User Tag List

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
151 sonuçtan 134 ile 151 arası

Konu: Saydırdığınız yönetim varya

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evlenen de olduysa daha bu forum naapsin insanlara
    Boşandık artık, o yüzden böyle gevşek gevşek yazabiliyor.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen artık benim gardaşımsın...

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok terbiyesizsini niye sövüyorsunuz
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yasana guzel gunlerin hormetine yapmayin boyle
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Banların açılıp açılmaması konusunda yönetim gereken kararı verecektir zaten tartışmaya gerek yok bence.

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üye sayısı devamlı artan forumların genel sıkıntısı bu maalesef... belli bir yerden sonra çekirdek kadroların azınlıkta kalma ihtimali bile var....

her siteyi bir kuran ve de felsefesini oturtmak için oluşturduğu da bir yönetim vardır, o felsefeler hoşunuza giderse devam edersiniz,yok uymadı, hadi eyvallah der gidersiniz... benim de forumculuk ve yöneticilikte 12. senem dolacak, bu tarz emek verilen sitelere hep saygım olmuştur...

bu tarz hemen hemen bütün arabaları kapsayan büyük bir sitede, 100 kişi otomobilleriyle alakalı bir şey yapıp paylaşıyorsa, hayatında anahtar sıkmadan sadece video görüntüleri viki bilgileriyle yorum yapan da en az 1.000 kişi oluyor... site özellikle project cars ve DIY bölümlerindeki admin onayıyla aslında bilgi kirliliğinin önüne geçmiş, fakat 'SOHBET' bölümünde her aklına bir şey gelenin konu açtığı bir yer haline gelmesini engelleyememiş, engellemesi de mümkün değil, o zaman forum olmaz...

bu forumda çok güzel bilgiler paylaşımlar var, ama bazı konulara bakıyorum, başlık düzgün konu güzel tam dalıyorum okumaya 7-8. posttan itibaren geyik dönmeye başlıyor, konunun özünü atlaya atlaya bulmaya çalışıyorum bakıyorumff kaçıyor, kapatıyorum... insanlar üyeler birbirlerini tanıyor olabilir, çok samimi de olabilir ama bazen bu samimiyet konuların gevşemesine yolaçıyor, çok ciddi konular 'kankam naptın dün yaa haber gelmedi' 'başkan dün aradım telefonuna bak' gibi mesajlarla dolup taşıyor... tamam arkadaşlar ne güzel hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz ama konu başlığıyla yapılan muhabbetin hiç alakası olmuyor... sonrasında ise ipin ucu kaçıyor, bir sürü gereksiz konu ve post oluyor...

ben mesela kendi sitemde geyik, karikatür, komik video vs bunları tek konuya topladım, sıkılan gidip orada yapıyor geyiğini, ana konular kirlenmiyor, konulardaki geyik ve ciddiyetsiz mesajların çoğunu da yönetim olarak siliyoruz, belki siz de bu konuları tek bir başlığa indirmelisiniz...

üye sayısı artan bütün forumlarda kalite sıkıntısı olur, yönetim çok iyi niyetli, bu olayları çok rahat halleder...
    Sen bunları yazma bence ... Cok biliyosunda kendi formumuzda nie egoculuk oynuyosun derler... Siz dewam edin - yolda beni mercedes gecti ne yapabilirim , konularına.
    BOZBEY

