murat 124 e vti yada typeR demişmiydim![]()
Aklıma geldikçe yazayım bari.
z3'e f20c koyup z2k'yı yaratmak isterim.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
E36 compact + S50 B32 M3 makinesi + kilit
E36 M3 restorasyon
E30 M3 restorasyon
E39 M5 restorasyon
930 turbo restorasyon
E 36 restorasyon hayalim var bir kere girişimde bulundum aldığım araç çok turşu çıktı bütce yetmedi satmak zorunda kaldım bir daha da kısmet olmadı
Tek far e21 swap s85+SUPERCHARGER!
Datsun 240z VQ30DETT stroker kit ile 35 olacak.
Skyline 2000 Gtr swap VR38DETT
ae86 swap 2JZ+gtx42r
68 camaro SS swap ZZ572 720R+SUPERCHARGER şahlanan at yapmak isterdim.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
k20 motorlu 2.gen CRX ama içi 2016'nın tüm olanakları ile donatılmış full teknoloji bir crx)
Madem konu hortlamış ben de yazayım bari. Maddi imkanlar doğrultusunda gerçekleştirmek istediğim iki proje var, bunlardan birini görsel anlamda midnight purple S14'ü ile Ufuk Doğan gerçekleştirdi. Motor konusunda benim tercihim RB26 swaplamaktan yana olurdu fakat Ufuk abi SR20'yi güçlendirmeyi tercih etti, şahsen böyle de fena olmadı. İkinci hayalime geçmeden önce buradan Ufuk abiye seslenmek istiyorum, olurda bir gün parayı bulursam o sanat eseri (araba demeye dilim varmadı) benim olacak ve RB26 swaplayıp vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Ufuk abiye de seslendikten sonra ikinci arabaya geçme vakti geldi diye düşünüyorum ama ikinci arabaya geçmeden önce bu güzelliğin birkaç tane görselini buraya bırakıyorum
Bunlar da JPMODCARS Bahar Buluşması'nda Emir Aslan'ın çektiği fotoğraflar. Egzoz hariç aracın en güncel hali bu diye biliyorum.
Şimdi gelelim hayalimdeki ikinci otomobil projesine, yani FD3S RX7'ye.
Otomobil tutkunlarının bildiği üzere Türkiye'de yaşayıp her parası olanın alabileceği bir araba değil FD kasa RX7. Bilmeyenler için de sebebini açıklayım; ülkemizde bulunan FD kasa RX7 sayısının bir elin beş parmağını ya geçer ya geçmez olması. Alper Seker abimiz de ülkemizde sayısı on adetten az olan FD kasa RX7'lerden birine sahip ve sahip olduğu otomobil üzerinde bulunan tek bir civatasına kadar hayallerimdeki gibi. Bu araç için çok şey yazar, çok şey söylerim ama sizi daha fazla sıkmak istemiyor ve sözü fotoğraflara bırakmak istiyorum. İşte hayalimdeki ikinci otomobil projesi FD3S RX7!
![]()
Benimde aklımda Combo B kasa alıp C20XE swaplamak var, kasaya çok önem vermeden yüklemek ve sleeper yapmak istiyorum.
Konu hortlamış ama iyi olmuş.Benim projem de böyle.
Bir Anadol A1 alıp bir de donör full taunus.Bu Taunus'un üzerindeki motor komple rektefe edilecek.Sonrasında çift weber.
Motor Taunus 2.0 Gts
Şanzıman 5 ileri Taunus
Diferansiyel Taunus
Klima komple Anadol üzerine geçecek.
Hidrolik direksiyon komple Anadol üzerine geçecek.Fren tesisatı yürüyen mekanik ne varsa Anadol üzerine geçecek.Motor Yerine 2.0 Zetec de kullanılabilir.
Yıllardır bi hayalim vardı Pejo 206 Cabrio Alıp komple modifiye etmekti. Rabbim cok sükür bana nasip etti bi 206 cabrio simdi onunla ugrasıyorum
Önceligim komple araca detaylı bi Bakım yapmak olacak Mekanik olarak. Çok sükür yaptırdım araba zımba gibi. Simdi Aracı Komple güzel bi boya kaportaya sokarak güzel bi renge boyatacam. Daha sonra 17 Alphard jant lastik takacam. Camlara Zindan spec film cektirecem, önlere Angel far, arkalada led Stop taktırcam. Otto Spec Egzoz sistemi yaptıracam. Bide arkaya DTM Spoiler takacam Isıklarda bile yan yan duracam babababaa![]()
http://www.techturkey.com/forum/proj...-eg-hatch.html
Birincisi Bitmek Üzere, Diğeri de K20/24 Eg.. Onunda Parçalarının Bi Kısmı Hazır![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)