User Tag List

Sayfa 4/12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
214 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Ünivesiteyi Bırakmak

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okulu bırakmak bir seçenek, kolay yol.Mutlu değilsin vs.

Peki okulu bıraktın, ne yapıcaksın? Yapıcağın şey mutlu edicek mi seni?
    Doğru bir yaklaşım katılıyorum...

+olarak 2 yıllık pazarlama bölümünü bitirmedende pazarlamacılık yapabilirsin ama okul okuldur...Diplomada diplomadır...Bence bitirmeye bak okulu...Çünkü ileride pişman olabilirsin...Gider konusunda ise part-time bir işe girerek ek gelir sağlayabilirsin...Öfkeyle kalkan zararla oturur derler...Ne yapacaksan iyi düşün taşın...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen ısınamamışsın daha bi yerde lc waikiki olsun varsa ykm olsun defacto olsun yada bir cafe vs gibi bi yerde çalış ikinci öğretimsen bu daha iyi olur senin için çalış zaman geçir stres at ortamını kur muhabbetini kur bu sefer inan bana istanbula gitmek istemezsin

biraz atılgan ol çalış hem paranı kazan part time olark hem de derslere giriş ben makine mmüh okuyorum tartışma çıkartmak istemiyorum fakat genel bir muhabbet vardır tıptan sonra en zor bölümlerden BİRİDİR her zaman bırakcam die triplere girerim fakat bıraksan ne b*k yiyeceksin oguz diyorum ailen ordan sana para gönderiyor ki umutlu oglum bitirsinde en kısa zamanda kalmasında biz parayı gönderelim önemli değil diyor çünkü sen çalışmasan bi kalsan sana senelik zararın ailene EN AZ 8 MİLYAR 2. ÖĞRETİMSEN 9 MİLYAR A KADAR ÇIKIYOR YAZIK GÜNAH ONLARDA HER ANNE BABA GİBİ OĞLUM OKUSUN BİTİRSİN İSTİYORDU R

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Kardeş iyi düşün taşın, 5sene sonra keşke okulu bırakmasaydım diye konu açma sakın kaldıramayız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakın sakın okulunu bırakma Allaha şükür kurulu işim var gücüm var ama çok pişmanım okulu bıraktığıma bu sene tekrar sınava girmeyi düşünüyorum ne yap et oku başka işin yok senin!
    54 YL 820

ATLETİC SPOR CENTER

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son postlar nokta olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GİT ÇALIŞ bir yerde aylık al 300 400 biriktir biriktir biriktir al kendine bi quicksilver 10 kağıda anannın babanın durumu iyiyse destekte çıkar sen eğer 4-5 koyarsan oda destek çıkar sana

çalış hem ortamı kur hem para kazan senin sıkıntın belli ki gayette doğal bir şey bu her üniye başlayanın sıkıntısıdır

kendi memleketinde ortamın iyiyse yeni bi yere gitmek insanı sıkıntıya sokar sen dediğimi düşün

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak sana kendimden bahsedeyim 106GTI ;

haylazlık ötesi bir 11 yıllık eğitim hayatım oldu atılmadığım kolej kalmadı 11 yılda 8 okul değiştirdim sonra öss ye ilk girdim barajı geçemedim ikinci girişimde barajı geçtim 2 yıllık iklimlendirme ve soğutma okudum orayıda 2.5 yılda bitirdim

Sonra DGS ye girdim ilk girişim de mak. müh.e geçtim 1'den başlattılar şimdi 2.sınıftayım

yaş oldu 23 ama ben 93lülerle okuyorum ben napayım

ofset jant coil yaptım adamlara ofset jantı anlatmam 3 günü mü aldı

bence sen bırakma okulu gel azim et duvarı del mermeri erit

Çok pişman olursun ileride.. herşeyin ötesinde çift diploman olacak ben kendimi böyle avutuyorum ve vize final döneminde avuç avuç saçımı yoluyorum paket paket sigara içiyorum 3 saat çalışayım diye

106GTİ
    Misafir
    Konuyu en baştan beri okuyorum göz geçiyirum yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum okurken vicdanım sızlıyor biraz keşke uygulayabilsem dediklerinizi diye.

