yılbaşında ne bekliyorsunuzki![]()
eller havaya dansoz yeme içme bide canlı müzik işte daha ne![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
cratos muhteşem bir otel keinlikle tavsiye ederim. Eğer uygun bir fiyat ayarlarsanız hiç düşünmeden gidin.otel dışında pek bişey yok zaten
Salamis hotel gazimagosa yada yakın sayılır ,magosada da biraz vakit geçirilebilir,kale ıcı namık kemal meydanında konser olur,havayi fısek gosterısı vs... ,salamis hotel fiyat olarak da uygundur ve araba ile 7-8 dakikalık mesafededır.
abi zaten kıbrısta uzak olsa ne yazarki istanbuldan gidince bana bi garip geliyor trafik yok bişe yok
mesafe km olarak belliyse ulaşabiliceğin dk da belli stres yok sinir yok![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
o gece herkes alkollu olur oralarda dıkkatlı olmak lazım,artemısın yollarının aydınlatması cok ıyı degıl malesef ve cok vırajlı,sen dıkkatlı olsan karsıdakı hata yapabılır en cok kaza yapılan yollardan,o aksam lefkosa magosa yolu tam roll yapmalıkdc2-dc5 otur dınle gece seslerını
trafık sıkısıklıgı yok sonucta nereye ıstersen magosadan kalk gırneye gıt max yavas gıtsen 45 dk
![]()
mahalledıkı arkadaslarla sozlestık o gece mahallenın sukunetını korucaz n bılım sarhos doverız yuksek sesle muzık dınleyenı tartaklarız fln fln..
buyuk ıhtımalle sopasız olacaz ama cıtırdan bısı bulunduruz yanımzda..
agzıyla ıcmeyen cok olacagı ıcın bız hazır bulunucaz..
aga ewde babam erkenden yatar adam yatarken ses yapma sansın yok..sıkıysa say bakalım 10 dan geriye..benımle aynı kaderı paylsan 7 kısı war bıde sagolsun yagverlerımız warr..hep beraber takılıp ole kovalıcaz ıstee..
amac o gece aktıf olup kendımıze populer davranmakk..
geçen sene dansöze para takalım dedik...dansöz önce erkekliğin kitabını yazmış en üste ulaşmış daha sonra birde kadınlığın en üstüne ulaşayım demiş, çok kıymetli bir abimizdi...bu sene tövbe dansöz varsa ben yokum!!!![]()
Dance The Newyear - Türkiye'nin en büyük yılbaşı partisi
gayet ucuz ve eğlenceli olacağını tahmin ediyorum)
FatihÖztürk..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)