eski panzer ve tomadan sonra iveco , ısuzuya düştük konuyu kirletip ban yemiyek :D
Printable View
bugune kadar 1 kez 1 gun mu 2 gunn mu ne banlandım oda sacma bıseydendı .ban yazısını okuyunca yuzumde bı gulumseme oldu hay anasını dıe.ama zor bırsey deıl forumda kurallara gore durmak bunu basaramayan adam ya bılerek yapıyodur yada kurallara uymak ıstemıyodur.ban yemeyen adam cok azdır sıtede.oncelıkle neden benı banladılar dıe insanların dusunmesınden cıkıyor olay arkadas tek sen deılsın kı . ilan acım ceza yedım 24 saat dolmadan guncellendı dıe kı 24 saatın dolmasına 4 dakıka vardı :D sıkıntı deıl bıdaha dıkkat edıyorum en azından .
he 24 saatı dolmayan guncelleme yapanlar yokmu .var. onlar ceza alıyorlarmı burası bnı ılgılendırmıo işte.
herkes kendınden sorumlu.
evet haklısın çok yanlış şeyler yapıyor teşkilatımızdaki bazı arkadaşlar eğer böyle bir durum başınıza gelirse kanun yolunu takip etmelisiniz her konuda yardımcı olurum fikir vs , ayrıca site yönetimimiz çok insaflı buradaki her yorum ve her özel mesaj hukuki sorumluluk doğurmakta , site yönetimi bu tür durumlardan dolayı hukuki yolu izlese çok kişinin canı yanar ve başı ağrır....
kurallar ne kadar net ve katı ise forum kaliteside o derece artar diye düşünüyorum ..
( kural neyse o uygulanmalı kişiye özel ince ayar yapılmamalı )
banlar değerlendirme sonucu ayıklanarak 1 defaya mahsus geri açılabilir ..
Ah keşke eski konular silinmeseydide sizlere forumun o eski üyelerinin yaptıgı buluşmalardan ortamlardan resimler ekleseydim forum kültürünü en iyi anlatırdı
Bence iyi olmaz. Ben 2007'den beri forumu takip ediyorum. Burdan çok şey öğrendim. Bu sene üye oldum. Ama bunca zaman foruma katacağım pek birşey olmadığını düşündüğüm ve otomobille teknik ve modifiye anlamında uğraşma vaktim olmadığı için üye olmadım.
Böyle bir uygulama içerde neler oluyor diye merak edip çok sayıda alakasız kişinin foruma üye olmasına veya olmaya çalışmasına neden olur diye düşünüyorum.
Bunların haricinde bu tip şeylerin dallandırılması taraftarı değilim. ''İt ürür, kervan yürür.'' Cahil, aklı büyümemiş, sedat peker kesilenlerin, burdan laf söyleyip sonra b*kunu yiyim abi çekenler vb. tipler heryerde var. Takılmadan, kuralların mensup olan herkes için olduğu ve otomobil teknik bilgi paylaşım forumu olduğu bilinciyle, kesintisiz bilgi paylaşımına devam edilmesi dileklerimle.
İsmailcim, ne zamandır görüşemedik. nerelerdesin yahu :) ?
Polisin bu konu ile alakadar olmaması lazım. her konuya polisi salça etmemek gerektiğini düşünüyorum. bu yüzden her lafı dolandırıp polisin kapısını çalmayalım. ayrıca herkes kendine yakışanı yapar; hiçkimse ettiğinin karşılığını görmezse akıllı uslu durup kendi işine bakanların farkı kalmaz. bence de banlar kaldırılmasın,
yıl 2012 hala daha insanlar forum kullanmayı çozemiyorlar
burada forum sahibi admini ne isterse o olur
ister banlar ister siler ister üye almaz
rahatsız olan varsa bu TechTurkey alan adını unutur birdahada girmez bukadar basit
ana bacı arkadan kufur eden biri varsa zaten hakettiğini bulmuştur diye düşünüyorum
Forumu uzun süre üye olmadan takip etmiştim. Üye oldum ve üyeliğimin 2 yada 3. günü, ceza almışım. Neden diye baktım, forum kurallarından birine uymamış yaptığım yorum. Hoşuma gitti.
Ciddiyet ve kontrol olması, herzaman iyidir. Bende arkadaşlar gibi, banların bir kereye mahsus kaldırılmasının birşeyleri değiştireceğini sanmıyorum.
Burası çoluk çocuk yeri değil. TR'de bu forum kadar teknik ve detaylı bir forum olduğunu sanmıyorum. Herkes kurallara uymalı.
gül gibi forum var kıymetını bılmıyrlar a.g ulan kac sefer banlandım sıkıntıdan patladım mıllet bulmus forumu hala saygısızlık yapıyor kardesım bu adam moderator kuralları koyan o uymak ıstemıyorsan ceker gıdersın ...adam napsın her kufure herseye gozmu yumsun yumunca gelcek herkes sacma konular acıcak :)
Burdaki çoğu kişi bildiği teknik bilgileri burdan yada başka bir yerden öğrenip yazmıştır illa yazıcaksın diye birşeyde yok 2005 2006 üyesi olup daha 500 mesajı olmayan insanllar var daha bu forumda üye olmak çokta zor birşey değil account a girmekte çok zor birşey değil nickini yazıp şifreni yazıp entera basmak 20 saniyeni alır alakasız kişilerin girmemesi içinde davetiye referans şeklinde üye alımını öne sürdüm bir çok alakasız amacı sohbet muhabbetten başka birşey olmayan kişilerin üye olmasında bu şekilde engel olunabilir.
Bence taviz sadece ve sadece oda insiyatif olarak düsünülerek kullanılmalı. bunun haricinde herkes kurallara uymak zorundadır. nasıl ki evde ayaklarını uzatıp tv karsına gecip sinemanı rahat rahat izleyip ossura ossura mısır yiyorsa kişi topluluk içinde bu denli geniş davranamayıp usturuplu şekilde nasıl sinemasını izledigini hatırlamalıdır. bu sadece misal daha çok örnek var.
Daha önce ne oldugunu anlamadım belki fazla online olmadım belki de farklı bir sebep bilmiyorum ama üyeliğim iptal olmuştu. es geçtim takılmadım bile. iptal nedenini anlamadım ama umursamadım da.
Maalesef insanlar artık sadece kendi işim görülsün felsefesinde çıkarcı olmuşlar. Ahta vefa kalmamış. Kendinden ödün verip belirli bir paylaşımcılık yok. Hal bu vaziyetteyken bu tarzda durumların oluşması üzücü olmakla beraber normaldir. İşte kurallar bu denli üzücü kırıcı olumsuz durumların gerçekleşmemesi için vardır. Uyulduğu zaman kimse mutsuz olmaz aksine insanların birbirlerine olan saygısını arttırır... Sana yapılmasını istemediğini başkasına yapma. Kendisine saygısı olmayan başkasına da saygı göstermez. Bu bu kadar açık ve net. Daha ne yazalım ki.