User Tag List

Sayfa 24/37 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
688 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: Galatasaray-manchester unıted yorumları

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu mükemmel görüntüleri göstermeyen star tv ye AMK spor gazetesi armağan ediyorum.
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmts-tyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim basınımızında hep köstek olmasıyla bu işler dahada büyüyor erman karaktersizinin konusmasını dinlediyseniz ben uefa baskanı olsam Gs yi 3 yıl men ederim basbakan olsam Gsyi sahaya cıkarmam diyor bunu Bir Türk derse yabancılar neler der
    sadece gs taraftarı hayvan dediğini duydum okumaya bile luzum duymadım

ölçüsünü aşmış ...

adamlar romada bizim takıma neler yaptılar futbolcular polisi taraftarı

hatırlayanjınız vardır abdurrahim albayrak türkiyeye gelirsem toprağı öğecem zor durumdayız diye canlı bağlantısı vardı bi kanala romaya kaç maç ceza geldi?

bizim basın her konuda böyle cok dürst ayağında haber sunuyoruz şekillerine giriyor.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

S.Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ölçüsünü aşmış ...

hatırlayanjınız vardır abdurrahim albayrak türkiyeye gelirsem toprağı öğecem zor durumdayız diye canlı bağlantısı vardı bi kanala romaya kaç maç ceza geldi?

bizim basın her konuda böyle cok dürst ayağında haber sunuyoruz şekillerine giriyor.
    evde tv' yı acarsam sadece ntvspor ıcın acardım ermandır turevlerıdır bunların oldugu kanalları programı asla ızlemem..
    ermanın dedıklerını duydum ben o kazmayı umarım tunalı bıdaha gorurum ozmn hayvan kımmıs gorur kendısı..hıc olmadı aynaya bakmasını ogretırız
    bende taraftar kotuydu dıye aldananlardanım buda son oldu CL macları dısında startv ızlememde ızlettırmemde!

*BENCE BU ULKENIN SIYASETINDEN FUTBOLUNA HER NOKTASINDA ETKI EDEN YONLENDIREN MEDYADIR. UYAN ARTIK TÜRKİYE!

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dünkü taraftar tırt olduğu halde bunları söylemişlerse , asıl ateşli taraftarlar olduğunda statta kaçacak delik arar bunlar herhalde...
    Evinde tv karşısında oturup maç izleyip sonra her maçtan sonra taraftara, bestelere, deplasmana giden taraftara laf edilmiyormu ifrit oluyorum... 1Dk susmamış bir pegasus... Rakip ataklarında 90 dakika boyunca ıslık.. He aq TIRT dı taraftar... Keşke sizler olsaydınız daha ateşli olurdu...
    Everyday I ** Çapulling!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ölçüsünü aşmış ...

adam leeds unıted macını dahi kurcalıyor adam öldürenler çıkıp sokaklarda ben vurdum diye övünüyorlar diyor

ama unuttugu birşey var hatırladığıma göre cinayete karısan birine neden öldürdünüz falan diye sordular oda ben ne Galatasaraylıyım Nede baska takımı tutuyorum sadece Türküm bacılarımızı kardeslerimizi taciz ettiler Türk Bayragıyla Birtaraflarını sildiler bende öldürdüm dedi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semih1469 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    havaalanına zaten çiçek göndermeye gitmemiştik onları samiyende nelerin bekliyceğini göstermek için gitmiştik psikolojik etki için ama abartılcak gibi olaylar olmadı basın her zamanki gibi abartıyor 1 2 de popüler kalmak için erman toroglu gibi yorumcular olunca iş büyüyor.. videoyu ben çekmedim alt kattaydım ben bu arada senin arkadaşlarınıda gördüm sanırım. havaalanı dönüşünde koreografi çalışmalarında 2 isvicreli vardı gece ben eve döndüm onlar stadda kalcaklardı galiba
    kareografi çalışmalarına kaldıklarından haberim yok onlarda tutkumuz futbol programına röportaj verdiler resimleri bu linkte var onlarmı bak bakalım