Bu arada birşey bahsetmek istiyorum, ben ne zaman buraya konu açsam tek sebepten açıyorum, sonraki mesajlarda bütün dertler dökülüyor parmaklarından forum sayfalarına... Forumun bir sihiri mi vardır nedir çözemedim

Okuyan sanır dünyanın en dertli insanı, tamam bizim de acılarımız var kendimize göre ama şimdi dönüp baktım da mesajlarıma niye böyle karamsar davranıyorum onu çözemiyorum ben..

metinmb407 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak sana kendimden bahsedeyim 106GTI ;

haylazlık ötesi bir 11 yıllık eğitim hayatım oldu atılmadığım kolej kalmadı 11 yılda 8 okul değiştirdim sonra öss ye ilk girdim barajı geçemedim ikinci girişimde barajı geçtim 2 yıllık iklimlendirme ve soğutma okudum orayıda 2.5 yılda bitirdim

Sonra DGS ye girdim ilk girişim de mak. müh.e geçtim 1'den başlattılar şimdi 2.sınıftayım

yaş oldu 23 ama ben 93lülerle okuyorum ben napayım

ofset jant coil yaptım adamlara ofset jantı anlatmam 3 günü mü aldı

bence sen bırakma okulu gel azim et duvarı del mermeri erit

Çok pişman olursun ileride.. herşeyin ötesinde çift diploman olacak ben kendimi böyle avutuyorum ve vize final döneminde avuç avuç saçımı yoluyorum paket paket sigara içiyorum 3 saat çalışayım diye
    Allah iyiliğini versin

106GTİ
    Misafir
    Bir de size birşeyten bahsetmek istiyorum okulu bırakmamın ana sebeplerinden,

Şimdi biz okula kayıt olurken oralarda devlet yurdu olmadığından özel yurtla anlaşma yaptık, 10 aylık senet imzaladık aylık 250.. Ben de yurt ortamını pek sevemedim sonradan arkadaşlarla falan tanıştım ama el mahkum.. Hafta sonları istanbula geliyorum 3 gün orda kalmıyorum ama boşa para ödemiş oluyorum yurda kalmadığım halde.. 2 hafta bayram da istanbuldaydım hiç orda kalmadım ama bu yurda gene para ödemiş olduk boşu boşuna..

Şimdi babamın imzaladığı senetler var ondan çıkamıyorum, ve senetleri geri almanın tek yolu da okuldan ayrıldığına dair belge..

Biraz da bu yurt olayı yüzündne karamsar bakıyorum okumaya

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğim gibi part-time bir işe girmen hem cebine daha fazla para girmesi , hem zamanının daha çabuk geçmesi hemde sosyal ortamda sürekli faal olman seni mutlu edecektir...Yada hiçbirşey yapamıyorsan ne bileyim çekirdek ye , bulmaca çöz , gazete oku , tv seyret , foruma takıl , kendine bir meşgale bul yani , senin ihtiyacın olan bu anladığım kadarıyla...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okuyamıyorum derken insan 2 sebepten dolayı okumak istemez:

1- geri zekalıdır IQ su okumaya yetmez... adamı dövsen de sövsen de akıl olmayınca ne integral anlatabilirsin ne mikro makro, dandiklerde bile sonuçta her üniversitede müfredat belli... çok kasmamak lazım ama ilerde geri zekalı birine askerde 15 ay patates soydururlar, sabah 4 te mıntıka haftanın 5 gecesi de nöbet... askerlik bitti alırsın bir ilkokul mezunu köyden, bi de asgari ücretli iş (eğer şanslıysan), çoluk çocuk olunca da 'ben okuyamadım bari onlar okusun' diye kendini bi de onlara adarsın... eğer hayalin buysa 12 otobüsüne yetiş derim geç kalma...

2- potansiyel var ama tembel... yok ortam bozuk, yok kafam karışık.. ama asıl sebep tembellik, kim okuyacak yav şimdi, dışarısı da güzel akşamları TV, lisedeki arkadaşlarla takılırım ama sömestr de onlar okuyor çünkü... okuyup adam olmak kasıyor, okuyunca da adam olunacağının garantisi de yok zaten ben hiç şansımı denemeyim bırakayım gitsin... eğer böyle düşünüyorsan iyi bir sopaya ihtiyacın var önce git kendini bir dövdür sana adam gibi kıyabilecek birine, sonra kafanı 41 kere duvara vur, ilerde vurmaktansa şimdi vur... sonra 2 swnwlik falan deme okumaya başla devam edebiliyorsan et, şansın varsa iyi bir işe gir, istediğin hatunu al, burada sana yol gösterenlere dua et...

