User Tag List

Sayfa 8/12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
212 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Köprü ve Otoyolların Sahibi Belli Oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.oib.gov.tr/2011/dosyalar/..._Ocak_2011.pdf

alıntıdır:

Özelleştirme Yüksek Kurulu’nun 15/10/2010 tarih ve 2010/88 sayılı Kararı ile özelleştirme programına alınan;
    halen Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM)’nün yapım, bakım, onarım ve işletimini üstlendiği otoyollar, köprüler
    Otoyol ve Köprülerin Özelleştirilmesi
    Otoyol ve Köprülerin Özelleştirilmesi --- Kapsam
    Kapsam
    halen Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM)’nün yapım, bakım, onarım ve işletimini üstlendiği otoyollar, köprüler
    ve bunlar üzerinde yer alan tesislerdir;
    • Edirne-İstanbul-Ankara Otoyolu
    • Pozantı-Tarsus-Mersin Otoyolu
    • Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu
    • Toprakkale-İskenderun Otoyolu
    • İzmir-Çeşme Otoyolu
    • İzmir-Aydın Otoyolu
    • Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu
    • İzmir, Ankara ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Çevre Otoyolları
    • Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri

...........

yani öyle bir anda ortaya çıkan, ulaa ay sonunu getiremiyoruk ne satsak ne satsak diye hareket edilen bir ortam yok yani..

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya konuşup konuşup duruyoruz adamlar istediği at koşturuyor biz burda klavyemizi çenemizi yorsak ne olcakki .. ne yapılmaz dedikse yaptı adamlar biz vay efendim yapamaz dedikçe yapıcak da .. oto yolumu kiralıcak kiralar.. her yeri ispark mı yapıcak yapar ... yasa mı değişcek değiştirir ne gerekirse yapar kılıfına uydurur bize s.okar.. benim tek bildiğim gerçek var bu hükümeti savunanlar siyaset ve politikadan bir haber bir şekilde gelirini hayatını aynı cemaatten nemalandıran ve onlarla ticaret içinde bulunan kendisini haklı tarafta gören öteki diyebilen ömürcek kafalı her secdeye gidene hacı her sakallıya ehil kişi diye bakan vasıfsız şahsiyetlerdir..

ben amcamın oğlu ile sırf bu yüzden konuşmuyorum ...

eşinin dayısı sultangazi belediye başkanı kendiside belediyede kadrolu olu verdi
    görevi mi olmayan bir görevi yarattılar.. sokaklardaki aydınlatmalar kontrol ediliyor
    patlak çatlak olan varsa buna rapor gelliyor buda imza atıyor değişiyor okadar direk müdürü
    3500 tl alıyor ve bunla övünüyor...
    low is low

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayatta başarı sahibi nasıl olunur anlatabilirmisin aydınlanalım bizde bende başarılı olamadım bu yaşıma geldim bi yazıver hele bu başarı nasıl bir şey neyle ölçülür?
    Başarılı olmak ölçülemiyorsa başarısız olduğun sonucuna nasıl vardın ? Yaşında birşey yok geç kalmış değilsin al okumaya başla...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu forumda siyaset yasak değilmiydi geçen hafta banlandığımı hatırlıyorum

Hayırdır moderatör arkadaşlar biz Akpartiyi savunduk diyemi banlandık yoksa

Siyasete kayan her konunun kapatılıp silinmesi gerekir çünkü bu forumda siyasetin S si yasaktır diye siz söylüyorsunuz

Gereğini yapın lütfen

Teşekkürler
    ya kanka bana şu ampulerin sevilecek bir tane doğru düzgün yerini söylesene yaw kafası çalışan adamsın . Müslümanlar diye mi din elden gidiyor diye mi oy veriyorsun. Bunlardan öncekiler 5 vakit namazı yasak mı ettiler. Müslüman değiller miydi? Bunlar müslümansa sen nesin ben bilmiyorum. Kul hakkı yiyen adama müslüman adam diye oy veriosunuz. Kul hakkı yiyen adam müslüman olabilir mi yaw? Bunlar 1 kişinin değil ülkeninkini yiyorlar.
    IN BOOST WE TRUST

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başarılı olmak ölçülemiyorsa başarısız olduğun sonucuna nasıl vardın ? Yaşında birşey yok geç kalmış değilsin al okumaya başla...