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cembozbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen bunları yazma bence ... Cok biliyosunda kendi formumuzda nie egoculuk oynuyosun derler... Siz dewam edin - yolda beni mercedes gecti ne yapabilirim , konularına.
    kaça alındığı belli arabayı 2 katı fiyata sitede satmaya çalışıp insanları salak yerine koymaya çalışmazsın normal hayatında olur biter, her sitenin kendi kuralı vardır uyan devam eder uymayan gider... bu her site için geçerli burası başkası vs hiç değişmez, burası bana uymazsa ya da ben buraya uymazsam giderim-atılırım bir şekilde ilişiğim kesilir... ama gidip de hiç bir site beni neden attı vs diye de sorgulamam başka ortamlarda da tartışmam...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaça alındığı belli arabayı 2 katı fiyata sitede satmaya çalışıp insanları salak yerine koymaya çalışmazsın normal hayatında olur biter, her sitenin kendi kuralı vardır uyan devam eder uymayan gider... bu her site için geçerli burası başkası vs hiç değişmez, burası bana uymazsa ya da ben buraya uymazsam giderim-atılırım bir şekilde ilişiğim kesilir... ama gidip de hiç bir site beni neden attı vs diye de sorgulamam başka ortamlarda da tartışmam...
    Gidin o sitede tartışın. Bide farklı platformların yöneticileirni techturkeyde eleştirmek ne demek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gidin o sitede tartışın. Bide farklı platformların yöneticileirni techturkeyde eleştirmek ne demek.
    Burda yöneticilikden bahsetmicek ozaman.
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda yöneticilikden bahsetmicek ozaman.
    neden bahsetmeyim, fikirlerimi her zaman söylerim, senden izin almam gerekmedi bundan sonra da gerekmez... kusura bakmayın ama her hangi bir forumun idaresi senelik maliyetleri vs kimler tarafından karşılanıyorsa, kurallar da aleni bir şekilde açıklanıp ona göre yürütülüyorsa, ya üyeler ona uyar ya da uymam diyorsa gider bu kadar basit... ben bu siteye üye kabul edilirken şartları okudum, kafama göre de kural uydurmadım kendim için, neden bu böyle demedim, bunu her üye her forumda yapmalı, bunda anlaşılmayacak bir durum olduğunu sanmıyorum...

benim forumumu sadece ticari amaç için kullanan atılır mesela, sen de bu yüzden atıldın, ama senin yaptıkların bu site için normal sayılır o zaman buradan devam edersin...

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neden bahsetmeyim, fikirlerimi her zaman söylerim, senden izin almam gerekmedi bundan sonra da gerekmez... kusura bakmayın ama her hangi bir forumun idaresi senelik maliyetleri vs kimler tarafından karşılanıyorsa, kurallar da aleni bir şekilde açıklanıp ona göre yürütülüyorsa, ya üyeler ona uyar ya da uymam diyorsa gider bu kadar basit... ben bu siteye üye kabul edilirken şartları okudum, kafama göre de kural uydurmadım kendim için, neden bu böyle demedim, bunu her üye her forumda yapmalı, bunda anlaşılmayacak bir durum olduğunu sanmıyorum...

benim forumumu sadece ticari amaç için kullanan atılır mesela, sen de bu yüzden atıldın, ama senin yaptıkların bu site için normal sayılır o zaman buradan devam edersin...
    Yahu uzatma sende. Konuyu nasıl change ettiniz git kendi forumuna orada vaaz ver. Offf.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim uzattığım bir taraf yok, nasıl buradan atılanlar da başka forumları kirletiyorsa şu anda aynı durumu yaşıyoruz, gerek yok, burada TT harici bir şey konuşmuyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ticari amaclı kullandımda benim organize ettgim asla biraraya getiremeyeceginiz bmw bulusmasını neden kendinize mal ettiniz uye bile olmayan aracların fotolarını sitenizde yayınladınız o siteye senden cok faydam olmustur bundan emin ol.ayrıca hangi arabayı kac paraya aldgımı sen nerden biliosunda benim ticaretime karısıyosun? Senin yaptıgın tek iş insanları bmw markasından sogutmak ve EGO larını tatmin etmek bunu ben degil herkes biliyor... Burası bunların yeri değil benim söylemek istedigim şey kendi sitenizde beceremedgin şeyleri burda yazma forum modatörlük felan senin anladıgın işlet değil.sana yazacagım son mesaj konuyu daha fazla bozmak istemiyorum.
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusura bakma resmi buluşma konularımızın hiç birinde yoksun, hayal görmeye gerek yok, benim de son yazacağım budur konuya...

