http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08140483/detay
3.0 strokerlı 750hp civarına getirip KATİL olmak istiyorumnasip ederse alırım inş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08140483/detay
3.0 strokerlı 750hp civarına getirip KATİL olmak istiyorumnasip ederse alırım inş
Marea turbo yapmak isterdimbravo vardi tr de yapan ama marea yapan yok sanirim ?
benim hayran olduğum mercedes w124 coupe'ye 6.3 amg makine swap![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
87 model kasalı Land Rover Defender 110 a 3.9 v8 +250ps buick motor..42" bogger lastik..akrep difransiyel komple çelik alt takım..ön arka kilit..şekilli bir roll bar..ön arka vinç iki kapıdan yukarı doğru uzanan kamyon tarzı düz boru çift çıkış egsoz..araç üstü çadır..2012 model ön göğüs
Instagram : WideBodySixty
s320 yi şaka makinası yapmak iyi fikir aslında.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
saçma ama fiorino vana k20 24 süper olur
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Güncel çekmiş gibi olcak ama yinede içimde kalmasınsıfır aldıgımız 04 model Corolla Verso aracımız var halen kullandıgımız. Hem araba kullanmayı ögrendigim, hemde çok dayanıklı buldugum bir araç oldugu için çok severim kendilerini.. Ne var ki hiç yürümez ve uzun yolda dahi 10 11 litre ortalama olarak yakar.. İşin özüne gelirsek bu araca k20 swap yapmak hep hayalimdir
ne kadar olur olmaz bu tartışılır ama böyle bi sapıklıgım var.. Görünüm olarak orjinaline sadık kalarak k20de de çok ufak degisiklerle çok kötü şakalar yapmak isterim
ilerde Allah izin verirde imkanım olursa kesinlikle yapmak istiyorum..
Real Cars, Real Roads.
Redsuns bir RX7 FD yapasım var....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
geçen gün durup dururken aklıma geldi de, benim arabanın motorunu hemen ön koltukların arkasına koyup rwd yapmak... motor farklı olabilir (f4r-f7r) ama ortadan motorlu rwd renault 11 coupe çok iyi olur sanırım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)