aydınlandım çok sağol valla sen olmasan ne yapardım bilmiyordum senin gibi başarılı biri bana öğütler verdiği için çok mutlu oldum

auhauhahauh auhahuauhahua
    körler sağırlar

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bunu anlamıyorum,
    insanlar neden sorgulama kabiliyetini yitirdi ?

ekonomi madem bu kadar iyi, neden "keş para" arayışında bu hükümet...
    Bizim milletimizde hiç olmadı ki sorgulama isteği. Bak kabiliyeti değil. Araba alıcak olsa foruma sorar 50 kişiye sorar kronik arıza. 10 tane ustaya gösterir kaza boya. Ama söz konusu devlet işi olunca bir tam güven var. Sanki babasının oğlu herhangi bir siyasetçi yada bürokrat. Lan bir aç bak bakim bu işletme zarar mı ediyor kar mı ediyor? Yok.

Mantık şu millette.

Soru = Köprü ve yollar 25 yıl özel sektöre kiralanmış ne düşünüyorsunuz?
    Cevap = Bizim için bir şey değişmiyor ki. Ha devlete vermişim parayı ha şirkete.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi iyi akşamlar beyler ben aydınlandım başarılı olmaya gidiyorum görüşürüz
    körler sağırlar

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide dün karar verip bugün yapabileceğin birşey değil zaten. 2011de düşünüp 2012de yapmak gayet hızlı bir süreç zaten. ki konu 1 yılda yapıldı 1 günde yapıldı da değil. doğrumu yapıldı yanlışmı yapıldı.

neden özelleşti? devlet işletince zarar ediyorda özel şirket işletirse kâra geçiyormu? biz bunu sorguluyoruz şuan.

deki şudur şudur budur. devlet işletse bu kadar kârlı olmayacak. koç işletirse şu şekilde kâr a geçicez. devlet yapınca böle oluyor zarar ediyor desen haklısın dicemde öyle birşey yok malesef. araştırmasam zaten kızmam.

çünkü özelleştirmeyi en çok savunanlardan biriyim. memurcu zihniyete hayır diyenlerin başını çekerim. keşke her birim özel olsa da şu kendini bi halt sanan vatandaşa ters davranan memurlardan kurtulsak. şikayet edebileceğimiz birimleri olan özel şirketlere özelleştirilse heryer. en azından yamuk yapan işten kovulabilse yerine adam olan alınabilse.

özelleşme oldukça vekildi şuydu buydu kıyaklarıda azalır. kimse özel şirketine kritik noktaya birinin peşkeşiyle yamuk adamı getirip oturtmaz. vekil memnun etcem diye şirketini batırmaz. bu konulardan dolayı ben çok destekliyorum özelleştirmeyi.

ancak peşkeşe karşıyım sadece. yoksa özelleştirmeye değil!
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aydınlandım çok sağol valla sen olmasan ne yapardım bilmiyordum senin gibi başarılı biri bana öğütler verdiği için çok mutlu oldum

Faydalı olduysam ne mutlu bana bak ne güzel gülüyorsun hadi göreyim seni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 önceki postumda hiç beklemediğim insanlardan objektif mesajlarda gördüm derken senin 25 yıl daha paralı olacak ben buna üzülüyorum demeni kastetmiştim. böyle düşünmen şaşırttı dedim.

ama halâ bu adamların doğru hesap kitap yapmıştır diyede aynı postta üst yazıda geçiyorsun. he önce incelesen gerçekten hesap kitap doğrumu anlasanda onlar doğru hesabı kitabı yapmıştr desen neyse.

ama bak bu adamlar azcık objektif olursan bu tür işleri çıkarsız hiç yaptıklarını görmedim. hep altından bi bit yeniği çıktı. belki bu işte karları yoktur yada öyle görünüyordur. ama en büyük kârları önümüzdeki seçim öncesi devlete 5 milyar gibi bir sıcak para sokucaklar ki bu çerez parası. ancak seçimlere kadar ekonomi iyi durumda demeye yetecek kadar piyasayı yatıştırır. ama şu seçimden sonra tekrar sohbet edelim ne demek istediğimi kanıtlı evraklı olarak sunacağım. amaç bize hizmet değil bu seçimi atlatmak olduğu kanıtlayacağım.