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takip ettim yorum yapmadan,ben de nacizane fikirlerimi belirtmek isterim.

insanlari anlamak,yaptiklarina anlam verebilmek gercekten zor ve ugrasilan konular böyle bos konular ise daha zor.
    herseye anlam vermekte gerekmiyor gerci,kapasite ve kafa yapisi sinirli kalmis insanlardan farkli birseyler beklememek lazim.

hayatin her safhasinda kurallar vardir,kimileri kanuni kimileri ananevi.
    heryerde isleyen sey ise bu kurallara uymak degil,bunlari kisinin kendisine uydurmaya calismasidir ki öncelikle bundan vazgecilmelidir.

sonucta bir yere üye olunuyorsa bu kisinin kendi insiyatifidir,kurallar isine geliyorsa üye olunur ve ona göre hareket edilir.eger kurallar begenilmiyorsa üye olunmaz bu kadar basit.
    yine de üye olunup aykiri hareket edilmisse,yapan kisinin zaten daha bunu savunmamasi yada namus meselesine cevirmemesi gerekir.
    takip ettigim kadari ile cogu kisinin cesitli sitelerde üyelikleri var ve herkesin bir sekilde bir biri ile bir nedenden olan sürtüsmeleri mevcut.
    bu sürtüsmeleri farkli platformlara tasikmakta insanlara birsey kazandirmaz.

bilgini alirsin,bilgini verirsin,yeri geldigi zaman muhabbetini de yaparsin olur biter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle güzel bir platformda ne gerek var kırgınlıklara,dalaşmalara!Dikkat edilmesi gereken tek şey biraz saygı ve özveri bence..

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTECizm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu forumda belli başlı yaşa gelmiş insanlar olgunlugunu kulanıp düzgünce forumda gezebiliyolar. Ama gel gelelim eline fotograf makinası alıp şekil yappma amaççlı foruma üye olan insanlarda var. Şekil şekil cevapalr veriyolar. Sonra küfür edincede etti oluyo. Herkez için söylemiyorum. Bi ara VTi Sorgulamaları bölümünde Vti Savaşı çıktı. Herkez küfretmeye yakınlıkta nefretle doldu (bunun gibi çok örnek var)

Adam çaresiz. Belki bi ümit forumdaki arkadaşlar yardımcı olur diye ''japon balıgım yan yattı'' diye konu açıp yardım istiyor. Herkez olayı dallgaya alıyo. Cenaze işlemlerine başla vs vs vs.
    İnsanları tanımaya genç yaşta başlayınca kimin ne oldugunu konuşma tarzındanda çözebiliyorum. Lütfen. Belli bi saygı çerçevesini koruyalım...
    Çaresiz demişsin yani bu bi japon balığı. Balığın otomobil platformunda nasıl tedavi edileceği sorulursa dalga geçilir. Google da bi arama yaparak yada balıklarla alakalı yüzlerce forumdan 1 tanesine yazar burdakinden cok daha hızlı çözüm bulunabilir. Ve dalga geçilmekten korunulur.
    Kardeşim öyle konu açarsan geçerler dalga allah aşkına bu forumu ne zannediyorsunuz ? Sitenin girişinde ne yazıyor "TÜRKİYENİN OTOMOBİL BİLGİ PLATFORMU" yani otomobil ile alakalı bi konu olursa kimse dalga geçmez. Ben şahsen 2007 den beri üyeyim kimler geldi kimler geçti. Bu şekilde gereksiz konular görmek ben dahil bi dünya kullanıcıyı rahatsız ettiğinden eminim.
    1.6tdi.
    Ecutech.

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ban falan açılmasın diyorum ben de.. Eşşek kadar adamlar bunlar.. Kafaları çalışaydı da yapmasalardı..

Çoluk çocuk değil burada üye olan insanlar.. Can çıkar huy çıkmaz gelirler yine huzur kaçırırlar.. Giden gitmiştir, geçmiş ola..

Affetmek Allaha mahsustur, acırsan acınacak duruma düşersin kusura bakmasın kimse..

Kurallar aynen devam etsin, hatta daha bile sertleştirilebilir..

Tabiki karar yönetimin lakin görüşlerimi paylaşmak istedim.

Bravo, tamamen katılıyorum.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)