User Tag List

Sayfa 23/37 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
688 sonuçtan 419 ile 437 arası

Konu: Galatasaray-manchester unıted yorumları

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmts-tyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede semih baska semihli ve semihsiz defansimizin arasinda cok fark var ujfada iyilesince dahaa toparlanicaz riera baltadan iyi oynuyor tum takim inanmisti aksam ve kazandik

Simdi asil tartismamiz gereken konu braga herhangi iddialari kalmadi bize karsi nasil bir oyun sergilerler ManU cluju evinde yenermi ?

Adamların bilet fiyatlarında bile indirme gideceği söyleniyor. Yani seyircinin bile ilgi göstermeyeceği konuşuluyor. Portekiz biletini alabilseydim gidecektim, fakat sanal kartı kabul etmedi site. Bragadan istediğimiz sonuçla döneriz diye düşünmekteyim, ama bu turu ne kadar istediğimizi göstermemiz lazım kesinlikle. ***** adamlar evimizde bizi 2-0 yendiler...
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Riera çok iyiydi...Kondisyonu , pozisyon hakimiyeti , alı-veri , soldan bindirmeleri , sakinliği ve tecrübesi ile gerçekten fark yaratan oyunculardan biri oldu bence...

Alıntı Mert- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncer M. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamların bilet fiyatlarında bile indirme gideceği söyleniyor. Yani seyircinin bile ilgi göstermeyeceği konuşuluyor. Portekiz biletini alabilseydim gidecektim, fakat sanal kartı kabul etmedi site. Bragadan istediğimiz sonuçla döneriz diye düşünmekteyim, ama bu turu ne kadar istediğimizi göstermemiz lazım kesinlikle. ***** adamlar evimizde bizi 2-0 yendiler...
    Dun aksamki inanc ile oynarsak gruptan ciktik diyebiliriz ama takimin sagi solu belli olmuyor

Cluj'u hemen hemen herkez kaale almiyordu grupta nerelere geldiler ama ManU yu sahasinda yenerlermi hic zannetmiyorum

Biz gruptan cikarsak nerelere gelebiliriz orasida muamma

kazandigimiz paralari kaliteli transferlere ve stadin ustune harcama zamanimizin geldigini dusunuyorum gecen macta stadimizin ustu kapali olsaydi zemin bu hale gelmez bizde suan gruptan cikmayi garantilemis olurduk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi geceler mersi

man u oyuncularının yorumları geldimi ? atmosfere bu sefer ne övgüler yapcaklar merak ettim

ANDERS LİNDEGAARD:Müthiş bir taraftar ve yarattıkları baskı vardı. Bir an için ayaklarım titreyecek gibi hissettim. Böyle bir atmosfer daha önce yaşamadım.

DANNY WELBECK: Unutamayacağım bir atmosfer yaşadım. İlk yarıda iyi oynadığımızı düşünüyorum, ama ikinci yarıda kötüydük. Galatasaray'ı tebrik etmekten başka bir çaremiz yok.

DARREN FLETCHER: Ben takımdaki diğer arkadaşlarıma göre daha tecrübeliyim, ama hayatımda böyle bir gürültü hiç duymamıştım. Taraftarın gürültüsünden oyuna adapte olmakta zorlandım. Gerçekten inanılmazdı.

RAFAEL DA SİLVA: Galatasaray galibiyeti hak eden taraftı. Atmosfer çok etkileyiciydi. Taraftar muhteşemdi. Kazanmak için gelmiştik ama olmadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dünkü taraftar tırt olduğu halde bunları söylemişlerse , asıl ateşli taraftarlar olduğunda statta kaçacak delik arar bunlar herhalde...
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TR gol kralisin, su an itibari ile Sampiyonlar liginde gol kralligina oynuyorsun . Ne isin olur sacma sapan kendini yerlere atmayla, acilar icinde kivranip 5sn sonra depar atmayla, futbolu sevenleri kendinden ve takimindan nefret ettirmeyle...Tahmin ettiginiz gibi Burak Yilmaz karaktersizi .

Besiktasliyim dun maci komple seyrettim. Yedek takimmis, oymus buymus.... Hepsi hikaye tarih bunu Galatasaray 1-0 yendi olarak yazacak manchester yedekleri ile oynadi kaybetti olarak degil . Tebrikler Galatasaray darisi Fenerbahcenin basina. Sikintili gunler gecirdigimiz su gunlerde milletce bu tarz sevinclere ihtiyacimiz var.

mk1gti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yedek takım diye burun kıvıran arkadaşlar, Manu-G.Saray ilk maçı izlediler mi acaba. Deplasmanda da Galatasarayımız Manu'nun AS KADROSUNU nasıl madara ettiğini de görmüşlerdir heralde. oynanan 5 maçın 5 inde de sahanın en iyisi Galatasaraydı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TR gol kralisin, su an itibari ile Sampiyonlar liginde gol kralligina oynuyorsun . Ne isin olur sacma sapan kendini yerlere atmayla, acilar icinde kivranip 5sn sonra depar atmayla, futbolu sevenleri kendinden ve takimindan nefret ettirmeyle...Tahmin ettiginiz gibi Burak Yilmaz karaktersizi .

