User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
53 sonuçtan 39 ile 53 arası

Konu: Bağdat Caddesi Goztepe-Kadıkoy istikametinde bisiklet yolu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az önce beyaz bir c serisi bisiklet yolunda tam gaz yardırıyodu. bu tarz insanlar oldukça o bisiklet yolunda pek cesaret edemez kimse bisiklet sürmeye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az önce beyaz bir c serisi bisiklet yolunda tam gaz yardırıyodu. bu tarz insanlar oldukça o bisiklet yolunda pek cesaret edemez kimse bisiklet sürmeye
    şu anda bitmedi ki bisiklet yolu.
    bildiğiniz kızıltoprakta migrosun önündeki beton bariyerlerle ayrılacak o alan..fotoğraflarında öyle gözüküyor.
    anlamadığım şey, sola dönen sokaklarda ve solda otoparkı olan binalarda ne olacak.
    adam evine girmek içini yavaşlarken arkasını kollarken bir de artık sağının solunu mu kesecek bisiklet geliyor mu diye..
    külliyen saçmalık.
    1 tane elle tutulur argüman oluşturacak neden söylesinler bana tamam diyip susacağım

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yoo ben ciddiye alıyorum. araba kullanmak istemeyendende bisikletle para koparalım peşindeler. vatandaşa hayrına iş yapmazlar. anca makarna dağıtırlar onuda badem bıyıklıdan alırlar.
    onu da vatandaşın parasıyla yapıyorlar abi, yine kendileri karda kısacası kimin vergileriyle hangi kerizleri kandırıyorlar / kandırmaya çalışıyorlar afedersin.

yaptıkları da saçmalık ötesi bi iş olmuş, klasik ampül kafası. nerden tırtıklayabilirsek o kar mantalitesi devam ettiği sürece bu iş böyle..

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaldırımın genişliğinede dikkatinizi çekerim. Diğer ülkeler trafiği nasıl çözeriz diye uğraşır, yol genişletir, geliştirir, bizde kaldırımları genişletip yolları daraltırız, yolun sağına değil soluna bisiklet yolu yaparız niye çünkü herkes işine gücüne bisikletiyle gidiyor.

Ya daha metrodan inen adamı veya asansörden çıkanı beklemeden hurrra üstüne çullanıp içeri girmeye çalışan sığır bir toplumuz ne ara bisiklet kültürümüz oldu da üstüne yol yaptılar hayret ! ! !

Ayrıca bizim millet gösterişi sever, bu konsept hiç ama hiç iki ayaklı ayılara gelmez. Adam, bir kere gittiği yerde anahtarı çıkarıp masaya koymazsa olmaz, bisiklet ile kafeye falan giderse valeye bisikleti mi verecek, masaya bisiklet kilidinin anahtarını mı koyacak

Neyse, zaten park probleminden zaar Bağdat caddesine aracımla inmiyordum, artık bir bahanem daha oldu.

Aha buraya yazıyorum, ya da şuraya... İstanbul 3-4 seneye kalmaz bu kafayla resmen açık otoparka döner, yaşanmaktanda çıkar.
    Cdd' yolunu 10 senedir daraltip kaldirimi genisletiyorlar sanirim trafige kapali hale getirme gibi bir plan var ama cdd'yi bitirecektir,
    Cafe cdd'nin sirasina araba park edilmezse olmaz cdd'nin farki kalmaz

Bir ara maltepe sahil yolunda bisiklet yolu vardi, sonra beton doktuler gibi bir durum oldu sanirim :0

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün itibariyle sol şeridi tamamen kapadılar akşam gördüm.
    bu sabah 08:10'da oradan geçtiğimde ne göreyim,sanırsın ki deprem olmuş herkes şehri terk etmeye çalışıyorcasına bir trafik var boylu boyunca. 2 şerit zar zor akmaya çalışıyor.
    bisiklet yolunda ise kargalar yerlere ceviz atıyor, gelen geçen en ufak bir hareketli nesne yok. bomboş duruyor o şerit.
    helal olsun topbaş iyi intikam alıyorsun kadıköyden.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cdd' yolunu 10 senedir daraltip kaldirimi genisletiyorlar sanirim trafige kapali hale getirme gibi bir plan var ama cdd'yi bitirecektir,
    Cafe cdd'nin sirasina araba park edilmezse olmaz cdd'nin farki kalmaz

Bir ara maltepe sahil yolunda bisiklet yolu vardi, sonra beton doktuler gibi bir durum oldu sanirim :0
    Oldu trafiğe kapatsınlar sonra millet nereden geçecek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    an itibariyle durum;

Bugüne kadar Erenköyden göztepe'ye kadar sıkışık akan trafik göztepeden sonra açılırdı, bugünden sonra Göztepeden Kızıltoprak'a kadar daha da sıkışık çünkü 2 şerit bile değil sağda yolcu indiren bindirenlerden dolayı 1 şerit zar zor akıyor.

hasan çağri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düğün dernek bitsin bisikletle işe gidip gelmeye devam yazın gidiyodum şimdi kışında giderim. Kışın deniz tarafı kullanılamıyo fırtına falan diye

Benim gibi 3-4 deli kullanmaya başlasa gerisi gelir.
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaldırıldı yor ayrımları... Şu anda eski hali gibi.