http://www.techturkey.com/forum/sohb...uz-futbol.html

semih1469 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmts-tyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kareografi çalışmalarına kaldıklarından haberim yok onlarda tutkumuz futbol programına röportaj verdiler resimleri bu linkte var onlarmı bak bakalım

http://www.techturkey.com/forum/sohb...uz-futbol.html
    beyaz gömlekli arkadaş vardı sanırım muhabbet edemedim havaalanından stada geçiyorduk metrobüsteyken duydum isviçre muhabbeti açılmıştı. sorcaktım benim kombineyi sizmi alcaktınız diye ama ömer abi vardı yanımda o yüzden karaborsa konusuna giremedim

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Fenerbahçeliyimdir çoğunuz bilir bu sene kombine almadım hiçbir maçada gitmedim Aziz ve Aykut gidene kadar da gitmicem ben tepkimi koyuyorum

Takımıma zarar vereni kendim kombine almayarak yeni forma almıyarak para kazandırmayarak protesto ediyorum

Ben böyle bir Fenerbahçeliyken bile Galatasarayın galibiyetini canı gönülden kutluyorum ve çok mutlu oldum

Zaten uzun yıllar Galatasaraya da hizmet ettim sutopu oynadım gençliğimde

Kendi içimizde fanatik olalım ama Dünyanın önünde birlik olalım

Milli maça çıktıgı zaman bile o maçlarda birbirleri ile kavga eden futbolcular sarmaş dolaş oluyorlar can ciğer oluyorlar

Yahu bizim haddimizemi Uluslar arası organizasyonlarda ayrımcılık yapmak ayıptır ahlaksızlıktır

Sen Türküm diyorsan eger formasında Türk bayragı taşıyan takıma Tam destek vericeksin

Yok şikeymiş yok bilmemneymiş bunlar seni beni taraftarı ilegilendirmez bu ülkede yargı var kimseye düşmez o seni dinlemez kimse

Birde neymiş efendim maç sonunda ferguson ile birlikte kahkaha atıyorlarmış

Ulan zaten rezalet karşılama yaptılar ayıp terbiyesizlik en azından adamları gönderirken yüzleri gülerek göndermek yöneticilerin görevidir

hadi gömdük şimdide defolun gidin mi yapıcaklardı Helal olsun kötü karşılamayı güzel bir ugurlama ile telafi ettiler bundan daha büyük Türke yakışıcak onurlu davranış olamaz

Galatasarayı tebrik ediyorum inşallah bugunde Fenerbahçe galibiyet alır Tüm Türk ve Müslüman aleminin yüzünü güldürür inşallah
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    miniğim ağzına sağlık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Fenerbahçeliyimdir çoğunuz bilir bu sene kombine almadım hiçbir maçada gitmedim Aziz ve Aykut gidene kadar da gitmicem ben tepkimi koyuyorum

Takımıma zarar vereni kendim kombine almayarak yeni forma almıyarak para kazandırmayarak protesto ediyorum

Ben böyle bir Fenerbahçeliyken bile Galatasarayın galibiyetini canı gönülden kutluyorum ve çok mutlu oldum

Milli maça çıktıgı zaman bile o maçlarda birbirleri ile kavga eden futbolcular sarmaş dolaş oluyorlar can ciğer oluyorlar

Yahu bizim haddimizemi Uluslar arası organizasyonlarda ayrımcılık yapmak ayıptır ahlaksızlıktır

Sen Türküm diyorsan eger formasında Türk bayragı taşıyan takıma Tam destek vericeksin

Yok şikeymiş yok bilmemneymiş bunlar seni beni taraftarı ilegilendirmez bu ülkede yargı var kimseye düşmez o seni dinlemez kimse

Ulan zaten rezalet karşılama yaptılar ayıp terbiyesizlik en azından adamları gönderirken yüzleri gülerek göndermek yöneticilerin görevidir

hadi gömdük şimdide defolun gidin mi yapıcaklardı Helal olsun kötü karşılamayı güzel bir ugurlama ile telafi ettiler bundan daha büyük Türke yakışıcak onurlu davranış olamaz

