büyük karton kutularda tek tek satılan bisküvilerle. cam şişe portakallı fruko verırdı her gittiğimde rahmetli dedem toprağı bol olsun
Eski telefonlar dedinizde bizim evde bunun yeşili vardı.Çok severdim bununla oynamasını parmagını sayının olduğu deliğe tutup ileri doğru sürüklerdim çok çıkırtt diye ses çıkardı çok hoşuma giderdi![]()
Bide bende bundan vardı Vakıf bankasının hedıye verdıği robot kumbara en sevdiğim oyuncaktı![]()
Kafamda canlandırdım da enteresan bir modelmiş göktuu![]()
http://image5.sahibinden.com/photos/...4230373wj3.jpg
Bu mu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)