aslında kanıtı şimdiden ortada. son 10 yıllık gelirini devletin sitelerinden bile temin edebilirsin. 10 yıl önce bu ülkede çok daha az araç vardı. şimdi çok var. 10 sene önceden başlayıp bu seneye kadar edilen kâr hesaplanırsa zaten ihaledeki paraya denk geliyor.

bu tarihten sonra araç sayısının azalmayıp çoğalacağını düşünürsek. devletin uzun vadede edeceği kârın bence 10da 2 si yada 10da 1i rakamına gidicek.

bahsettiğim rakamlar kâr olan gelirler. giderler düşülmüş hali.
    sen hesap yaptın mı mesela?

bak biri yapmış:

Köprü ve otoyollar bedavaya mı gitti?

bu hesaba göre de 5.7 yatıran konsorsiyum, 17 civarı bir para kazanakcak 25 senede..

senelik masraf 1.87 milyar tl demiş, oha yani bence bu verimsiz işletmenin krali !!! bayrağı taşıyor, özelleştirmede kazanç burdan olacak bence.. gereksiz iş yapmayan devlete kapağı atmışlardan biraz daha kurtulacağız bence!

geri dönelim, senede %5 civarında kazanca işaret ediyor, haberdeki rakam

yani öyle ortada müthiş bir kazanç yok gibi..

ama zaten ben hiç araştırmasam bile ortada 3 konsorsiyum var yanlış saymadıysam..

bu kadar göz önünde olan bir ihalede peşkeş lafları bana komik geliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

çok teşekkür ederim abicim sen olmasan ne yapardım şimdi kara kara bunu düşünüyorum iyiki konuyu okudum aydınlattın beni ne kadar teşekkür etsem sana az alperen ağğğğğbiiiiii ***** çok başarılı insansın abi demek lazım sana
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

düğüne benide çağar vallaha küserim

It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kanka bana şu ampulerin sevilecek bir tane doğru düzgün yerini söylesene yaw kafası çalışan adamsın . Müslümanlar diye mi din elden gidiyor diye mi oy veriyorsun. Bunlardan öncekiler 5 vakit namazı yasak mı ettiler. Müslüman değiller miydi? Bunlar müslümansa sen nesin ben bilmiyorum. Kul hakkı yiyen adama müslüman adam diye oy veriosunuz. Kul hakkı yiyen adam müslüman olabilir mi yaw? Bunlar 1 kişinin değil ülkeninkini yiyorlar.
    Gerçekten bende merak ediyorum ve gerçekten ben yanılıyorum dur diye dua ediyorum hergün. İnşallah Yüce yaradan o günleri gösterir bize de aslında çok yanıldığımızı ve destek olacağımıza köstek olmuşuz diye bir ömür bize hakkını helal ets,nler diye dua etsek.
    Benim en yakın arkadaşım kardeşimde hükümeti savunuyor ve sorduğumda öyle bir savunuyorki kırılmasın diye gülemiyorum bile içler acısı ama onada söylüyorum inşallah ben yanılıyorumdur ve gün gelince aslında ne kadar ülke yararına işler yapıldığını görürüm diyorum.
    Osebeple daha karşıma gerçekten mantıklı açıklayarak neden oy verdiğini yada neden yaptıklarını doğru bulan birisi çıkmadığı için bende merak ediyorum .
    Not: kesinlikle dalga geçme aşağı görme hadi ispatlada görelim tarzı seviyesiz bir yazı değil aksine gerçekten seviyeli bir biçimde bilgi paylaşımı tartışma için yazılmıştır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok teşekkür ederim abicim sen olmasan ne yapardım şimdi kara kara bunu düşünüyorum iyiki konuyu okudum aydınlattın beni ne kadar teşekkür etsem sana az alperen ağğğğğbiiiiii ***** çok başarılı insansın abi demek lazım sana
    Düşünme artık bak aydınlanmışsın zaten abi demesen de olur başarılı ol bende mutlu olurum senin adına yaparsın sen hadi aslansın sen göreyim seni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düşünme artık bak aydınlanmışsın zaten abi demesen de olur başarılı ol bende mutlu olurum senin adına yaparsın sen hadi aslansın sen göreyim seni

peki abi hemen başlıyorum çalışmaya büyüyünce senin gibi olacam bende böyle arabalara binicem ülkeleri gezerim belki
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kısaca görüşümü tekrar belirteyim, ben ücretli otoban istemiyorum arkadaş..

