User Tag List

Sayfa 3/12 İlkİlk 12345 ... SonSon
214 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Ünivesiteyi Bırakmak

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şşş la bana bak dımbık sen gerçek misin? yoksa fake üyelik fln mı bu ? kafa mı buluyorsun bizle bu nasıl dağınık bir ruh halidir nedir la bu?

bi fotonu koy referans ver yada seni tanıdığını söylesin birileri harbi kekleniyoruz gibi aylardır...
    gerçek gerçek

pm

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ya ama sinirleniyorum böyle ergen triplerine(eğer gerçekse)...hayat daha bunların içinden geçmemiş öyyyle avara avare düşünceler fln..ayar oluyorum...
    Hangimiz o yaşta öyle olmadık dicem bana da sektirmeye başlican diye korkuyorum
    Ben olamadım gerçi de.. Olan vardır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul'da kız arkadaşın var mı peki?
    olmaz mı iki tane vardır hemde...sıkıldımı sola geçiyordur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul'da kız arkadaşın var mı peki?
    hop kardeş girme o konuya 3 haftamızı aldı bu arkadaşın olamayan sevgilisi en son the 'K' elinden tutup milli maça götürücekti o derece

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim, yanımda şu anda 2 yıllık elektronik okuyup 4 yıllık elektrik-elektronik mühendisliğine geçen arkadaşım oturuyor, aşağıdakileri o yazdı:

kardeşim öncelikle bende lisedeyken hiç not tutmazdım ama 2 yıllığa geçince ve stajları yapınca okumamanın ne olduğunu anladım ve kesinlikle okumalıyım dedim sende bu azimle çıkmalısın yola. Eğer ailen zenginse sen bilirsin ama basladıysan sonunu getirmelisin.Diyeceğim önce dikey geçişle hangi bölümlere geçiş yapabilirsin onu öğren ve kendini şartlandır 4 yıllığa geçmeyi.
    "Korkmadık, savaştık"

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üniyi bırak seneyede askere git kardeş
    .

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    psikologa git sana artısı olur rahatlarsın ne işim var vs deme

sana psikolokla ilgili bir örnek vereyim neden gitmen gerektiği hakkında

ben 2 sene önce bir kız arkadaşım vardı ki ben çok fazla kız arkadaş değiştiren bir insanım bu konuda aktif biriyim 2sene önceki kız arkadaşımdan mecburi sebeplerden maneevi konulardan aileler devreye vs girince ayrılmak zorunda kaldık ve benim psikolojim pert oldu kimseyle görüşmek istemedim kafayı yiyecek durumdaydım devamlı yalnızım ben yok hayat boş yok başlarım üniversitesine , kimsenin yüzüne bakmak istemiyorum bırakmak istiyorum okulu vs sonra anamla baktı bizim amele gidiyor kafayı yiyecek gitmişler psikoloktan randevu almışlar tabi ben bunu duyunca tepe attı bağırış çağırış enim peder beyde mantıklı bir konuşma yaparak beni ikna etti

gittim hastaneye bir doktor karşşımda sıkıntılarımı dinledi konuştuk ettik ne varsa anlattım yorumlarda bulundu beni rahatlattı baya daha sonra bir ilaç verdi

ilaçla ne ilgisi var deme ilaç senin beyninin odaklandığı o kötü saçma fikirleri düşünmene kafana takmana engel oluyor ben o ilacı kullandıktan sonra baya baya rahtladım psikolojikmende rahatlattı

tavsiye ederim doktora gitmeni

Blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin bi muavinlik olayın vardı sanırım ? sevdin galiba o işi sen.

Babana hiç açma bu muhabbeti bence, babanın yerinde olmak istemezdim.

Git kendine part time bir iş bul, alışveriş merkezlerinde rahatlıkla bulursun hiç değilse hem paranı kazanırsın hemde çalışma hayatını biraz öğrenir aklın başına gelir belki.

106GTİ
    Misafir
    Eğer dalga geçtiğimi düşünüyorsanız özür dilerim biraz kırık yazıyor olabilirim belki ama moralimin bozukluğundandır bu): Yanlış anlamayın lütfen beni, böyle saf olarak da görmenizi istemem derdimi paylaşıyorum diye..

fero abi dediklerin çok doğru keşke burdaki yazılanlar gibi yaşayabilsem..

Aslında üniversite bahane biraz da hayatımı kazanmak tedirgin ediyor beni

Bende is

metinmb407 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okumak zorda yaşamak kolay mı? Okumayı bırakacaksan sana katlanan demiyorum senin için hayatın zorluklarına katlanan ailene ne cevap vereceksin?

Yolun yol değil kardeşim kendini kasacaksın çalışacaksaın başaracaksın. Kimsenin kimseye faydasının olmadığı şu dünya da annenin babanın övüneceği birşeyler yap aynı zamanda kendin için yaşa. İkisinin ortalaması olan birşeyler yapmaya çalış. Ama ne olursa olsun oku. İster kısa dönem askerlik için, ister hayatını kazanmak için, ister prestij için.

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim yazdıklarından anladığım kadarıyla sen okulu kafanda çoktan bitirmişsin kendine bahane arıyosun bu konuyuda belki benim kafadan birileri çıkarda bana destek olur kendimi biraz iyi hissederim amacıyla açmışssın, bende iki yıllık meslek yüksekokulu bitirdim daha sonra aöf ten lisansa tamamladım kısa dönem askerliğimi paşa paşa yaptım yıl 2012 yaşın 19 lise mezunu olarak hayatına devam edicem diyosun yazık valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Gel sana swot analizi yapalım, okursan + ve - leri ne olur, okumazsan + ve - leri ne olur.