üniversite 1. senemde ne okula gittim ne derslere girdim, ortalamam 1'in altı... babama dedim ki 'baba bütün arkadaşlarım Bilkentte okuyor ortam da iyi, ben ODTU de okumak istemiyorum, geçiş yapayım ben oraya' babam dedi ki 'ben sana dikey bir dalarım geçişi kalışı görürsün, git çalış parasını kazan Bilkentin git nerde okursan oku, yok çalışamam diyorsan kafanı çalıştır oku adam gibi'... bildiğim yaptığım her şeyin altyapısını ailemden ve üniversiteden aldım, sonrası zaten kişide biter gerisine kimse bir şey yapamaz...

sık maçanı oku arkadaş, sanki okumayınca hayat çok mu rahat anlamadım ki...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106GTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şimdi biz okula kayıt olurken oralarda devlet yurdu olmadığından özel yurtla anlaşma yaptık, 10 aylık senet imzaladık aylık 250.. Ben de yurt ortamını pek sevemedim sonradan arkadaşlarla falan tanıştım ama el mahkum.. Hafta sonları istanbula geliyorum 3 gün orda kalmıyorum ama boşa para ödemiş oluyorum yurda kalmadığım halde.. 2 hafta bayram da istanbuldaydım hiç orda kalmadım ama bu yurda gene para ödemiş olduk boşu boşuna..

Şimdi babamın imzaladığı senetler var ondan çıkamıyorum, ve senetleri geri almanın tek yolu da okuldan ayrıldığına dair belge..

lan ben mı yanlış anlıyorum 4 kere okudum anladığım şu...sen haftasonları ıstanbula geldıgın ıcın yurda fazla para odedıgınden okulu bırakmak ıstıyorsun...e gıtme o zaman istanbula para boşa gitmemiş olur....ahahahaha lan harbıden sınırım bozulduahahah

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lüleburgaz'ın Leeeeeesi

yok mu lüle de ikamet eden tech ci ya

bak bizim B.KAYA'ya nasıl sevdirdik antebi Jack şişesi hala baş ucunda

gerçi onun yüzünden de ban yedim ama neyse

E.Bozoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende kendi düşüncelerimi yazayım, bende 5 sene lise okudum senın gibi Lise 2 de sıınıfta kaldım İzmit'e üniversite'ye gittim, bu sene mezun oldum 2 yıllık Pazarlama okudum ilk başlarda bende senin gibiydim evet oluyor aileden kurulu düzenden uzaklaşıyorsun çünkü ama bırakma derim biraz alışınca cevrenı kurunca derslerini anlamaya ve hocalarla anlaşınca inan bitince niye bitti nalet olsun diyorsun kesinlikle bırakma boyle bir hata yapma pazarlama o kadar zor bir bölüm değil illaki bitirirsin, bitiremicem diye bakarsan hep karamsar olursan hiç bir zaman zevk almazsın o şehirden alışmaya bak zevkini cıkar benim keşke bitmeseydide 2 yıl daha izmitte kalsaydım dediğim günler oluyor. illaki bırakıcam diyorsan başka türlü istediğin bir şehiri kazanmaya bak ama tahsilini tamamla

Baps.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106GTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

BORKED

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Günümüzde ünversite okumak bile yetmiyor master gerekiyorken..üniversiteyi birakmak çok yanlış olur.Birazcik totoyu sıkıştırıp ders çalışmak lazım.Bu konuda biraz ideallerin olmali

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    6kişilik oda da kalıyormuşsun, oda arkadaşlarından yana sıkıntı yok dimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanların % 99.99 u üniye ilk gittiğinde yurda girer ve bu yurda girenlerin % 99.99 u 2. sınıfa geçtiklerinde yurttan çıkarak evlere dağılırlar

NEDEN DAĞILIRLAR ? DÜŞÜNDÜN MÜ

Çünkü yurt ortamı bayar insanı rahat olamazsın gelip gidenin olmaz kendini özel hissetmezsin üniversite kudugunu hissetmezsin sen yurtta kal b sene sınıf arkadaşlarınla iyi geçin arkadaşlarını iyi seç sağlam olan MAXİMUMMMMMM!!! 2 ARKADAŞINLA BERABER EVE ÇIK MİNİMUM 1 MAXİMUM 2 ARKADAŞ BUL EVE ÇIKARSIN 2. SENE

TEK KALMA EĞER ÇEVREN YOKSA Kİ 2. SENEDE ÇEVRENİN ÇOK OLMASI İÇİN YETENEKLİ OLMAN LAZIM

BEN 3. SENEMDE TEK ÇIKTIM EVE GELEN GİDEN OLMASA KAFAYI YERSİN

ACELE ETME 4. YILLIĞADA GEÇİŞ YAPARSIN İŞLER YOLUNA GİRER DAHA OKUL BAŞLAYALI 1.5 AY OLDU Bİ DUR Bİ SAKİN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)