10-12 yıldır forum kullanırım,takip ederim, bu kadar küfür edilipte bu kadar takip edilen bir forum görmedim.
Rahatsız olan,millete küfür etmesin buraya girmek ne zorla nede sitede online olana para veriyolar. Girmezsiniz olur biter.
Printable View
10-12 yıldır forum kullanırım,takip ederim, bu kadar küfür edilipte bu kadar takip edilen bir forum görmedim.
Rahatsız olan,millete küfür etmesin buraya girmek ne zorla nede sitede online olana para veriyolar. Girmezsiniz olur biter.
genelde geyik SOHBET bölümünde oluyor. bu bölüme bir ayar çekilebilir.
arkanızdan söven sayan insanlarla haala dostsunuz ya ona yanıyorum :)
Oz/Ozgun abi bu yazdigimi okurmusun bilmem ama...
Sadece kendi dusuncem seni tanimam etmem hee ismini duydum sadece yas olarakta buyugumsun profilden gordugum kadariyla
ELBETTE KAMU ALANLARINDAKI YASAK/KURALLAR TAMAMEN BIZIM SOSYAL GELISIMIMIZ ICINDIR...
Ornegin kufur konusmak/yazmak yasak...siteyi forumu tskip eden bayan arkadaslarda var.....gibi buna uydugumuzda sonuc olarak daha seffaf daha yalin ve bir ortamda oluruz...
Tesbih te hata olmaz diyerek hatamiz varsa offola...!
Cok zor degil yani surda rahat durup forumu duzgun takip etmek hayret ediyorum forumun amacini yanlis algilayan kullanicilar var...burasi bilgi paylasim platformu kisisel gelisim platformu degil.herseye atlamayacaksin bildigin varsa yazip paylasimci olcaksin bilmediklerini merak ettiklerini ogreneceksin.gercekten zor degil ya
arada geyik olsun neşemizi buluyoruz ama son zamanlardaki gibi absürt durumlar olmasın
OZ çok terbiyesiz bir adamsın oğlum ya.. :))) ne o küfürler falan...
üye olup ta kuralları okumayan tonlarca adam var,
açıldığı günden beri burdayım belki kalabalıklaştıkca doğal olarak cıvımalar başlamıştı
el atılması yerinde oldu valla sabır versin herpinize özgünden başlayıp diğer herkese kadar :D
buarada bazı resimler gitsede hala çok büyük arşivdir bu konu :D http://www.techturkey.com/forum/foto...he-meetin.html
Bence el atılmışken basık araba konusu da kısıtlansın.
Adam 800 whp supra projesine giriyor: "Az daha düşeri var" yazıyor..
Eee. Noldu makina? Single turbo 2jz? 0-402m süresi?
Hiç anlayamadığım bi başka şey ticari aracı basmak.
Adam doblosunu, fiorinosunu paylaşıyor otomobilim başlığında.. Mal taşıdığı, sırtından ekmek yediği arabasını yere değdirmediği için hakir görülüyor.. :D
Basıkçılar ne içiyorlarsa, ben de istiyorum.. :D
Birşey içmeye gerek yok siz biraz kafaya takın o sizin bütün vücudunuza yayılıyor virüs gibi. Herkesin kendi zevkidir bence buna yorum yapılamaz. Kişisel olarak ticari araç kullananlarda var adı ticari olsa da binek kullanılan bir sürü ticari araç var. İnsanların kişisel tercihleri sorgulanamaz bence. Ama şunda haklısınız 800 hplik supraya kalkıpta aklın başında bir 'basıkçı' az daha düşse iyi olur demez :)