1.8 rsi ve 2.0 rs pist spec atmosferik şekilde toplamak en büyük hayalim k20 swap FD6![]()
turbo K20 li 106 gti
motoru arkada olacak 2 koltuklu falan böyle efsane bişey oooff off
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
LS7 Corvette Swap Dogan SLX, altinda guzel bir yuruyen yapmak ama..,
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
-Corsa B c36get swap
-Ae101 3sgte swap
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Mercedes w115 swap 2JZ ve sanırım bu gidişle hayal olarak kalmaya devam edecek![]()
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Selam Gökhan, umarım en yakın surede hayallerin gerçekleşir. Swap olayını kesinlikle yasal yollar ile yapmanı öneriyorum. İkinci araç olarak Alper abinin rx7 sini paylaşmışsın oda arika bir seçim az bi işi var bittikten sonra min. 800hp brap brap olacak) zeten öncesinde ve sonasında da Türkiyenin en dolu en özenle yapılan rx7 Fd3s i o arac. Bol sans
![]()
kasa olarak fabrikadan çıkmış bir kadett gsi---- bir kısmına adım attım, aldım bi orjinal kadett bekletiyorum, trafikten çektim 2 yıl parça toplanacak.
extra olarak 2002 model 911 turbo, aksesuar gerek yok onada
son olarakta sw bir audi
porsche hariç çoğuna ulaştım. hayırlısı oda olur inşallahama hepsi aynı garajda duracak
![]()
Proje falan yapmak değil istediğim,
cj5'imle kafama göre oynamak istiyorum
ama yine de sonucuna bakıldığında bir proje gibi gözüksün istiyorum,
anlıyorsun değil mi?
Kafayı yedik bu arabalara yapacaklarımızla : ))
Fiat's Are Faster Than You Think!
K20'li FD6
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
1-İTB'li Clio Rs 172 veya 182
2-N/A Primera GT WTCC Tarzı pistte time attack kovalamak için
3-2JGTE Yürüyenli 190 E
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)