User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: Volvo S60R 07 SS 628 -Uzak Durun!

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar, sizden bir ricam olacak... sanırım buradaki bir çok arkadaş aracın ilanını şikayet etti ve ***** site ilandan kaldırdı... şimdi tekrar vermiş az şerefli arkadaş... LÜTFEN ŞİKAYET ETMEYELİM ki insanlar her ikisinide ilanda görsünler ve almasınlar...

Ben bir süre daha ilanda tutacağım, sonrasında kaldırırım...

Bazen "şer" olarak bir şeyler yaşarsınız ve hayra vesile olur... Bu iş çok büyük bir hayra vesile oldu aslında... Belkide çok ağır bir hastalığı önden teşhis etmiş olduk bu sayede....Tabi bu işin bana bakan yönü... Bu zerzevatın sahtekarlığını afişe etmemi engellemiyor...

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birazda 'ucuz etin yahnisi' gibi geldi bu araba bana
    Yeni ilanı şikayet ettim, geçmiş olsun.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu şikayet etmeyelim

Araba çok kötü değil, alınabilir durumda hatta alsam yıllarca binerdimde ben... İlanda daha kötülerde var... Mesela geçen sene bana teklif edilen ve KM'sinden dolayı almadığım bir S60r izmire satılmış... Aracın sahibi bana mesaj atmış, gel uğraşma bunlarla benimkini al kafan rahat olsun 60bin lira O aracı 35e teklif etmişlerdi bana

Bu aractaki durum farklı, alırdım lakin beni yanılttılar ve başımdan geçenleri anlattım.. hatta çok az bir kısmını anlattım... ki duruma anlık canlı bağlantılarla "kelalper"e de aktardım yazdıklarımdan fazlasını...

En son bir özür dileseler, iyi niyet gösterseler s60r la dönebilirdim ama onu bile yapmadılar.. Tek özür dileyen aracın asıl sahibinin firmasında çalışan bir idari personel arkadaş... Gerisini Allah bildiği gibi yapsın...

Arkadaşlar ŞİKAYET ETMEYİN ilanı lütfen, insanlar her ikisinide görsün.. çünkü aynı yerde aynı araba ilanı var, herkes okur...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)