Galatasarayı tebrik ediyorum inşallah bugunde Fenerbahçe galibiyet alır Tüm Türk ve Müslüman aleminin yüzünü güldürür inşallah
    Agzina yuregine saglik Nokta olmus bu aciklamalar daha oncede yazdim Bu Aksam Fenerbahcenin kazanmasini istiyorum Ülke puanimiz cok dusuk galibiyet ve basarilara ihtiyacimiz var

semih1469 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oğuz Altay yine döktürdü. Hep oyunlar, senaryolar sustuysak biryere kadar diyor hadi bakalım hodri meydan...

Yine aynı film

Bu ülkenin ezbere bildiği bir filmdir bu.

Ne zaman Galatasaray ayağa kalkıp bayrağı daha uzağa götürmek, çıtayı daha yükseğe koymak üzere harekete geçse bir gizli koalisyon onu aşağı çekmek için derhal harekete geçer.

Onu çekme Star TV Bunu Çek!

ultrAslan bütün dünyada canlı yayınlanan Galatasaray-Manchester United maçının başında dünyayı hayran bırakacak, futbolun içine edenlerin dillerinden düşürmediklerini "futbolumuzun marka değeri"ni yükseltecek bir görsel hazırlıyor.

Star TV şöyle bir göstermek bir yana, yüzüne bile bakmıyor. TV başındaki milyonların orada yapılan görsel şölenden ve o şöleni hazırlamak için akıtılan terden haberi olmuyor.

Keşke maçı da yayınlamasaydınız!

Yerine Aziz Yıldırım'ın hazırlayıp sunduğu, Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay ve Fuat Akdağ'ın konuk konu mankeni olarak katıldıkları "Yüzde Yüz Şike" programının tekrarını koysaydınız.

Böylece hem rating alır hem de Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı ve futbolumuzun Avrupa'daki yüz akı olan Galatasaray'ı ve taraftarını dünyaya unutturabilirdiniz!

"Utanın!" demeye dilimiz varmıyor.

Ne Galatasaray sizin lütfunuzla Galatasaray oldu ne de ultrAslan sizin yaptığınız yayınlarla dünyanın en büyük taraftar örgütü haline geldi.

Emek emek işlediğimiz bu yolu, dilden dile aktaranlar ve gençliğini, hatta ömrünü bu yola feda edenler yarattı bu efsaneyi.

Yok etmeye sizin kudretiniz yeter mi sanıyorsunuz?

Adam mısın Erman Toroğlu?

Bir spor yorumcusu Galatasaray taraftarlarından “Hayvanlar” diye bahsederken kimse çıkıp bunun hesabını sormuyorsa yazının başında sözünü ettiğimiz film artık yarısına gelmiş demektir.

Her insan bazen haddini ve maksadını aşan laflar edebilir.

Adam olanı adam olmayandan ayıran, bunu fark edip özür dilemesini bilmesidir.

Adam mısın Erman Toroğlu?

Adamsan çık özür dile. Ama mertçe, kıvırmadan...
    Galatasaraylılara hakaret ederkenki kadar açık ve cesur cümlelerle özür dile ki adam diyelim.

Ya da dileme, adam olmadığını bilelim.

Kim nerede yatıyor?

Artık bütün zamanını Twitter takipçilerine gaz vererek tüketen, bölücülük yaptığının farkında olamayacak kadar zavallı bir ‘eski yönetici’nin hangi şerefli taraftarın nerede yattığına dair ipe sapa gelmez, ortaokul düzeyindeki saldırılarına, cevap vermeye gerek görmüyoruz.

Yalnızca hatırlatmak istiyoruz:
    Sahtekarlıktan, şikecilikten ve çetecilikten hüküm giyenlerin, sahte çürük raporu ile askerden kaçanların, Atatürk’e suikast düzenleyenlerin hangi kulübün ‘şerefli’ taraftarları hatta başkanları oldukları kamuoyunun malumudur.