Şu an bizim mağazalarda çalışan 400-500personelin büyük kısmı lise mezunu, zaman zaman mağazalara gittiğimde tek dedikleri keşke okusaymışız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106GTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer dalga geçtiğimi düşünüyorsanız özür dilerim biraz kırık yazıyor olabilirim belki ama moralimin bozukluğundandır bu): Yanlış anlamayın lütfen beni, böyle saf olarak da görmenizi istemem derdimi paylaşıyorum diye..

fero abi dediklerin çok doğru keşke burdaki yazılanlar gibi yaşayabilsem..

Aslında üniversite bahane biraz da hayatımı kazanmak tedirgin ediyor beni

Bende is
    forumda sniper var beyler...herkes siperlere....

106GTİ
    Misafir
    Valla orda kız ortamından değil kızlarda öyle gözüm yok şükür bu hayatta insanın kısmeti illa çıkar karşısına, okul başlayalı 1 ay oldu tam gittiğim gün sayılıdır hep devamsızlık hep devamsızlık hiç disiplin yok sorumluluk yok dersleri dinlemek yok.. Ondan böyle düşünüyorum olmayacak gibi.

Dediğiniz gibi illa ki içimizden hepimizin dertleri, sıkıntıları var. Hayat kolay değil ama bilmiyorum burayı da bir aile gibi gördüğümden rica ediyorum görüşlerinizi..

Eğer sap olarak görüyorsanız da son zamanlarda baya bir kısmetimiz açıldı O konuda belirteyim de öyle vurmayın o konulardan sağ el sol el at hırsızı diye lütfen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gel sana swot analizi yapalım, okursan + ve - leri ne olur, okumazsan + ve - leri ne olur.

Şu an bizim mağazalarda çalışan 400-500personelin büyük kısmı lise mezunu, zaman zaman mağazalara gittiğimde tek dedikleri keşke okusaymışız..
    işletmenin güçlü ve güçsüz yönleri
    fırsatları ve tehlikeleri

way anasını en sağlam aklımda kalanlardan birdir bu

bide ihtiyaçlar hiyerarşisi vardı maslowun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Sen amacına ulaşmışsın o zaman...

Orijinalden alıntı: MhmT 106 GTI

merhaba arkadaşlar

tercih sonuçlarından burası çıktı, merak ediyorum çünkü daha önce gitmediğim bir yer, bulgaristan göçmeniyim oraya da yakın hem,

sizce nasıl bir yer bilgisi olan var mı pazarlama bölümü okuyacağım.

oralarda yaşam nasıldır ve en önemli soru kızları nasıldır
    Orijinalden alıntı: MhmT 106 GTI

yok mu yardımcı olcak kimse yahu [8D] benim için en önemli etmen kızların güzel olması []
    Lüleburgaz MYO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106GTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla orda kız ortamından değil kızlarda öyle gözüm yok şükür bu hayatta insanın kısmeti illa çıkar karşısına, okul başlayalı 1 ay oldu tam gittiğim gün sayılıdır hep devamsızlık hep devamsızlık hiç disiplin yok sorumluluk yok dersleri dinlemek yok.. Ondan böyle düşünüyorum olmayacak gibi.

Dediğiniz gibi illa ki içimizden hepimizin dertleri, sıkıntıları var. Hayat kolay değil ama bilmiyorum burayı da bir aile gibi gördüğümden rica ediyorum görüşlerinizi..

Eğer sap olarak görüyorsanız da son zamanlarda baya bir kısmetimiz açıldı O konuda belirteyim de öyle vurmayın o konulardan sağ el sol el at hırsızı diye lütfen
    şeytan ayrıntılarda gizlidir...biz anladık kardeş durumu subliminal olarak...

106GTİ
    Misafir
    Özgür abi okumanın artılarını söyleyim ben sana

ailen övünür, okuyan insan gurur duyar, yarın öbür gün güzel işlere girer diploması sayesinde, cv si kabarır, askerliğini rahat yapar vs.

- leri bence

hayat gitgide zorlaşıyor eskiden lise yeterliyken artık tek üniversite bile zaman zaman yetmeyebiliyor.. aile üzülüyor.. Askerliği er yapıyorsun..

Okumanın faydalarını biliyorum da abi nedense istek yok içimde Şu ana kadar pek hayatın zorluğunu görmedik Tünay abi ye hak veriyorum kızmakta haklı biraz sen daha ne gördün ona sinirliyim diyor Biraz da dokundurarak söylüyor laflarını derinden :d

Çok güzel mesajlar var saydığım abilerimden bu konuda keşke hepsini kafama tek tek sokabilsem inşallah ilerde kafamı duvarlara vurmamm

Bu arada L.burgaz konusunda o aralar bu işler bana biraz daha lay lay lom geliyordu

tolgapitbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bütün yazılanları okudum ve bende okumayacağım diyordum ama şimdi bütün fikirlerim değişti lise 4 öğrencisiyim ve meslek lisesi stajda baya bi ezikleniyoruz zaten sonradan aklım başıma geldi bunlarıda okuduktan sonra valla bu sene iyi bir hazırlanmam gerikiyor sınava valla abi hepiniz çok sağolun hayatta bu tür yazılardan sonra sınava çalışacağım aklımın ucundan geçmezdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)