15 senedir bahçeşehirdeyiz, otobana verdiğimiz parayla bi ufak araba daha alırdım heralde..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen hesap yaptın mı mesela?

bak biri yapmış:

Köprü ve otoyollar bedavaya mı gitti?

bu hesaba göre de 5.7 yatıran konsorsiyum, 17 civarı bir para kazanakcak 25 senede..

senelik masraf 1.87 milyar tl demiş, oha yani bence bu verimsiz işletmenin krali !!! bayrağı taşıyor, özelleştirmede kazanç burdan olacak bence.. gereksiz iş yapmayan devlete kapağı atmışlardan biraz daha kurtulacağız bence!

geri dönelim, senede %5 civarında kazanca işaret ediyor, haberdeki rakam

yani öyle ortada müthiş bir kazanç yok gibi..

ama zaten ben hiç araştırmasam bile ortada 3 konsorsiyum var yanlış saymadıysam..

bu kadar göz önünde olan bir ihalede peşkeş lafları bana komik geliyor
    evet o şirketlerden birinde yeminli mali müşavir olan kişinin akrabam olması ve nakitimiz yoktu. olsa 10milyar teklif ederdik. bunu verebilecek şirket çıkmadı ortaya normal olarak çok ucuza gitti iyi kâr ettiler helal olsun napalım kısmet demesi üzdü zaten beni.

evet o fikrinde hemfikirim bende ücretli otoban köprü istemiyorum. bunu yapan ülkeler geriyse. bizde geri olalım. para almıyor diye almanya geriyse adamların hizmetlerine kurban olayım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    36 yaşında dünya yüzü görmüş insan olarak sana söylüyorum. Dünya gözüyle senden fazla ülke görmüşümdür, senden fazla dil bilirim , senden daha da eğitimliyimdir. "ULAN" ne sen beni tanıyorsun nede ben seni tanıyorum, sahibi olduğum arabaların , malın babamın veya ailemin sayesinde edindiğime dahil bir bilgin mi var? Yoksa bunu nasıl ortaya atabiliyorsun? Benim kanıtlamak gibi bir derdim de yok ama sen kendinden bukadar emin konusuyorsan buyur kanıtlayabilirsin ki bu senin haddin ve ilgilendiren bir mevzu değildir. Bisiklet olayına gelirsek düşmez kalkmaz bir tek allah o durumda olursam gocunmam yürürüm bile. Bu dediklerimi de saygısızlık olarak algılamayın "sizin" üslubunuza örnek tanımadığınız birisiyle nasıl konuşmanız gerektiği hakkında tavsiyedir diyelim. İyi akşamlar diliyorum..
    Profilimden kaç ülke gezdiğim kaç dil bildiğim nerede yazıyor. Neye göre bu varsayıma varıyorsun. 4 dil biliyorum. Arapça - İngilizce fransızca italyanca
    Gezdiğim ülkeler çin- Suudi arabistan kuveyt qatar birleşik arap emirlikleri- monaco- fransa- italya- ispanya-romanya - Mısır- Ürdün- Yunanistan- Hırvatistan

Danışmanlık ve mümessillik firmam var bu ülkelere iş ya da tatil için gittim. 3 tane pasaport eskittim şimdiye kadar.

Allahım ya senin ki büyük benim ki büyük kavgası yapıo benimle.
    Söyler misin bana 22 yaşındasın o yazan arabaları ne iş yaparak kazandın. Neyi keşfettinde kazandın. 35 yaşında arkadaşım var dünyada olmayan bir sistemi keşfetti 10 senedir yaptırmadığı test cart curt kalmadı dünyanın borcuna girdi turkcell avea vodafone turk telekom deli gibi hşzmet alıyor 2 senedir. Daha borçlarını yeni yeni ödeyebildi para kazandıda kendine 2007 cherokee aldı. Hala kazandığı paranın %60 ını devlete vergi olarak veriyor. İki senede Acarkentten 2 tane villa alacak para kazanmışım aldığım şey bi tane Cherokee. Sen neyi buldun interneti mi yaratttın facebook u mu keşfettin sahibinden com mu senin yemeksepeti mi.
    IN BOOST WE TRUST

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gözünü sevdiğim Cartel diye bir grup vardı,

adamlar geleceği görmüşte şarkı sözü yazmış ya la...
    Loading...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)