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uygulama güzelde, zaten sıkışık olan trafik iyice artıyor bu şekilde...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hasan çağri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düğün dernek bitsin bisikletle işe gidip gelmeye devam yazın gidiyodum şimdi kışında giderim. Kışın deniz tarafı kullanılamıyo fırtına falan diye

Benim gibi 3-4 deli kullanmaya başlasa gerisi gelir.

çözüm aslında çok basit;

sağdan bostancıdan kadıköy yönündeki kaldırımdan incecik bir şerit bisiklet gidiş için ayrılacak.

sol kadıköyden bostancı yönündeki kaldırımdan da geliş için bir şerit ayrılacak.

böylece ne trafik artacak, isteyen bisikletini kullanabilecek, bisikletine binerken de hanzolarla uğraşmak zorunda kalmayacak.
    ama bunu düşünmek bu kadar mı zor?

semiha şakir'in önündeki kaldırım o kadar geniş ki 8 kişi yanyana halay çekerek yürüyebilir, üstelik bağdat caddesinin en sakin yeri orası olduğu halde,o kaldırımda özel günler hariç normalde maksimum 10 kişi yürürken , oranın en geniş kaldırım olması da yine mükemmel şehircilik planlamasından geliyor olsa gerek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaldırıldı yor ayrımları... Şu anda eski hali gibi.
    cidden mi şafak?
    keşke yerlerdeki bisiklet yolu ayrımını da silseler, çünkü bisikletliler de orayı doğal olarak hakları kabul edip o yola dalıyor,hanzolarımız zaten cadde üzerinde gazlıyor. çok kötü bir kaza olmasından korkuyorum.

hasan çağri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolkanku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çözüm aslında çok basit;

sağdan bostancıdan kadıköy yönündeki kaldırımdan incecik bir şerit bisiklet gidiş için ayrılacak.

sol kadıköyden bostancı yönündeki kaldırımdan da geliş için bir şerit ayrılacak.

böylece ne trafik artacak, isteyen bisikletini kullanabilecek, bisikletine binerken de hanzolarla uğraşmak zorunda kalmayacak.
    ama bunu düşünmek bu kadar mı zor?

semiha şakir'in önündeki kaldırım o kadar geniş ki 8 kişi yanyana halay çekerek yürüyebilir, üstelik bağdat caddesinin en sakin yeri orası olduğu halde,o kaldırımda özel günler hariç normalde maksimum 10 kişi yürürken , oranın en geniş kaldırım olması da yine mükemmel şehircilik planlamasından geliyor olsa gerek
    Kesinlike katılıyorum. doğduğumdan beri caddedeyim nerdeyse. Ama bizde planlamacılık yok mış gibicilik var ondan böyle oluyor.

Eski bir dağ bisikleti yarışçısı ve aktif serbes sürüş ve tepe inişçisi olarak trafiğin her halinde rahatça biniyorum zaten yinede binerim amadediğiniz hanzolar kışın ıslak hava koşullarında canımı sokakta bulmadım dedirtiyor. Ama olay normal halkında bisiklete teşvik edilmesi. Ama dediğiniz gibi tehlike yaratılıyor.

Geniş kaldırım daratılıp yapılsa daha iyi

Alıntı wolkanku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cidden mi şafak?
    keşke yerlerdeki bisiklet yolu ayrımını da silseler, çünkü bisikletliler de orayı doğal olarak hakları kabul edip o yola dalıyor,hanzolarımız zaten cadde üzerinde gazlıyor. çok kötü bir kaza olmasından korkuyorum.
    Birilerinin cebine yap bozdan para giriyorda ondan
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hasan çağri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlike katılıyorum. doğduğumdan beri caddedeyim nerdeyse. Ama bizde planlamacılık yok mış gibicilik var ondan böyle oluyor.

Eski bir dağ bisikleti yarışçısı ve aktif serbes sürüş ve tepe inişçisi olarak trafiğin her halinde rahatça biniyorum zaten yinede binerim amadediğiniz hanzolar kışın ıslak hava koşullarında canımı sokakta bulmadım dedirtiyor. Ama olay normal halkında bisiklete teşvik edilmesi. Ama dediğiniz gibi tehlike yaratılıyor.

Geniş kaldırım daratılıp yapılsa daha iyi

Birilerinin cebine yap bozdan para giriyorda ondan

tabi canım halkı düşünen , sağlıklı yaşamı falan düşünen kim ki
    bu bisiklet yolunu metrobüse kadar uzatmayı planlıyorlardı. Olay şu olacaktı, Sabah evinden çıkıyorsun 3 Tl ye bisiklet kiraliyorsun , metrobüse gidiyorsun. 2 lira da metrobüse verip işine gidiyorsun. dönüşte de aynısını yapıp hop günde 10 lira belediyeye ek gelir sağlıyorsun. e trafikte zaten araçlar dur kalk yaparken boşa yakılan benzini yeniden dolduracaklar oradan da ekstra bir vergi geliri olacak. e tabi sürekli trafikte olan taksisi dolmuşu vb. yıpranma payı artacak ve belli başlı parçaların değişim sıklığı da artacak o parçaların satışından kazanılan vergi tutarı da artmış olacak. yoksa bize ne ki bisikletten

daha bu işin içindeki dikilen dubaların, kullanılan asfalt boyalarının falan kimlerin cebini doldurduğunu yazmadım bile bak

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor-siklet girebilecekmi oraya Girse 10 numara olurdu
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)