Besiktasliyim dun maci komple seyrettim. Yedek takimmis, oymus buymus.... Hepsi hikaye tarih bunu Galatasaray 1-0 yendi olarak yazacak manchester yedekleri ile oynadi kaybetti olarak degil . Tebrikler Galatasaray darisi Fenerbahcenin basina. Sikintili gunler gecirdigimiz su gunlerde milletce bu tarz sevinclere ihtiyacimiz var.
    Canı gönülden tebrik ediyorum .

Saygılar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

semih1469 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dünkü taraftar tırt olduğu halde bunları söylemişlerse , asıl ateşli taraftarlar olduğunda statta kaçacak delik arar bunlar herhalde...

sende star tv mağduru olmuşsun koreografi, meşale, tribün şovları görmeden seyirci sesi azaltılmış bi maç izlemek keyif vermez heralde..

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=wya71vDPSK0

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    havaalanındaki tatsızlıklarda yasanmasaydı keske bu görsel sovumuzu lekelemeseydi

havaalanındaki olayların sebebini öğrenen varmı ben polisin sert çıkışlarından dolayı oldugunu düşünüyorum

Alıntı semih1469 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende star tv mağduru olmuşsun koreografi, meşale, tribün şovları görmeden seyirci sesi azaltılmış bi maç izlemek keyif vermez heralde..

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=wya71vDPSK0
    tüylerim diken diken oldu muhtesem bir görüntü inanılmazda gürültü varmış sizmi çektiniz

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

GALATASARAY vs MANCHESTER UNITED - GOL BURAK YILMAZ TRİBÜN CEKİMİ - 20.11.2012 - FULL HD - YouTube
    galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum arkadaş

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Maçı tribünde mi izlediniz? Sesi kısılmış star yayınında izlediyseniz normal tırt demeniz. Bizzat 2 arkadaşımı aradım maçtan sonra Tt arenadaki hemen hemen her maça giderler kendileri, stadda gittiğim maçlardan taraftar açısından en iyi tempoyu yakaladık dediler.
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şerefsiz star gavur star.türk takımının maçını nasıl veriyor adiler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncer M. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maçı tribünde mi izlediniz? Sesi kısılmış star yayınında izlediyseniz normal tırt demeniz. Bizzat 2 arkadaşımı aradım maçtan sonra Tt arenadaki hemen hemen her maça giderler kendileri, stadda gittiğim maçlardan taraftar açısından en iyi tempoyu yakaladık dediler.
    Valla 3 ü 5 i bilmem ben , belki star tv'nin pisliği ama lig tv dede ev sahibi olduğu maçları izliyoruz sürekli...Ben önceki maçlardaki atmosferi göremedim...
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değilde hakan balta yerine adam alınacak 2 sezondur rierra'yı yamadık mı tamamdır.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

semih1469 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    havaalanındaki tatsızlıklarda yasanmasaydı keske bu görsel sovumuzu lekelemeseydi

havaalanındaki olayların sebebini öğrenen varmı ben polisin sert çıkışlarından dolayı oldugunu düşünüyorum

tüylerim diken diken oldu muhtesem bir görüntü inanılmazda gürültü varmış sizmi çektiniz

havaalanına zaten çiçek göndermeye gitmemiştik onları samiyende nelerin bekliyceğini göstermek için gitmiştik psikolojik etki için ama abartılcak gibi olaylar olmadı basın her zamanki gibi abartıyor 1 2 de popüler kalmak için erman toroglu gibi yorumcular olunca iş büyüyor.. videoyu ben çekmedim alt kattaydım ben bu arada senin arkadaşlarınıda gördüm sanırım. havaalanı dönüşünde koreografi çalışmalarında 2 isvicreli vardı gece ben eve döndüm onlar stadda kalcaklardı galiba

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ingilizlerde galatasaray oraya gittiğinde sorun cıkarmslardı polis v.s. ile bizimkilerde misliyle karşılık vermeye calstılar gereksiz oldu bence.

keşke yapmasalardı
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    havaalanına zaten çiçek göndermeye gitmemiştik onları samiyende nelerin bekliyceğini göstermek için gitmiştik psikolojik etki için ama abartılcak gibi olaylar olmadı basın her zamanki gibi abartıyor 1 2 de popüler kalmak için erman toroglu gibi yorumcular olunca iş büyüyor.. videoyu ben çekmedim alt kattaydım ben bu arada senin arkadaşlarınıda gördüm sanırım. havaalanı dönüşünde koreografi çalışmalarında 2 isvicreli vardı gece ben eve döndüm onlar stadda kalcaklardı galiba
    ermana gıcık oluyordum temelli çekilmez hale geldi.

aynen benimde tahminim onlara ali samiyeni hatırlatmak korkutmaktı ama polisinde kontrolsuz davranısı ve meraklı basınımızın abartmasıyla işler bu boyutlara geldi sanırım.

evet bizimkiler pegasus alt tribune girdiklerini söylediler kesin onlardır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ingilizlerde galatasaray oraya gittiğinde sorun cıkarmslardı polis v.s. ile bizimkilerde misliyle karşılık vermeye calstılar gereksiz oldu bence.

keşke yapmasalardı
    bizim basınımızında hep köstek olmasıyla bu işler dahada büyüyor erman karaktersizinin konusmasını dinlediyseniz ben uefa baskanı olsam Gs yi 3 yıl men ederim basbakan olsam Gsyi sahaya cıkarmam diyor bunu Bir Türk derse yabancılar neler der

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)