Sevgili Galatasaraylılar,

Bu filmi biliyorsunuz. Başını da sonunu da yaşadınız. Galatasaray karşısındaki bu şer ittifakı genişleyerek devam edecek.

Ama ne kadar bilenirlerse bilensinler bu kez dişleri bize geçmeyecek.

Oyuna gelmeyeceğiz.

Galatasaray’ın yükselişinin önüne geçme amacıyla yürütülen bu kirli oyunun karşısında camia kenetlenecek ve ayakta kalacağız.

Bu süreçte bütün ihtiyacımız bu ittifaka karşı birlikte kalmak ve tek vücut olarak hareket etmektir.

Galatasaray'a ve taraftarına karşı başlatılan ve giderek daha da sertleşecek olan saldırıların karşısında dağ gibi duracağız.

Tüm taraftar derneklerini ve Galatasaraylıyım diyen herkesi "artık" bu yolda bizimle birlikte yürümeye davet ediyoruz.

Oğuz Altay
    ultrAslan Başkanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyaz gömlekli arkadaş vardı sanırım muhabbet edemedim havaalanından stada geçiyorduk metrobüsteyken duydum isviçre muhabbeti açılmıştı. sorcaktım benim kombineyi sizmi alcaktınız diye ama ömer abi vardı yanımda o yüzden karaborsa konusuna giremedim
    Onlarda yine karaborsadan aldi illa maca girmek istiyorsan yapacak birsey yok alinacak

Senin numarani mavi gomlekli arkadasa verdim aradiysa konusmussunuzdur bu arada ilgin icin tesekkur ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #470 oguz baskan yine noktayi koymus adam gibi adam helal olsun

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı facia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evinde tv karşısında oturup maç izleyip sonra her maçtan sonra taraftara, bestelere, deplasmana giden taraftara laf edilmiyormu ifrit oluyorum... 1Dk susmamış bir pegasus... Rakip ataklarında 90 dakika boyunca ıslık.. He aq TIRT dı taraftar... Keşke sizler olsaydınız daha ateşli olurdu...
    Ben tv'den izlediğimi , gördüğümü bana aktarılanı söylüyorum...ipnelik star tv ninse ben ne yapayım...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Salı günü yaşattıklarından dolayı taraftarı olduğum Galatasaray' ıma teşekkür ederim,bugünde Fenerbahçe' nin aynı duyguları biz ve bütün fenerliler yaşatmasını umut ederim ,tüm holiganlara rağmen destekliyoruzzzzzzz ...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ağzına sağlık usta. ders çıkarırlar mı yüzleri kızarır mı bilmiyorum ama nokta olmuş.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ne zaman öğreneceksiniz adam olmayı? Ne zaman öğreneceksiniz adam gibi konuşmayı? Biraz müsamaha gösterdiğimizde insan gibi futbol muhabbeti yapılamayacak mı bu forumda? Mecbur musun arkadaşım yok yedek takımmış yok bilmem neymiş diye karşı tarafı taciz etmeye? Mecbur musun arkadaşım beter ol diye beddua etmeye?

Beğenmiyorsan, sevmiyorsan, nefret ediyorsan kapa çeneni. Yazmak zorunda değilsin. İşimiz gücümüz yok sizlerin provakasyonları ile mi uğraşıcaz? Biraz adam olun, adam gibi konuşun.

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sende star tv mağduru olmuşsun koreografi, meşale, tribün şovları görmeden seyirci sesi azaltılmış bi maç izlemek keyif vermez heralde..

GALATASARAY vs MANCHESTER UNITED - GOL BURAK YILMAZ TRİBÜN CEKİMİ - 20.11.2012 - FULL HD - YouTube

Bende tv'den izlerken maçı çok sessiz diyordum taraftar için. Ama şerefsizlik başka yerdeymiş..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)